Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Μαΐου 2012

Σε 800 εκατ. χρήστες Διαδικτύου στοχεύει η Κίνα

Αν και η Κίνα έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αριθμό χρηστών Internet παγκοσμίως, σκοπεύει να τους αυξήσει ακόμη περισσότερο.Αφού λοιπόν έφτασε το μισό δισεκατομμύριο με ευκολία, ο επόμενος της στόχος μέχρι το 2015 είναι ο αριθμός αυτός να πλησιάσει τα 800 εκατομμύρια.



Βέβαια δεν πρόκειται για κάτι και τόσο εύκολο. Για να το πετύχει θα πρέπει να αποκτήσει σύνδεση στο Διαδίκτυο το 57% του συνολικού πληθυσμού της.

Δεδομένου όμως ότι τουλάχιστον τα διακόσια εκατομμύρια από τους χρήστες αυτούς θα προέρχονται από αγροτικές περιοχές, είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει.

Ήδη ακόμη και στα αστικά κέντρα το κόστος σύνδεσης στο Internet είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με τις χώρες της Δύσης και μάλιστα για αρκετά χαμηλότερες ταχύτητες. Παρόλα αυτά αν λάβουμε υπόψη μας την εξάπλωση των φορητών συσκευών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας ίσως τελικά και να μην είναι και τόσο άπιαστος ο στόχος αυτός.




tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός