Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Μαΐου 2012

Είναι Στιγμές - Οι περιλήψεις των επεισοδίων.....

Τρεις γυναίκες. Τρεις γενιές. Η Ζωή, η Λήδα, η Μαργαρίτα. Η μοίρα θα τις ενώσει με τον πιο τραγικό τρόπο και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο! • Είναι στιγμές, που η αποκάλυψη της αλήθειας είναι μονόδρομος! • Είναι στιγμές, που όλοι αναζητούν τη λύτρωση! • Είναι στιγμές, που οι απουσίες… «εκδικούνται»!



Επεισόδιο 1

Ένα έγκλημα πάθους πριν από πολλά χρόνια, άνοιξε τον δρόμο στην τραγουδίστρια Ρίτα (Μπέση Μάλφα) για να ζήσει τη μεγάλη ζωή δίπλα στον ανερχόμενο γιατρό Πέτρο Κροντηρά (Σταύρος Ζαλμάς), τον οποίο και τελικά παντρεύεται. Σήμερα τη βρίσκουμε πλούσια κυρία με το όνομα Μαργαρίτα, με ένα γιό, τον Κωνσταντίνο (Αλέξανδρος Αμερικάνος) και μια ξεχασμένη κόρη τη Ζωή (Πηνελόπη Πλάκα)… που 20 χρόνια πριν, την είχε εγκαταλείψει στη Θεσσαλονίκη μόλις την γέννησε. Ο άνθρωπος στον οποίο την άφησε ήταν ο καλύτερος φίλος της, ο Θωμάς (Γιώργος Νινιός). Η Ζωή βγαίνει από τη φυλακή, όπου έμαθε την αλήθεια για το παρελθόν των γονιών της και συναντάει τον Θωμά, ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για τη μητέρα της. Την ίδια ώρα στην έπαυλη του μεγαλογιατρού Κροντηρά, καθώς ετοιμάζεται δεξίωση για τα γενέθλιά του, η Μαργαρίτα μαθαίνει ότι η ξεχασμένη κόρη της, βγήκε από τη φυλακή! Η Ναταλία (κόρη της οικονόμου των Κροντηρά) συναντάει τον μεγάλο και κρυφό της έρωτα, Στέφανο (γαμπρό του Κροντηρά) και αναστατώνεται.
Επεισόδιο 2
Στην ετήσια δεξίωση του Κροντηρά μόλις σταματάει ο χορός του Πέτρου με την Μαργαρίτα, ο μεθυσμένος Δημοσθένης (φίλος και μέτοχος στην Κλινική του Κροντηρά), χαλάει τη γιορτή και ξεκινάει μια σφοδρή σύγκρουση με τον Πέτρο Κροντηρά για τον έλεγχο της Κλινικής. Από τη άλλη, ενώ η Ζωή προσπαθεί να βρει στοιχεία για τη μητέρα της, η Μαργαρίτα τρομοκρατείται μαθαίνοντας ότι η ξεχασμένη κόρη της τα έμαθε όλα κι έρχεται να τη συναντήσει με τις χειρότερες προθέσεις! Η Μαργαρίτα ζητάει τη βοήθεια του Θωμά για να ελέγξει τη Ζωή και να μην πραγματοποιήσει τις απειλές της και τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η Ζωή καταφθάνει στην Αθήνα και είναι εντελώς ανεξέλεγκτη… Η Λήδα (κόρη του Κροντηρά και γυναίκα του Στέφανου) βλέπει σημάδια έρωτα της Ναταλίας για τον άντρα της και εκφράζει τη ζήλια της, ο Στέφανος όμως την καθησυχάζει.
Επεισόδιο 3
H Λήδα βρίσκει τη Ναταλία στο γραφείο του άντρα της και ενισχύονται οι υποψίες της ότι κάτι τρέχει. Η Ζωή παρακολουθεί την οικογένεια Κροντηρά και έχει στο μυαλό της ένα παράτολμο σχέδιο που το βάζει σε εφαρμογή, προκειμένου να γνωρίσει τον άντρα της μητέρας της, Πέτρο Κροντηρά… Η Βέρα (κόρη του Δημοσθένη και φίλη της Λήδας) αν και είναι ερωτευμένη με τον άντρα της (Ανδρέα – Πέτρος Λαγούτης) συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Ανδρέας δεν είναι αυτός που ήξερε… αλλά κάποιος μυστήριος «άλλος», πράγμα το οποίο εκμυστηρεύεται στη Λήδα. Παρ’ όλες τις υποψίες της, ζητάει την βοήθεια του Ανδρέα για να σώσει τον πατέρα της από το αλκοόλ. Ο Θωμάς συναντάει κρυφά τη Μαργαρίτα για να μιλήσουν για τη Ζωή…
Επεισόδιο 4
Η Ζωή πέφτει στις ρόδες του αυτοκινήτου του Κροντηρά και τελικά κερδίζει την εμπιστοσύνη του, καθώς και μια δουλειά στην Κλινική. Είναι πλέον πολύ κοντά στην οικογένεια και δεν αργεί να μάθει ότι η Λήδα είναι αδερφή της! Τώρα πια, μπορεί να οργανώσει καλύτερα την εκδίκησή της. Κανείς δεν υποψιάζεται ποια είναι. Ο Δημοσθένης συγκρούεται ξανά με τον Πέτρο για τον έλεγχο της Κλινικής. Η Μαργαρίτα φοβισμένη από τον Θωμά, για την εκδίκηση της Ζωής, ετοιμάζεται να φύγει ταξίδι στο εξωτερικό. Η Ναταλία δέχεται στο σπίτι της τον Στέφανο, η σχέση τους γίνεται όλο και πιο θερμή! Ο Ανδρέας δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα της Βέρας, η οποία μαζεύει στοιχεία για να αποδείξει πως ο άντρας της, δεν είναι αυτός που φαίνεται. Η Λήδα σύντομα θα συγκλονιστεί, όταν μια άγνωστη της αποκαλύψει ότι οι γονείς της… είναι δολοφόνοι!
Επεισόδιο 5
Ενώ η Ζωή με το ανώνυμο τηλεφώνημα της ξεσηκώνει θύελλα υποψιών στη Λήδα για τη δολοφονία του Μάκη Τσαλίκη( πατέρα της Ζωής – δολοφονημένου πριν 20 χρόνια), ο Θωμάς συναντάει τον Νικόλα -που είναι ερωτευμένος με τη Ζωή- και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την κοπέλα. Η υποψία της Βέρας ότι ο Ανδρέας είναι κάποιος «άλλος» δεν είναι μόνο μια ψύχωση, αφού βρίσκει ένα περίστροφο στο συρτάρι του. Η Λήδα μαλώνει με τον πατέρα της και απαιτεί να μάθει όσα κρύβουν ο ίδιος και η γυναίκα του. Την ίδια ώρα, η Βέρα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα έγκλημα κι έναn θανάσιμο κίνδυνο…
Επεισόδιο 6
Η Βέρα συλλαμβάνεται ως ύποπτη για τον φόνο του ντεντέκτιβ. Η Ζωή με στόχο πάντα την εκδίκηση, καταφέρνει να συναντηθεί με τον ανυποψίαστο Κωνσταντίνο και του αποκαλύπτει πως ο πατέρας του της έσωσε τη ζωή και της έδωσε δουλειά στην κλινική του. Η Ζωή προειδοποιεί τον Νικόλα να μην την ξαναπλησιάσει, καθώς κινδυνεύει από τον Χάρη. Την επομένη στο νοσοκομείο, η Ζωή πιάνει έναν διάλογο ανάμεσα στον Πέτρο και τον Δημοσθένη, που θα τη βοηθήσει στην εκδίκησή της. Η Ναταλία ξαφνιάζει τον Στέφανο όταν του ομολογεί τον έρωτά της.
Επεισόδιο 7
Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης δικαιώνουν τη Βέρα, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της διαπιστώνει ταραγμένη πως ένα όπλο που υπήρχε κρυμμένο, δεν είναι στη θέση του. Έτσι, υποψιάζεται τον σύζυγό της Ανδρέα, για τον φόνο του ντεντέκτιβ και του ζητά να φύγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να πείσει και τον πατέρα της Δημοσθένη, πως οι υποψίες της για τον Ανδρέα είναι αληθινές. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να κόψει το αλκοόλ για να βοηθήσει την κόρη του. Η Λήδα βρίσκει ένα ακόμη ανώνυμο σημείωμα με συνταρακτικές πληροφορίες που την ταράζουν. Η Μάρθα ζητάει από τη Μαργαρίτα βοηθό στο σπίτι. Η άφιξη τελικά της νέας οικιακής βοηθού είναι η μεγάλη ανατροπή.
Επεισόδιο 8
Η Ζωή κατάφερε να μπει στο σπίτι της Μαργαρίτας ως οικιακή βοηθός. Η Βέρα ενώ κατηγορεί τον Ανδρέα ότι αυτός σκότωσε τον ντετέκτιβ, πέφτει από τις σκάλες και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην κλινική. Ο Κωνσταντίνος έκπληκτος συναντάει στο σπίτι του τη Ζωή και της ζητάει να βγουν. Οι μπράβοι του Χάρη πιάνουν τον Θωμά και απαιτούν να μάθουν για τη Ζωής και τον Νικόλα! Η Ναταλία βάζει μια φίλη της δημοσιογράφο να ερευνήσει μια δολοφονία που έγινε πριν από 20 χρόνια. Όταν τα ευρήματα φτάσουν στα χέρια της Μάρθας, εκείνη θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα σχέδια της κόρης της. Η Ναταλία πρέπει να πει ψέματα στον Στέφανο, για να μην ανοίξει το κουτί της Πανδώρας. Καθώς η Ζωή σχεδιάζει μεθοδικά την εκδίκησή της, η Βέρα αποκαλύπτει στον πατέρα της μια συγκλονιστική αλήθεια!
Επεισόδιο 9
Η Βέρα αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Ανδρέας ευθύνεται για το ατύχημά της! Ο Δημοσθένης αρνείται να πιστέψει την κόρη του και μιλάει με τον Ανδρέα, ώστε να την καθησυχάσουν. Η Λήδα αναστατωμένη από την ανώνυμη καταγγελία, κατηγορεί τον πατέρα της πως αυτός και η Μαργαρίτα είναι δολοφόνοι! Ο Πέτρος δυσανασχετεί με τις κατηγορίες και για πρώτη φορά, η σχέση του με την αγαπημένη του κόρη φτάνει σε τέτοιο σημείο. Ο Θωμάς βρίσκει τον Νικόλα που αναζητάει τη Ζωή και ξεφεύγουν από μια παγίδα του Χάρη. Η Ναταλία μαθαίνει από την έρευνα της φίλης της για τη δολοφονία του Τσαλίκη κι όταν αρνείται να δώσει τα στοιχεία στον Στέφανο, για να τον προστατέψει… έρχονται πολύ κοντά. Αυτό που ανακαλύπτει η Ζωή στην τσάντα της Μάρθας, θα τη βοηθήσει για να στήσει την επόμενη πλεκτάνη στη Λήδα! Στα χέρια της Ζωής βρίσκεται ένα θανατηφόρο δηλητήριο…
Επεισόδιο 10
Η Ζωή είναι αποφασισμένη να εμποδίσει το ταξίδι της Μαργαρίτας. Έχοντας στα χέρια της το δηλητήριο που έκλεψε από την κλινική, προσπαθεί να δηλητηριάσει τη μητέρα της. Επίσης, μαθαίνει για την ύπαρξη ενός φακέλου με οικονομικά στοιχεία εις βάρος του Κροντηρά και κατορθώνει να τον κλέψει! Η Λήδα ανακαλύπτει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες για την ενοχή του πατέρα της και της Μαργαρίτας! Αναστατωμένη πηγαίνει στον Στέφανο για βοήθεια. Εκείνος όμως, νομίζει πως η Ναταλία μίλησε στη Λήδα για τη δολοφονία του Τσαλίκη και συγκρούεται έντονα μαζί της. Η Βέρα προσπαθεί ν’ αλλάξει στάση απέναντι στον Ανδρέα. Μια φοιτήτρια του Στέφανου τον καταγγέλλει στην Αστυνομία για απόπειρα βιασμού!
Επεισόδιο 11
Ο Πέτρος πληροφορείται πως ένας κρυφός φάκελος της κλινικής του, παραδόθηκε στην αστυνομία και αναστατωμένος ψάχνει αυτούς που προσπαθούν να τον καταστρέψουν, τη στιγμή που η Ζωή συνεχίζει μεθοδικά το σχέδιό της… στο ίδιο του το σπίτι! Ο Δημοσθένης ζητάει από έναν φίλο του ψυχίατρο να εξετάσει την κόρη του, Βέρα. Τα καλά νέα που μαθαίνει για την υγεία της, τον προβληματίζουν σχετικά με τις υποψίες της. Η Ναταλία συγκρούεται με τη μητέρα της για ένα πρωτοσέλιδο παλιάς εφημερίδας που βρέθηκε στην τσέπη της Λήδας και η Ζωή επιβεβαιώνεται πως οι ενέργειές της αναστατώνουν για τα καλά την οικογένεια Κροντηρά! Ο Θωμάς επισκέπτεται στην κλινική την άρρωστη Μαργαρίτα, αλλά η συνομιλία τους διακόπτεται από την ξαφνική εμφάνιση του Πέτρου. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο του, τον περιμένει ο Χάρης με… καθόλου καλή παρέα! Η Ζωή γνωρίζεται με τη Ναταλία. Η φοιτήτρια που είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο καταγγέλλει τον καθηγητή της για απόπειρα βιασμού!
Επεισόδιο 12
Η σύλληψη του Στέφανου αναστατώνει την οικογένεια Κροντηρά. Η Ναταλία μαθαίνει από τη φίλη της και δημοσιογράφο, τη Δανάη, πως αυτό το σκάνδαλο θα προκαλέσει σάλο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η Ναταλία στην προσπάθειά της να ενημερώσει τη Λήδα, φανερώνει τον έρωτά της για τον Στέφανο! Η Βέρα βλέποντας φωτογραφίες του γάμου της, ανακαλύπτει κάτι που την ταράζει και ζητά από τον Ανδρέα να συναντηθούν. Η Λήδα αμφιβάλλει για την αθωότητα του άντρα της και ζητάει στήριξη από τον Ανδρέα, ενώ η Ναταλία πηγαίνει στη φυλακή, για να συμπαρασταθεί στον Στέφανο.
Επεισόδιο 13
Ο Στέφανος προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά του Πέτρου και απογοητευμένος από τη στάση της Λήδας, φεύγει από το σπίτι. Η Βέρα δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Ανδρέα και του ζητά διαζύγιο. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να βρει στοιχεία, που θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες της Βέρας για τον άντρα της. Ο Στέφανος επισκέπτεται την Άννα για να την πείσει να αποσύρει τις κατηγορίες της. Ο Χάρης αιφνιδιάζει τη Ζωή όταν φτάνει στο σπίτι του Κροντηρά και προσποιούμενος τον αρραβωνιαστικός της, καταφέρνει να την πάρει μαζί του! Με όσα ακολουθούν η Ζωή αναγκάζεται να ζητήσει από τον Θωμά μια παράτολμη βοήθεια, ώστε να απαλλαγεί από τον Χάρη. Ο Πέτρος κινδυνεύει να συλληφθεί για χρέη, ενώ ο Στέφανος επισκέπτεται τη Ναταλία για να την ευχαριστήσει, όμως εκεί, μια απρόσμενη επίσκεψη προκαλεί πανικό στη Ναταλία και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον ίδιο…
Επεισόδιο 14
Ο Στέφανος προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά του Πέτρου και απογοητευμένος από τη στάση της Λήδας, φεύγει από το σπίτι. Η Βέρα δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Ανδρέα και του ζητά διαζύγιο. Ο Δημοσθένης προσπαθεί να βρει στοιχεία, που θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες της Βέρας για τον άντρα της. Ο Στέφανος επισκέπτεται την Άννα για να την πείσει να αποσύρει τις κατηγορίες της. Ο Χάρης αιφνιδιάζει τη Ζωή όταν φτάνει στο σπίτι του Κροντηρά και προσποιούμενος τον αρραβωνιαστικός της, καταφέρνει να την πάρει μαζί του! Με όσα ακολουθούν η Ζωή αναγκάζεται να ζητήσει από τον Θωμά μια παράτολμη βοήθεια, ώστε να απαλλαγεί από τον Χάρη. Ο Πέτρος κινδυνεύει να συλληφθεί για χρέη, ενώ ο Στέφανος επισκέπτεται τη Ναταλία για να την ευχαριστήσει, όμως εκεί, μια απρόσμενη επίσκεψη προκαλεί πανικό στη Ναταλία και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον ίδιο…
Επεισόδιο 15
Η Μαργαρίτα ζητά από τον Θωμά να συναντήσει τη Ζωή. Όταν όμως φτάνουν στο ραντεβού η Ζωή δεν εμφανίζεται. Η Λήδα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκαλύπτει στον Αντρέα τον λόγο που χώρισε τον Στέφανο, ξαφνιάζοντάς τον! Η Βέρα γυρίζει σπίτι με τον Δημοσθένη, όμως όταν μαθαίνει πως ο Ανδρέας έφυγε μαζί με την Έλσα, πανικοβάλλεται και καλεί την Αστυνομία. Η επιστροφή του Ανδρέα με το παιδί σπίτι, δημιουργεί αμηχανία και ερωτηματικά σε κάποιους, όμως όχι στη Βέρα. Η Λήδα αντιμετωπίζει τη Ναταλία ως αντίζηλο και -με άγριες διαθέσεις- πηγαίνει να τη συναντήσει! Τελικά όμως, θ’ ακούσει πράγματα που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί! Όταν η Ζωή ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας Κροντηρά, «παγώνει»! Κάποιος που δεν περίμενε ποτέ να συναντήσει… βρίσκεται εκεί!
Επεισόδιο 16
Η Ζωή με τη βοήθεια της Μάρθας καταφέρνει να κρυφτεί από τον Χάρη. Η Λήδα μετά τη συνάντησή της με τη Ναταλία, βρίσκει τον Στέφανο και του ζητάει να τη συγχωρήσει. Η επιστροφή του ζευγαριού στο σπίτι προκαλεί ένταση, ενώ ένα βήμα χωρίζει όλη την οικογένεια, από κάποια δυσάρεστα γεγονότα που έρχονται. Στο στόχαστρο της Ζωής, τώρα βρίσκεται ο Πέτρος! Η Μάρθα βρίσκει τον Θωμά για να του μεταφέρει ένα μήνυμα από τη Μαργαρίτα, ενώ μια αναπάντεχη πρόταση γάμου ξαφνιάζει για τα καλά τη Ναταλία…
Επεισόδιο 17
Η Ναταλία «παγιδευμένη» στον απαγορευμένο έρωτά της, αρνείται κάθε τι από τον Μάριο. Ο Στέφανος, μετά τη επανασύνδεσή του με την Λήδα, ακούει την απόφασή της ν’ αποκτήσουν παιδί. Η Βέρα συνεχίζει να έχει υποψίες για τον Ανδρέα, όμως μετά την επίσκεψη της Λήδας βλέπει θετικότερα την επιστροφή του στο σπίτι. Ο Θωμάς ανίκανος πλέον να συγκρατήσει τα αισθήματά του για τη Μαργαρίτα, αποφασίζει να διεκδικήσει αυτά που του έχει στερήσει! Όσα όμως θα ειπωθούν μεταξύ τους, δεν θα ξεφύγουν από τη Ζωή! Ο Μάριος προσπαθεί να φέρει κοντά του τη Ναταλία. Η κίνηση που θα κάνει το βράδυ των γενεθλίων του, θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί;
Επεισόδιο 18
Ενώ η σχέση της Λήδας και του Στέφανου έχει θερμανθεί, οι κινήσεις του Μάριου προς τη Ναταλία δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα! Η απομάκρυνση του Ανδρέα από το σπίτι, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη μικρή Έλσα, όμως η Βέρα αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνη της αυτό το θέμα. Ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φλερτάρει επίμονα τη Ζωή και ζητήσει τη βοήθεια της Μάρθας για να την κατακτήσει. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως η Μαργαρίτα του κρύβει κάτι και της ζητάει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Καθώς η Ζωή έχει κρυφακούσει τη συζήτηση μεταξύ του Θωμά και της Μαργαρίτας, αποφασίζει να κάνει στον Θωμά μια αναπάντεχη πρόταση!
Επεισόδιο 19
Η Ζωή ταράζεται από την αναπάντεχη εμφάνιση της Ναταλίας στο μπαρ, όμως καταφέρνει να φύγει χωρίς να τη δουν, προκαλώντας έτσι την ανησυχία του Νικόλα. Η Λήδα δεν πείθεται από τις εξηγήσεις του Πέτρου. Ο Πέτρος αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβει η Μαργαρίτα και για να την αναγκάσει να μιλήσει, φεύγει από το σπίτι. Η Ναταλία συνειδητοποιεί το συναισθηματικό και οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκεται και δέχεται το δαχτυλίδι αρραβώνων του Μάριου. Ο Ανδρέας επιστρέφει σπίτι και κάνει προσπάθειες να τα ξαναβρεί με τη Βέρα. Η Ζωή ακολουθώντας το σχέδιό της, αναγκάζει τον Θωμά να συναντηθεί με τη Μαργαρίτα, όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη!
Επεισόδιο 20
Η Λήδα απαιτεί από τη Μαργαρίτα να μάθει την αλήθεια για τον παράξενο άντρα που συνάντησε έξω από το σπίτι. Αποφασισμένη να πάρει απαντήσεις μιλάει και με τον Πέτρο, όμως εκείνος πίσω από όλα αυτά υποψιάζεται τους ανταγωνιστές του. Βέρα και Ανδρέας ξαναζούν στιγμές ευτυχίας. Οι λιγοστές αμφιβολίες όμως που διατηρεί η Βέρα, τη σπρώχνουν να επισκεφτεί έναν Ντέντεκτιβ. Η Μαργαρίτα είναι πεπεισμένη πως η Ζωή συνεργάζεται με τον Θωμά. Η Μάρθα προτρέπει τη Μαργαρίτα να συναντηθεί μαζί του και να ξεκαθαριστεί κι έπειτα, να ομολογήσει τα πάντα στον Πέτρο. Ενώ ο Στέφανος συναντάει τον Δημοσθένη για να μάθει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν, η Μαργαρίτα παίρνει σημαντικές και απρόσμενες αποφάσεις…
Επεισόδιο 21
H Μαργαρίτα αρνείται να φανερώσει στον Πέτρο το ένοχο μυστικό της και απλά, του ανακοινώνει πως θα φύγει από το σπίτι. Η Ζωή ικανοποιημένη που το εκδικητικό της σχέδιο αποδίδει, βρίσκει ευκαιρία να ταράξει τη μητέρα της ακόμη περισσότερο! Η Βέρα κι ο Ανδρέας προσπαθούν να τα ξαναβρούν, όμως ένα τηλεφώνημα αναστατώνει και κλονίζει την εύθραυστη εμπιστοσύνη της Βέρας. Ο Πέτρος καταρρακωμένος από την ανεξήγητη απόφαση της Μαργαρίτας να τους εγκαταλείψει, καταφεύγει στον Δημοσθένη για στήριξη και βοήθεια. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα έχει μια απρόσμενη συνάντηση και μια αναπάντεχη πρόταση που την αφήνει άναυδη!
Επεισόδιο 22
Η Μαργαρίτα ξεκαθαρίζει στον Θωμά πως δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, ενώ η ξαφνική φυγή της έχει προκαλέσει ένταση σε όλη την οικογένεια Κροντηρά. Ο Πέτρος αποφασίζει να τη βρει και ζητάει από τον Δημοσθένη ν’ αναλάβει την κλινική. Η Λήδα προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον αδερφό της, Κωνσταντίνο. Η Βέρα κι ο Ανδρέας δείχνουν καλά, όμως κάποιες «αθώες» ερωτήσεις της Βέρας, τον ανησυχούν και πάλι. Ο Μάριος υποδέχεται με μεγάλη χαρά τη Ναταλία στα γραφεία της εταιρίας του, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί ν’ αποτρέψει τη Ζωή από το εκδικητικό της σχέδιο. Οι υποψίες της Βέρας για τον Ανδρέα, γίνονται… εφιάλτης!
Επεισόδιο 23
Ο Φάνης με την απειλή όπλου αναγκάζει τον τρομοκρατημένο ντετέκτιβ να τηλεφωνήσει στη Βέρα και να της πει όσα του υπαγορεύει. Η Μαργαρίτα συναντά τυχαία στη Χαλκίδα τον Παναγιώτη, έναν μεγάλο θαυμαστή της από τη Θεσσαλονίκη. Ο Πέτρος πιέζει τη Μάρθα να του αποκαλύψει οτιδήποτε γνωρίζει και μπορεί να τον βοηθήσει να βρει τη Μαργαρίτα. Τότε, εκείνη του ομολογεί «κάτι», δίνοντας άλλη διάσταση στην απόγνωσή του. Ο Θωμάς δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον ξαφνιάζει. Ο Κωνσταντίνος, μεθυσμένος, επιχειρεί να βιάσει τη Ζωή, όμως, μια συγκλονιστική αποκάλυψη τον σταματάει την τελευταία στιγμή!
Επεισόδιο 24
Η Ζωή εξουθενωμένη, απελευθερώνεται από τον Κωνσταντίνο και προσπαθεί να δικαιολογήσει την αποκάλυψη που του έκανε. Η Βέρα είναι προβληματισμένη από τις πληροφορίες του ντετέκτιβ, όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα στον Ανδρέα, που παρακολουθεί ανήσυχος τις αντιδράσεις της. Ο Θωμάς πηγαίνει στο καμαρίνι της Μαργαρίτας, κάνοντάς την έξαλλη! Όμως κάτω από την απειλή ενός θανάσιμου κινδύνου, εξαφανίζονται και περνούν μαζί το βράδυ σε μια παραλία. Η Λήδα συζητάει με τον πατέρα της για την ανεξήγητη απόφαση της Μαργαρίτας να φύγει, όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα αναστατώνει τον Πέτρο για τα καλά!
Επεισόδιο 25
Η Ναταλία ανακοινώνει στον Στέφανο πως παντρεύεται, ενώ εκείνος ταράζεται από τα συναισθήματα που του προκαλεί η είδηση αυτή. Θωμάς και Μαργαρίτα επιστρέφουν στην Αθήνα. Τότε, ο Θωμάς καταστρώνει σχέδιο για να συναντηθούν η Μαργαρίτα με τη Ζωή. Η Βέρα ταράζεται, όταν βλέπει τον «άντρα της φωτογραφίας» να την παρακολουθεί. Επιστρέφοντας σπίτι, ζητάει βοήθεια από τον Δημοσθένη και προσπαθεί να μάθει από τον ντετέκτιβ την αλήθεια! Ο Ανδρέας, προκαλεί μεγάλη σύγχυση στη Βέρα, ενώ το σχέδιο του Θωμά για τη συνάντηση Μαργαρίτας και Ζωής, μπαίνει σε εφαρμογή!
Επεισόδιο 26
Η Ζωή λίγο πριν συναντηθεί με τον Θωμά, ανακαλύπτει πως μαζί του είναι η Μαργαρίτα και οργισμένη φεύγει, κατηγορώντας τον Νικόλα. Ο Πέτρος μιλάει στη Λήδα για το σκοτεινό παρελθόν του με τη Μαργαρίτα, όμως η κουβέντα παίρνει μια δυσάρεστη τροπή. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να φύγει με τον Θωμά. Μια ακόμα αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου και του Δημοσθένη, ταράζει την ήδη τεταμένη σχέση τους. Η Βέρα πείθεται από τον Δημοσθένη να κάνει ιατρικές εξετάσεις, όμως κάποια υπονοούμενα του Ανδρέα, του προκαλούν ανησυχία. Ο Θωμάς και η Μαργαρίτα είναι έτοιμοι να φύγουν, αλλά την τελευταία στιγμή κάποιος τους χαλάει τα σχέδια…
Επεισόδιο 27
Η παρουσία του Πέτρου στο ξενοδοχείο φέρνει σε δύσκολη θέση τη Μαργαρίτα, η οποία όμως, παρά τη δραματική του έκκληση να επιστρέψει σπίτι, δεν αλλάζει γνώμη. Ο Πέτρος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και ζητάει βοήθεια από τη Λήδα και τον Στέφανο να ενημερώσουν τον Κωνσταντίνο για την εξαφάνιση της μητέρας του. Η Μαργαρίτα μετανιωμένη γυρίζει πίσω στο σπίτι, όμως η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε. Οι εξετάσεις της Βέρας δεν έχουν ανησυχητικές ενδείξεις. Η Ζωή λαμβάνει ένα μήνυμα από τον Νικόλα, που την αναγκάζει να τρέξει να τον βρει, όμως αυτό που συναντάει… μοιάζει με εφιάλτη!
Επεισόδιο 28
Η εξαφάνιση του Κωνσταντίνου οδηγεί τη Μαργαρίτα στην απόγνωση. Ο Χάρης και οι μπράβοι του, καταφέρνουν ν’ απαγάγουν τη Ζωή και τον Νικόλα. Τότε, εκείνη για να τον σώσει, αναγκάζεται να δώσει μια… υπόσχεση στον Χάρη! Ο Ανδρέας σταδιακά πείθει τη Βέρα πως χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη κι εκείνη ζητά βοήθεια από έναν παλιό της φίλο, τον Άγγελο. Κάθε προσπάθεια της Μαργαρίτας να εντοπίσει τον Κωνσταντίνο είναι άκαρπη. Η Λήδα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να μάθει την αλήθεια. Ο Πέτρος πληροφορείται τη σύλληψή του γιου του...
Επεισόδιο 9
Ο Πέτρος πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και μαθαίνει τον λόγο που συνέλαβαν τον Κωνσταντίνο. Η Βέρα παρακολουθεί τον Ανδρέα και βεβαιώνεται πως όσα την ανησυχούν δεν είναι της «φαντασίας» της. Ο Στέφανος προκαλεί τη Ναταλία να του εξηγήσει την ξαφνική της απόφαση να παντρευτεί και οι απαντήσεις που παίρνει του αφήνουν προβληματισμούς. Η Βέρα συναντάει τον Άγγελο και μ’ όσα μοιράζονται νοιώθει σιγουριά και αισιοδοξία. Η Ζωή ξεφεύγει από τον Χάρη. Η Ναταλία αποφασίζει ν’ αποκαλύψει τα πάντα στον Στέφανο και ο Άγγελος αιφνιδιάζει τη Βέρα με μια παρακινδυνευμένη πρόταση!
Επεισόδιο 30
Ο Κωνσταντίνος οργισμένος από τη συμπεριφορά της μητέρας του, απαιτεί να μάθει την αλήθεια! Η Βέρα παρά τις αρχικές ανησυχίες της, αποδέχεται την πρόταση του Άγγελου να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου ο Ανδρέας να φανερώσει τις πραγματικές του προθέσεις. Η Ναταλία αποκαλύπτει στον Στέφανο όλα όσα ξέρει από τη μητέρα της για το παρελθόν της Μαργαρίτας, καθώς και για την ύπαρξη της άγνωστης κόρης της. Όμως πέρα από τις αποκαλύψεις, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Ζωή συναντάει τον Νικόλα, ενώ η Βέρα με τον Δημοσθένη και τον Ανδρέα φτάνουν στην ψυχιατρική κλινική…
Επεισόδιο 31
Η παραμονή της Βέρας στην ψυχιατρική κλινική προβληματίζει τον Δημοσθένη και βάζει σε υποψίες τον Ανδρέα. Η Ναταλία μετά τη νύχτα που πέρασε με τον Στέφανο, βλέπει στο πορτοφόλι του μία φωτογραφία της Λήδας και αποφασίζει να παντρευτεί το συντομότερο με τον Μάριο! Η Ζωή πηγαίνοντας στο σπίτι της Ναταλίας, συναντάει τον Στέφανο, ο οποίος αμήχανος της ζητάει να το «ξεχάσει». Η Ναταλία, αποφασισμένη να μην ξαναδεί τον Στέφανο, δίνει το πορτοφόλι του στη Ζωή, όμως εκείνη δεν καταφέρνει να του το επιστρέψει κρυφά κι αναγκάζεται να πει την αλήθεια! Ο Άγγελος υπόσχεται στη Βέρα πως μαζί θα φτάσουν ως τη λύση του μυστηρίου, ενώ ο Νικόλας συνδυάζοντας κάποιες πληροφορίες καταλήγει σε μια απίστευτη διαπίστωση…
Επεισόδιο 32
O Νικόλας συναντάει τη Ζωή έξω από το σπίτι του Κροντηρά αιφνιδιάζοντάς την. Οι εξηγήσεις της και η επιμονή της να συνεχίσει το σχέδιο εκδίκησης τον απογοητεύουν και δεν δείχνει πλέον διατεθειμένος να της δώσει τον χρόνο που ζητά. Ο Πέτρος αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τη Μαργαρίτα. Η Μάρθα προκειμένου να μάθει νέα της Μαργαρίτας βρίσκει τον Θωμά, ο οποίος όμως δηλώνει αδιάφορος πια για την παλιά του αγάπη. Η Βέρα περιμένει κάποιες κινήσεις από τον Ανδρέα που θα «ξεσκεπάσουν» το σχέδιό του! Εκείνος όμως, έχει άλλη τακτική και τη μπερδεύει. Η Ναταλία κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού κι ο Ανδρέας καθώς παρακολουθεί τον Άγγελο, ανακαλύπτει κάτι που τον ανησυχεί πάρα πολύ!
Επεισόδιο 33
Η Λήδα συγκλονίζεται από τη φωτογραφία της Ναταλίας με το νυφικό της κι αναρωτιέται γιατί την έστειλε στο κινητό του Στέφανου. Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η Ναταλία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Στέφανο και προσπαθεί να την αποτρέψει από την απόφασή της να παντρευτεί. Ο Ανδρέας, μετανοιωμένος για τη συμπεριφορά του προς τη Βέρα θέλει να πείσει τον Φάνη να ματαιώσουν το σχέδιό τους. Όμως εκείνος μένει πιστός στον όρκο τους -να εκδικηθούν τον άδικο θάνατο του Στέλιου- και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει! Ο Νικόλας προσπαθεί ξανά να σταματήσει τη Ζωή από την αυτοκαταστροφή, όμως δεν τα καταφέρνει κι έτσι την αποχαιρετά. Η Ζωή επηρεασμένη από την πίεση του Νικόλα, αλλά και από τις τελευταίες εξελίξεις, επισπεύδει το τέλος του σχεδίου της και καταστρώνει το τελικό χτύπημα!
Επεισόδιο 34
Η Ζωή προχωράει στις μεγάλες αποκαλύψεις! Μπροστά σε όλους ομολογεί πως είναι η «άγνωστη» κόρη της Μαργαρίτας, που την εγκατέλειψε όταν ήταν μωρό. Η αποκάλυψη που ακολουθεί για τη δολοφονία του πατέρα της, από τη Μαργαρίτα και τον Πέτρο, σοκάρει τους πάντες. Η Λήδα αναστατωμένη ζητάει απαντήσεις για την αυτοκτονία της μητέρας της, συνδέοντάς την με τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να πλησιάσει τον Πέτρο, αλλά εκείνος αρνείται κάθε επαφή μαζί της! Η Βέρα ύστερα από ένα άγνωστο απειλητικό τηλεφώνημα στον γιατρό της, ανησυχεί κι αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Ανδρέα. Η Ζωή αρχίζει να μετανιώνει για όσα προκάλεσε σε όλους και η Ναταλία περνάει με τις φίλες της στο σπίτι, το τελευταίο βράδυ πριν τον γάμο.
Επεισόδιο 35
Η Ναταλία είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Μάριο και ο Στέφανος γυρίζει στη ζωή του. Ο Πέτρος αρνείται στη Λήδα οποιαδήποτε ανάμιξη στη δολοφονία του Τσαλίκη, αλλά η κόρη του δεν πείθεται και ζητάει περισσότερες πληροφορίες από τη Ζωή. Ο Χάρης συνδυάζοντας γεγονότα και πληροφορίες ανακαλύπτει «θησαυρό» και ετοιμάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Πέτρο για την επιμονή της Λήδας να μάθει την αλήθεια για τη μητέρα της, προετοιμάζοντάς τον για τη συνέχεια. Ο Άγγελος ερευνώντας τα σχέδια του Ανδρέα, επισκέπτεται τον ντεντέκτιβ και βεβαιώνεται ότι κάποιος τον εκβίαζε! Κι ενώ η Ναταλία ετοιμάζεται για τον γάμο της, μια επίσκεψη της φέρνει τα πάνω-κάτω!
Επεισόδιο 36
Η Λήδα επισκέπτεται τη Ναταλία πριν από τον γάμο και με τα υπονοούμενά της, την αναστατώνει για τα καλά. Ο Ανδρέας βεβαιώνεται πως η Βέρα έχει αρκετά στοιχεία για τον ίδιο και τον Φάνη κι έτσι, του αποκαλύπτει ότι νομίζει πως ο εγκλεισμός της στην κλινική, ήταν προμελετημένος για να ανακαλύψει το σχέδιό τους. Η ώρα του γάμου της Ναταλίας πλησιάζει κι ο Στέφανος είναι γεμάτος διλήμματα, θα αποφασίσει να κάνει πράξη την πιο τρελή σκέψη που περνάει από το μυαλό του; Ο γάμος γίνεται κι ο Χάρης παρακολουθεί τις κινήσεις όλων, ενώ προσπαθεί να καταλάβει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τα χαμόγελα των καλεσμένων. Ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στον Στέφανο και τη Λήδα, το βράδυ ακολουθεί το γαμήλιο πάρτι και την επόμενη μέρα… τίποτα δεν θα είναι όπως πριν!
Επεισόδιο 37
Η απρόσμενη εξαφάνιση του Στέφανου μαζί με τη Ναταλία, αφήνει όλους άφωνους! Η Λήδα συναντιέται με τον πατέρα της που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Στέφανο για αυτή την του την πράξη. Η Λήδα τσακώνεται με τη Μάρθα και της ρίχνει ευθύνες για τη συμπεριφορά της Ναταλίας, έτσι η Μάρθα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Κροντηρά. Η Στέλλα συμπαραστέκεται στον απελπισμένο Μάριο. Οι ώρες για τον Στέφανο και τη Ναταλία γίνονται ακόμα δυσκολότερες, μετά από μια απροσδόκητη συνάντηση!
Επεισόδιο 38
Η Λήδα δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που την πληροφορεί πως ο Στέφανος βρίσκεται σ’ ένα τρυφερό ραντεβού με μια νεαρή γυναίκα. Η Λήδα αποφασίζει να τους συναντήσει, όμως η Βέρα προσπαθεί να την αποτρέψει. Ο Ανδρέας πηγαίνει στην ψυχιατρική κλινική, αλλά εμβρόντητος ανακαλύπτει πως η γυναίκα του δεν βρίσκεται εκεί! Τότε πλέον, καταλαβαίνει πως ο εγκλεισμός της Βέρας είναι μέρος ενός σχεδίου! Ο Δημοσθένης συναντάει τον Πέτρο και του ζητά βοήθεια, για να βρει τι κρύβει το παρελθόν του Ανδρέα. Ο Στέφανος και η Ναταλία αποφασίζουν να επιστρέψουν και να αντιμετωπίσουν όλους όσους πλήγωσαν!
Επεισόδιο 39
Η Ναταλία συναντάει τον Μάριο, ο οποίος αρνείται να δεχτεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Ο Στέφανος αντιμετωπίζοντας τη γυναίκα του, αλλά και τη Μάρθα περνάει δύσκολες στιγμές. Η Βέρα έχει φύγει πλέον από την κλινική και ζητάει από τον Άγγελο να προχωρήσει σε αγωγή διαζυγίου. Ο Πέτρος συναντάει τον Στέφανο και τον απειλεί! Ο Χάρης αποφασίζει να παγιδεύσει τη Μαργαρίτα, για ν’ ανακαλύψει τη σχέση της με τη Ζωή. Τελικά, τα καταφέρνει, ενώ η επόμενη κίνησή του είναι να βρει τον Πέτρο και να τον εκβιάσει!
Επεισόδιο 40
Ο Μάριος πηγαίνει στο σπίτι της Ναταλίας για να μιλήσουν, όμως εκεί βρίσκει και τον Στέφανο. Τότε ένας άγριος καβγάς αρχίζει. Ο Πέτρος βρίσκει στο γραφείο του Ανδρέα μία φωτογραφία που προδίδει το παρελθόν του. Ενημερώνει τον Δημοσθένη και μαζί ανακαλύπτουν τελικά την πραγματική ταυτότητα του Ανδρέα. Ο Δημοσθένης καταρρακώνεται από αυτή την ανακάλυψη, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Βέρα. Η Μάρθα φεύγει από το σπίτι του Κροντηρά παρά τις παρακλήσεις του Κωνσταντίνου και της Ζωής για να παραμείνει. Ο Θωμάς προειδοποιεί τον Χάρη ότι ο Κροντηράς δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Πέτρος που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Στέφανο, ζητάει πληροφορίες για τη φοιτήτρια που είχε κατηγορήσει τον Στέφανο για σεξουαλική παρενόχληση! Οι συγκρούσεις είναι πλέον… εκτός ορίων!
Επεισόδιο 41
Ο Πέτρος οργανώνει σχέδιο εξόντωσης του Στέφανου με όργανο την Άννα, τη φοιτήτρια που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση. Η Λήδα πηγαίνει στο εργαστήριο γενετικό υλικό της Μαργαρίτας και της Ζωής για το τεστ DNA, ενώ ο Χάρης την παρακολουθεί. Ο Άγγελος ζητάει από τον Ανδρέα να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης του. Ο Δημοσθένης δεν βρίσκει το κουράγιο ν’ αποκαλύψει την αλήθεια στη Βέρα. Η Άννα περιμένει τον Στέφανο στο Πανεπιστήμιο, για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του Πέτρου. Η Βέρα αποκαλύπτει στη Λήδα πως με τη βοήθεια του Άγγελου «ξεσκέπασε» τον Ανδρέα και την προσκαλεί στο σπίτι της για να τον γνωρίσει. Ο Θωμάς υπόσχεται στη Ζωή πως θα προσπαθήσει να την απαλλάξει από τον Χάρη, την ίδια στιγμή που οι πρώτες δυσάρεστες συνέπειες του οργανωμένου σχεδίου του Πέτρου κατά του Στέφανου βγαίνουν στο φως.
Επεισόδιο 42
Η Λήδα για να εκδικηθεί τη Ναταλία, της δείχνει τη φωτογραφία του Στέφανου με την Άννα. Ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στη Λήδα και τη Βέρα τις υποψίες του για την πλεκτάνη του Πέτρου. Ο Στέφανος επιστρέφοντας στο εξοχικό, εμβρόντητος βλέπει τη φωτογραφία που του δείχνει η Ναταλία. Ξεκαθαρίζοντάς του πως τον εμπιστεύεται απόλυτα, του ζητάει να χωρίσουν προκειμένου να τον προστατέψει από τον Πέτρο. Ο Στέφανος οργισμένος προειδοποιεί τον Κροντηρά να σταματήσει, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσει εναντίον του όσα γνωρίζει για το ένοχο παρελθόν του. Η Ζωή για μια ακόμα φορά αντιμετωπίζει με σκληρό τρόπο τη Μαργαρίτα και προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο. Ο Ανδρέας συγκρούεται με τον Φάνη για τη Βέρα και η Λήδα επισκέπτεται τη φίλη της Ζωής στη φυλακή, προσδοκώντας να μάθει την αλήθεια…
Επεισόδιο 43
Ο Στέφανος αναγκάζεται να παραιτηθεί από το Πανεπιστήμιο. Η Βέρα είναι συναισθηματικά μπερδεμένη μετά την αγωγή διαζυγίου, ενώ ο πατέρας της δεν τολμά να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον Ανδρέα. Ο Θωμάς βρίσκει τον Πέτρο και προσπαθεί να τον πείσει να τα ξαναφτιάξει με τη Μαργαρίτα. Ο Ανδρέας ζητάει από τη Βέρα μια δεύτερη ευκαιρία. Η Ζωή κι ο Κωνσταντίνος τσακώνονται έντονα για τη μητέρα τους. Η Λήδα επηρεασμένη από τα υπονοούμενα της φυλακισμένης κοπέλας για τον πατέρα της Ζωής, ζητάει την εξέταση DNA του Πέτρου, ενώ ο Ανδρέας ξεκαθαρίζει στον Φάνη πως δεν συμμετέχει άλλο στο σχέδιο κατά της Βέρας. Ο Στέφανος είναι αποφασισμένος ν’ ανταποδώσει στον Πέτρο το κακό που του έκανε κι ο Δημοσθένης έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν.
Επεισόδιο 44
Ο Δημοσθένης αποκαλύπτει τελικά στη Βέρα το εκδικητικό σχέδιο του Ανδρέα σοκάροντάς την, καθώς πλέον καταλαβαίνει πως ο γάμος της ήταν ψέμα! Η Λήδα μαθαίνει για τη δημοσίευση της ερωτικής φωτογραφίας του Στέφανου και της Άννας και συγκρούεται με τον πατέρα της! Στη συνέχεια, ζητάει από το εργαστήριο DNA να εξετάσει δείγμα του Πέτρου και να το συγκρίνει με τα δείγματα της Ζωής, καθώς είναι αποφασισμένη ν’ ανακαλύψει όσα περισσότερα μπορεί από το σκοτεινό παρελθόν. Ο Στέφανος ζει με τη Ναταλία ευτυχισμένες στιγμές. Ενώ η Ζωή κι ο Κωνσταντίνος συνεχώς συγκρούονται, η Λήδα μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα!
Επεισόδιο 45
Ενώ ο Στέφανος ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Ναταλία, η γυναίκα του συναντάει τη Βέρα και της ανακοινώνει πως είναι έγκυος! Ανήμπορος να διαχειριστεί την αποκάλυψη ο Ανδρέας, αποφασίζει να παραιτηθεί από την κλινική. Ένα επείγον περιστατικό όμως θα φέρει δραματική τροπή και θα τον οδηγήσει σε ακραία συμπεριφορά, καθώς θα αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του! Ο Χάρης στήνει την παγίδα του για να μάθει το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA που ενδιαφέρει τη Λήδα, ενώ η Μάρθα επιστρέφει πολύ συγκινημένη στο σπίτι του Κροντηρά. Ενώ ο Δημοσθένης είναι έτοιμος να παραδεχτεί δημοσίως τα πάντα σχετικά με την εγκληματική αμέλεια που τον βαραίνει εδώ και χρόνια, ο Πέτρος τον ενημερώνει για τα τραγικά γεγονότα!
Επεισόδιο 46
Ο Ανδρέας μετά το ατύχημα στο χειρουργείο “πνίγεται” στις ενοχές, την ίδια στιγμή που οι συγγενείς του θύματος κινούνται εναντίον του. Τώρα, το μόνο καταφύγιό του είναι η Βέρα. Όμως όταν επιστρέφει κοντά της, τη βρίσκει καταρρακωμένη από τις απειλές του Φάνη. Η Ναταλία μαθαίνει πως η Λήδα είναι έγκυος. Η είδηση αυτή την τρομοκρατεί, καθώς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου. Εκείνος, μαθαίνοντας πως θα γίνει πατέρας, ξεκαθαρίζει στη Λήδα πως θα αναλάβει τις ευθύνες του για το παιδί του. Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως που του επιφυλάσσει η Λήδα, θα φέρει τα πάνω - κάτω. Η Ζωή περιμένει με αγωνία τον Νικόλα να επιστρέψει στην Αθήνα, όμως ο Χάρης και οι μπράβοι του έχουν διαφορετικά σχέδια για τον νεαρό, όπως μια όμορφη γυναίκα, ικανή να τον οδηγήσει… στον όλεθρο!
Επεισόδιο 47
Η Ναταλία είναι αναστατωμένη από την εγκυμοσύνη της Λήδας και την ίδια στιγμή ανήσυχη για το μέλλον της σχέσης της με τον Στέφανο. Ο Νικόλας ξυπνάει με μια άγνωστη γυναίκα στο κρεβάτι του, η οποία του συστήνεται ως «Βάλια» και του μιλάει για το ερωτικό βράδυ που πέρασαν μαζί, αφήνοντάς τον άναυδο. Η Βέρα ζητάει από τη Λήδα να πείσει τον Πέτρο να μην κινηθεί εναντίον του Ανδρέα. Ο Πέτρος προτείνει στη Λήδα να μην κρατήσει το παιδί, εκείνη όμως είναι ανένδοτη και αντιδρά στα σχέδιά του, να προστατέψει την περιουσία τους από τον Στέφανο. Ο Χάρης δείχνει στη Ζωή τις φωτογραφίες της Βάλιας με τον Νικόλα. Η Λήδα δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εργαστήριο DNA, που θ’ αλλάξει τις ζωές όλων… για πάντα!
Επεισόδιο 48
Η Λήδα μαθαίνει συγκλονισμένη ποιος είναι ο πατέρας της Ζωής. Φεύγοντας όμως από το εργαστήριο DNA, οι μπράβοι του Χάρη της κλέβουν τον φάκελο με τα αποτελέσματα. Ο Νικόλας απελπισμένος ζητάει βοήθεια από τον Θωμά, προκειμένου να πειστεί η Ζωή ότι δεν την απάτησε. Ο Στέφανος δείχνει στη Ναταλία την ενόχλησή του για την συνάντησή της με τη Λήδα, αλλά η ένταση που προκαλείται μεταξύ τους, στο τέλος τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Ο Άγγελος προτείνει στη Βέρα να περάσουν μαζί το βράδυ, όμως εκείνη αρνείται. Η Λήδα ανακοινώνει στον Πέτρο τα νέα που θα τον αφήσουν άναυδο, ενώ η Μαργαρίτα κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει τη Ζωή. Η Μάρθα ενημερώνει τον Θωμά για τις τελευταίες εξελίξεις. Η Βέρα δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Φάνη, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί από το παράθυρο μια σκηνή που τη σοκάρει!
Επεισόδιο 49
Η Ζωή απαιτεί από τον Πέτρο και τη Μαργαρίτα όσα της στέρησαν τόσα χρόνια, προκαλώντας τους ανησυχία και προβληματισμό. Η Βέρα περιποιείται τον τραυματισμένο από τον ξυλοδαρμό Ανδρέα κι εκείνος της υπόσχεται πως δεν θ’ αφήσει κανέναν να τους κάνει κακό. Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Νικόλα να ξεχάσει τη Ζωή, όμως εκείνος δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά. Η Βέρα προσπαθεί να δικαιολογήσει τον Ανδρέα στον Δημοσθένη και παραδέχεται πως τον αγαπάει ακόμα. Η Ζωή και ο Κωνσταντίνος δημιουργούν σιγά-σιγά μια ζεστή αδελφική σχέση. Ο Στέφανος μιλάει ενθουσιασμένος στη Ναταλία για την καινούργια του δουλειά, διαβεβαιώνοντάς την πως τίποτα δεν μπορεί να απειλήσει τη σχέση τους. Ο Πέτρος όμως τον συναντάει και τον εκβιάζει να γυρίσει στη Λήδα. Ο Νικόλας προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη Ζωή, τη στιγμή που ο Χάρης ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημα» για να τη φέρει κοντά του!
Επεισόδιο 50
Ο Δημοσθένης θέλοντας να προστατέψει τη Βέρα, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον Πέτρο, προκειμένου να τον αποτρέψει να κινηθεί εναντίον του Ανδρέα. Ο Ανδρέας ξεκαθαρίζει στον Φάνη τι πρόκειται να του συμβεί, αν δεν αφήσει ήσυχη την οικογένειά του. Εκείνος όμως θέλει με κάθε τρόπο, να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Στέλιου. Ο Μάριος συναντά τη Ναταλία και την προειδοποιεί ότι ο Στέφανος θα καταστραφεί αν στήσει την εταιρία πληροφορικής. Η Μάρθα συζητάει με τη Ζωή για τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμβουλεύει για το πώς να φερθεί στον Νικόλα, με τρόπο που τη συγκινεί πολύ! Η πρόθεση του Δημοσθένη να στραφεί εναντίον της Λήδας, καθώς θεωρεί πως είναι το ίδιο υπεύθυνη με τον Ανδρέα για τον θάνατο του ασθενή, γίνεται αιτία να συγκρουστούν έντονα Βέρα και Λήδα. Ανυποψίαστος ο Νικόλας περιμένει τον Χάρη σε μια καφετέρια. Ο Χάρης συναντάει τη Ζωή και… το σχέδιό του μπαίνει σε εφαρμογή!
Επεισόδιο 51
Η Ζωή παρακολουθεί ταραγμένη τη στημένη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βάλια. Ο Χάρης βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση, προσπαθεί να την πείσει πως μόνο αυτός την αγαπάει πραγματικά. Η Λήδα μετά τη συνάντησή της με τη Βέρα, αισθάνεται δυνατούς πόνους στην κοιλιά και μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική. Ο Πέτρος με τη βοήθεια του Μάριου καταστρώνει ένα σχέδιο που θα καταστρέψει το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα του Στέφανου. Ο Στέφανος μαθαίνει για την κατάσταση της Λήδας και πηγαίνει αμέσως στην κλινική. Ο Πέτρος όμως που παραμένει οργισμένος μαζί του, του απαγορεύει να τη δει. Ο Νικόλας προσπαθεί να εξηγήσει στη Ζωή το πανούργο σχέδιο του Χάρη, όμως δεν την πείθει και η απόφασή της να μην τον ξαναδεί, είναι αμετάκλητη. Η Βέρα ξεκινάει για να επισκεφτεί τη Λήδα και να της ζητήσει “συγνώμη”, όταν δέχεται από τον Φάνη άλλη μια απειλή!
Επεισόδιο 52
Ο Ανδρέας επισκέπτεται τη Λήδα στην κλινική. Ο Δημοσθένης θορυβημένος από την επίθεση του Φάνη προς στη Βέρα, αποφασίζει να πει την αλήθεια για τον Στέλιο, όμως ο Ανδρέας τον αποτρέπει, αναλαμβάνοντας ο ίδιος τον Φάνη. Ο Στέφανος αισθάνεται ενοχές για την περιπέτεια της Λήδας, κάνοντας τη Ναταλία να ζηλέψει για το μεγάλο ενδιαφέρον του. Ο Πέτρος προτείνει στη Μαργαρίτα να μείνουν ξανά μαζί και εκείνη δέχεται. Η Ζωή ανακοινώνει στη Μαργαρίτα και τον Κωνσταντίνο την απόφασή της να μείνει με τον Χάρη και προκαλεί την έντονη αντίδρασή τους. Ο Μάριος δέχεται τελικά την πρόταση του Πέτρου να συνεργαστούν για να καταστρέψουν τον Στέφανο. Η Βέρα επισκέπτεται τη Λήδα στο σπίτι, ενώ η Ναταλία κάνει μια διαπίστωση για τον Στέφανο, που την προβληματίζει πολύ!
Επεισόδιο 53
Ο Χάρης βεβαιώνεται ότι η Ζωή είναι κόρη της Μαργαρίτας και του Πέτρου κι αποφασίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο σπίτι του Κροντηρά. O Φάνης επιτίθεται ξανά στη Βέρα. Με την απειλή όπλου την οδηγεί στην άκρη ενός γκρεμού, δίνοντάς της τελευταία διορία, για να πείσει τον Δημοσθένη να ομολογήσει. Η Βέρα σοκαρισμένη ειδοποιεί τον Ανδρέα και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο, ώστε να ξεκαθαριστεί πια η κατάσταση με τον Φάνη. Η Μαργαρίτα ανησυχεί πολύ για τη σχέση της Ζωής με τον Χάρη και ζητάει τη βοήθεια του Θωμά για να την απομακρύνουν απ’ αυτόν. Ο Δημοσθένης μαθαίνει τι έχει συμβεί στη Βέρα κι αποφασίζει να μιλήσει. Ο Στέφανος κρύβει από τη Ναταλία τη επίσκεψή του στη Λήδα. Η Βέρα τηλεφωνεί στον Φάνη και μαζί με τον Αντρέα εφαρμόζουν το σχέδιό τους, απρόσμενες όμως και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις…
Επεισόδιο 54
Ο Φάνης είναι έτοιμος να πυροβολήσει τη Βέρα, αλλά τελικά φεύγει ταραγμένος, ενώ η Βέρα και ο Δημοσθένης σοκαρισμένοι, μεταφέρουν τον αιμόφυρτο Ανδρέα στην κλινική. Ο Φάνης κατασκευάζει άλλοθι για την ώρα του πυροβολισμού, ενώ ο Ανδρέας χειρουργείται, καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση. Ο Στέφανος επισκέπτεται ξανά τη Λήδα και την εκπλήσσει με το ενδιαφέρον του για εκείνη και το παιδί. Η κατάσταση του Ανδρέα παραμένει πολύ κρίσιμη κι ο Δημοσθένης αποφασίζει να προετοιμάσει τη Βέρα για κάθε ενδεχόμενο. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα στο σπίτι της Βέρας και ανακαλύπτουν στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η ίδια και ο δικηγόρος της. Ενώ η Ναταλία αρχίζει να πιστεύει ότι ο Στέφανος θέλει να γυρίσει στη Λήδα, ο αστυνόμος ανακοινώνει στη Βέρα ότι είναι υπό κράτηση, καθώς κατηγορείται για απόπειρα φόνου κατά του Ανδρέα!
Επεισόδιο 55
Η Βέρα βρίσκεται στο κρατητήριο με όλες τις κατηγορίες να τη βαραίνουν. Ο Δημοσθένης ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου, ενώ η Λήδα προσπαθεί να βοηθήσει τη Βέρα και τον συνήγορό της, ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Όμως ο Φάνης κατασκευάζει ατράνταχτο άλλοθι, με αποτέλεσμα η Βέρα να κινδυνεύει να προφυλακιστεί! Ο Θωμάς επιμένει να κατηγορεί τον Χάρη και ζητάει από τη Ζωή να μην τον εμπιστεύεται. Ο Μάριος θυμάται τα γενέθλια της Ναταλίας και δεν μπορεί να κρύψει την πίκρα του, ενώ η Ναταλία είναι απελπισμένη με τη συμπεριφορά του Στέφανου. Οι αμφιβολίες αρχίζουν να την πνίγουν…
Επεισόδιο 56
Η Βέρα δεν μπορεί να πιστέψει πως το άλλοθι του Φάνη τον αθωώνει από όλες τις κατηγορίες. Ο Στέφανος για να επανορθώσει που ξέχασε τα γενέθλια της Ναταλίας, της κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Αντώνης, ο συνεργάτης του Στέφανου, συνεχίζει να τον κατασκοπεύει και να εργάζεται κρυφά για τον Μάριο. Αν και η επιτυχία του Στέφανου στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα θεωρείται σίγουρη, ο Μάριος με τη βοήθεια του Αντώνη ετοιμάζεται για το μεγάλο χτύπημα, που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η απόφαση της Αστυνομίας να μείνει η Βέρα στο κρατητήριο, αναστατώνει όλη την οικογένεια. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει τυχαία το μπουκαλάκι με το δυνατό αναισθητικό και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, τώρα δεν έχει σκοπό να μείνει με σταυρωμένα χέρια!
Επεισόδιο 57
Η κατάσταση του Ανδρέα είναι ακόμα κρίσιμη. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στη Λήδα και στη μητέρα του την πρόθεση της Ζωής να ρίξει αναισθητικό στον καφέ της! Η Μαργαρίτα προσπαθεί να τη δικαιολογήσει, όμως η Λήδα δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Η Ζωή φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Χάρη. Ο Θωμάς τη βρίσκει για να την πείσει να γυρίσει σπίτι, όμως ο Χάρης τον διώχνει. Ο Αντώνης, καταφέρνει να αντιγράψει το λογισμικό του Στέφανου. Τώρα πια είναι θέμα χρόνου τα μυστικά του Στέφανου να φτάσουν στα χέρια του Μάριου. Ο Πέτρος μετά την επίσκεψη του Θωμά αποφασίζει να πάει ο ίδιος να βρει τη Ζωή. Η μοίρα θα φέρει αντιμέτωπη τον Χάρη με τη Μαργαρίτα που κρατάει όπλο…
Επεισόδιο 58
Η Μαργαρίτα απειλεί να σκοτώσει τον Χάρη αν δεν αφήσει την κόρη της να γυρίσει στο σπίτι, αλλά η Ζωή του ζητάει να τη διώξει. Ο Χάρης ζητάει από τη Ζωή να αρραβωνιαστούν κι αυτή του απαντάει πως θα κάνει ό,τι θέλει! Τη Λήδα επισκέπτεται η γυναίκα που συνάντησε στις φυλακές και ξεκαθαρίζει τα γεγονότα που οδήγησαν τη μητέρα της στην αυτοκτονία. Από τα νέα στοιχεία που ανακαλύπτει η Λήδα συμπεραίνει πως τίποτα απ’ όσα της είχε πει ο πατέρα της δεν ήταν αλήθεια. Οι συγκρούσεις που ακολουθούν αιφνιδιάζουν τον Πέτρο και τη Μαργαρίτα. Η Λήδα πάνω στην απελπισία της συναντά τον Στέφανο για να την παρηγορήσει. Ο Στέφανος πέφτει πάνω σε μια συνάντηση του Μάριου με τον Πέτρο και υποψιάζεται πως αυτό το γεγονός συνδέεται με τις απειλές του Πέτρου. Η Ναταλία ζητάει από τον Μάριο να προχωρήσουν με τις διαδικασίες του διαζυγίου. Η Στέλλα κατηγορεί τη Ναταλία πως θέλει τον Μάριο για τον εαυτό της. Καθώς η Βέρα ετοιμάζεται να συναντήσει τον ανακριτή με κίνδυνο να προφυλακιστεί, ο Φάνης κάνει κάτι που κανένας δεν περίμενε!
Επεισόδιο 59
Η Βέρα αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και πηγαίνει στην κλινική να δει τον Ανδρέα, ξαφνιάζεται όμως όταν βλέπει τον Φάνη να βγαίνει από εκεί. Η Λήδα λέει στον Κωνσταντίνο όσα έμαθε για τη μητέρα της. Πιστεύει πως η Μαργαρίτα κατέστρεψε τον πατέρα τους και ευθύνεται για τον θάνατο της Κλαίρης. Ο Στέφανος αναστατώνεται μαθαίνοντας ότι οι ναυτιλιακές εταιρίες ακυρώνουν τις παραγγελίες του λογισμικού του. Η Στέλλα συναντιέται με τον Μάριο, αλλά καβγαδίζουν και τότε εκείνη θυμωμένη του αποκαλύπτει πως η Ναταλία ακόμα και τη νύχτα πριν τον γάμο τους, παρακαλούσε τον Στέφανο να φύγουν μαζί. Οργισμένος ο Μάριος ζητάει από τη Ναταλία να βρεθούν για να συζητήσουν για το διαζύγιο, όμως όταν έρχεται στο ραντεβού την οδηγεί σε μια ερημική τοποθεσία…
Επεισόδιο 60
Ο Στέφανος υποψιάζεται πως ο Αντώνης έχει συνεργαστεί κρυφά με τον Πέτρο. Έτσι, πηγαίνει στο γραφείο του Κροντηρά και τον κατηγορεί πως αυτός τον κατέστρεψε. Η Ζωή συναντιέται με την Καλλιόπη και μαθαίνει νέα στοιχεία για τον Πέτρο και τη στάση του στην ιστορία της Θεσσαλονίκης πριν 20 χρόνια. Ο Στέφανος απαιτεί από τον Μάριο να ομολογήσει την πλεκτάνη που του έστησαν με τον Πέτρο. Η Λήδα, μαθαίνοντας από τον Στέφανο όλη την ιστορία με την εταιρία του, γίνεται σκληρή απέναντι στον πατέρα της!
Επεισόδιο 61
Ο Ανδρέας έχει συνέλθει, αλλά δεν θυμάται τίποτα από το βράδυ του πυροβολισμού. Η Βέρα προσπαθεί να τον βοηθήσει να θυμηθεί. Ο Στέφανος είναι απογοητευμένος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και η Ναταλία προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Ο Στέφανος επιστρέφει στη Λήδα τα χρήματα που δάνεισε στη Ναταλία. Δεν πιστεύει ότι σε αυτή την πλεκτάνη εναντίον του, δεν είναι μπλεγμένη και η Λήδα. Η Μάρθα αποφασίζει να πει στη Μαργαρίτα το μυστικό που της αποκάλυψε ο Θωμάς.
Επεισόδιο 62
Ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Ανδρέα μήπως καταλήξει ποιος τον πυροβόλησε, αλλά εκείνος δεν θυμάται. Αντιλαμβάνεται όμως πως ο Ανδρέας υπερασπίζεται τη γυναίκα του κι αρχίζει να γίνεται καχύποπτος απέναντι στη Βέρα. Ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να μείνει οριστικά μακριά από τη Ζωή, όμως πιέζεται από τον Θωμά να ερευνήσει ποιος ευθύνεται για την παγίδα με τη Βάλια. Ο Χάρης βλέποντας ότι η Ζωή δεν έχει ξεπεράσει τον Νικόλα, αναθέτει στη Βάλια μια νέα αποστολή. Η Βέρα είναι ανήσυχη και συζητάει με τον Δημοσθένη για τη στάση του αστυνόμου απέναντί της. Ο Στέφανος έχει εξαφανιστεί και η Ναταλία ανήσυχη, πηγαίνει στη Μάρθα όπου έρχεται αντιμέτωπη με τη Λήδα. Η Μαργαρίτα συναντιέται με τη Ζωή για να της πει ότι δεν κατάφερε να πείσει τον Πέτρο γι’ αυτό που της ζήτησε…
Επεισόδιο 63
Ο Ανδρέας ακόμα δεν μπορεί να θυμηθεί όσα έγιαναν. Μέσα του όμως είναι ξεκάθαρο το πόσο αγαπάει τη γυναίκα του και το παιδί του. Ο Φάνης, προσπαθεί επίμονα να τον πείσει ότι η Βέρα τον πυροβόλησε. Ο Χάρης περιμένει κρυφά τον Νικόλα και τον χτυπάει, προκειμένου να τον απομακρύνει από τη Ζωή. Όταν ο Θωμάς βλέπει τον Νικόλα έτσι, αναλαμβάνει να δώσει ένα καλό μάθημα στον Χάρη! Ο Χάρης με τη σειρά του, θέλει να εκδικηθεί τον Θωμά για ό,τι του έκανε, χρησιμοποιώντας τις δικές του μεθόδους. Πιεσμένη από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Στέφανου, η Ναταλία πουλάει το κολιέ που της έκανε δώρο στον γάμο της. Ο Μάριος εκμυστηρεύεται στη Δανάη ότι για να εκδικηθεί τον Στέφανο έκλεψε το λογισμικό του. Ξαφνικά όμως βρίσκεται μπροστά του η Ναταλία, φέρνοντας μια τεράστια ανατροπή και μια συμφωνία…
Επεισόδιο 64
Η Ναταλία προτείνει στον Μάριο να γυρίσει σ’ αυτόν και να μείνουν μαζί, υπό τον όρο να επιστρέψει στον Στέφανο το κλεμμένο πρόγραμμα. Ο Πέτρος συγκρούεται με τον Θωμά και δεν παραδέχεται ότι αυτός σκότωσε τον Τσαλίκη. Ο Ανδρέας ξαναβρίσκει τη μνήμη του και ομολογεί πως ο Φάνης τον πυροβόλησε. Η Μαργαρίτα ζητάει από τον Πέτρο ν’ αναγνωρίσει τη Ζωή. Η Ναταλία καθώς περιμένει την απάντηση του Μάριου για την επανασύνδεσή τους, συναντάει τον Στέφανο. Μαζί περνούν μια τελευταία νύχτα, το επόμενο πρωί…
Επεισόδιο 65
O Στέφανος, από ένα σημείωμα της Ναταλίας καταλαβαίνει ότι θέλει να χωρίσουν! Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από τη Ζωή ότι ο πατέρας τους είναι δολοφόνος και βρίσκει τον Πέτρο ζητώντας του εξηγήσεις. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Ζωή ότι ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία της αναγνώρισής της, όμως εκείνη δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις κινήσεις του πατέρα της! Κι ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να βρει τη Βάλια και να την παγιδέψει, ώστε να ομολογήσει στη Ζωή το σχέδιό της, Η Στέλλα παρακολουθεί τον Μάριο και τον «πιάνει» σε κρυφό ραντεβού με τη Ναταλία!
Επεισόδιο 66
Ο Μάριος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Ναταλία και συγκρούεται με την Στέλλα! Ο Ανδρέας παραδέχεται στον Αστυνόμο ότι αυτός που τον πυροβόλησε είναι ο Φάνης κι όχι η Βέρα. Ο Φάνης θυμωμένος από τη στάση του Ανδρέα ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα. Η Μάρθα ενημερώνει τη Λήδα πως η Ναταλία χωρίζει με τον Στέφανο. Αν και η Λήδα αναστατώνεται, δεν είναι διατεθειμένη να τον δεχτεί πίσω. Καθώς ο Μάριος αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα είναι ξανά με τη Ναταλία, η απρόσμενη εμφάνιση του Στέφανου μπερδεύει την κατάσταση.
Επεισόδιο 67
Η Ναταλία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της με τον Μάριο και τον πείθει να τα ξαναβρούν, αφήνοντας τον Στέφανο σε απόγνωση. Ο Νικόλας προχωράει το σχέδιό του ν’ αποκαλύψει την παγίδα που του έστησε ο Χάρης, παρά την προειδοποίηση του Θωμά πως έτσι μπορεί να χάσει οριστικά τη Ζωή. Η Λήδα αν και ξέρει πως ο Στέφανος και η Ναταλία χώρισαν, δεν είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. Ο Ανδρέας υπερασπίζεται τον Φάνη παρά τις ανησυχίες της Βέρας. Η μικρή Έλσα επισκέπτεται τον πατέρα της στην κλινική δίνοντάς του μεγάλη χαρά, όμως όταν αργότερα η Βέρα πηγαίνει να την πάρει από το σχολείο, την περιμένει η αγωνία και ο πανικός...
Επεισόδιο 68
Η εξαφάνιση της Έλσας αναστατώνει τους πάντες. Η Βέρα είναι σίγουρη πως την απήγαγε ο Φάνης και θεωρεί υπεύθυνο τον Ανδρέα που τον κάλυψε στην αστυνομία. Ο Ανδρέας πληροφορείται για την εξαφάνιση της κόρης του από την τηλεόραση και ταραγμένος φεύγει με τον Πέτρο από την κλινική. Η αστυνομία οργανώνει σχέδιο εντοπισμού του απαγωγέα, ενώ ο Ανδρέας εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον Φάνη. Ο Μάριος με τη Ναταλία ξεκινούν την κοινή τους ζωή, όμως ο Στέφανος νιώθει διαλυμένος. Ο Φάνης εμφανίζεται και προκειμένου να λήξει με αίσιο τρόπο η απαγωγή, βάζει τους όρους του…
Επεισόδιο 69
Ο Ανδρέας δεν καταφέρνει να πείσει τον Φάνη ν’ αφήσει την κόρη του. Η Βέρα εκτός εαυτού χτυπά τον τραυματισμένο Ανδρέα, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο, με αποτέλεσμα να καταλήξει και πάλι στην κλινική με αιμορραγία. Ο Δημοσθένης μη μπορώντας να ρισκάρει τη ζωή της εγγονής του αποφασίζει να υποκύψει στον εκβιασμό του Φάνη, προκαλώντας τις αντιδράσεις του Πέτρου. Η Ζωή συναντάει τον Θωμά και τη Μάρθα και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη για τον Χάρη. Κι ενώ ο Στέφανος δεν μπορεί να δεχθεί την απόφαση της Ναταλίας να χωρίσουν, η μικρή Έλσα τηλεφωνεί στη Βέρα!
Επεισόδιο 70
Το τηλεφώνημα της Έλσας στη Βέρα προκαλεί σ’ όλους μεγάλη αναστάτωση, όμως ο Φάνης κλείνει το τηλέφωνο περιμένοντας τη δημόσια ομολογία του Δημοσθένη. Η Ναταλία δηλώνει στον Στέφανο πως γύρισε οριστικά στον Μάριο κι αυτός πληγωμένος, ρίχνει τις ευθύνες στη Μάρθα. Ο Πέτρος δείχνει το πατρικό ενδιαφέρον του στη Ζωή. Ο Θωμάς συναντάει τη δικηγόρο του παλιού του φίλου Πέπα και γοητεύεται από την παρουσία της. Ο Στέφανος έκπληκτος πληροφορείται από την γραμματέα του πως οι παραγγελίες για το λογισμικό του ενεργοποιούνται ξανά. Ο Δημοσθένης ικανοποιεί τελικά την απαίτηση του Φάνη κι αρχίζει να μιλάει στην κάμερα για ό,τι συνέβη στο χειρουργείο πριν χρόνια, όμως ένας δυνατός πόνος στο στήθος δεν τον αφήνει να συνεχίσει…
Επεισόδιο 71
Καθώς ο Δημοσθένης είναι έτοιμος να κάνει τη δημόσια δήλωση που ζήτησε ο Φάνης για να λήξει η απαγωγή της Έλσας, νιώθει δυσφορία και μεταφέρεται στην κλινική. Ενώ ο Νικόλας συνεχίζει το σχέδιό του, να κατακτήσει την καρδιά της Βάλιας, αυτή συναντάει τον Χάρη για να πάρει οδηγίες και δέχεται να πάει στο μπαρ με τον Νικόλα προκειμένου να κάνουν τη Ζωή να ζηλέψει. Εκεί βρίσκουν τον Πέπα να κλιμακώνει τις πιέσεις του στον Χάρη για να του επιστρέψει τα δανεικά. Ο Στέφανος καθώς μαθαίνει ότι ο Μάριος απέσυρε το κλεμμένο λογισμικό από την αγορά, δέχεται την επίσκεψη της Στέλλας, η οποία του αποκαλύπτει πως η πρόταση για επανασύνδεση με τον Μάριο, ήταν της Ναταλίας! Ο Δημοσθένης ξεπερνάει τον κίνδυνο της υγείας του και κάνει τελικά τη δημόσια δήλωση. Όμως η Βέρα, δέχεται ένα κρίσιμο τηλεφώνημα από τον Φάνη, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί με μία παράλογη απαίτηση…
Επεισόδιο 72
O Φάνης ζητάει από τον Ανδρέα να αλλάξει την ομολογία του και να ισχυριστεί ότι η Βέρα τον πυροβόλησε. Ο Ανδρέας αρνείται και τελικά πείθει τον Φάνη να επιστρέψει το παιδί. Ο Θωμάς δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του παλιού φίλου του Νικήτα και μέσα σ’ ένα κλίμα νοσταλγίας θυμούνται τα παλιά. Καθώς έφτασε η μέρα των γενεθλίων της Ζωής, η Μαργαρίτα της ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη. Την ίδια ώρα η Ναταλία πηγαίνει στο σπίτι της και εκεί συναντάει τον Στέφανο όπου συγκρούονται έντονα και εκείνος της δηλώνει πως θα κρατήσει το σπίτι! Ο Πέτρος δέχεται έναν πολύ πιεστικό εκβιασμό.
Επεισόδιο 73
Ο Κωνσταντίνος βγαίνει με τη Ζωή σ’ ένα μπαρ, μετά τη γιορτή που της ετοίμασαν στο σπίτι. Εκεί φθάνει απρόσκλητος ο Χάρης, για να την πάρει με το ζόρι. Οι πωλήσεις του λογισμικού του Στέφανου αρχίζουν να αυξάνονται φέρνοντάς του ελπίδα. Η Λήδα ζητάει απ’ τον Ανδρέα να επιστρέψει στην κλινική. Η Βέρα επιμένει ότι ο Φάνης πρέπει να τιμωρηθεί για την απαγωγή της Έλσας, αλλά ο Ανδρέας θέλει να τον συγχωρέσουν, αφού τα δύσκολα πέρασαν. Ενώ ο Χάρης εκβιάζει τον Κροντηρά προκειμένου να ξεχρεώσει τους πιεστικούς δανειστές του, ο Πέτρος προσεγγίζει τη Ζωή προσπαθώντας ν’ ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στον ρόλο του πατέρα. Της υπόσχεται πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων της στην οικογένεια και στην περιουσία, υπό έναν όμως όρο…
Επεισόδιο 74
Η Βάλια κάνει σχέδια για το καλοκαίρι και προτείνει στον Νικόλα να πάνε μαζί στη Μύκονο. Ο Νικόλας εξομολογείται στον Θωμά τις ενοχές του, καθώς η Βάλια έχει αρχίσει να έχει αληθινά αισθήματα για εκείνον. Η Έλσα θυμάται με γλυκό τρόπο την απαγωγή της από τον Φάνη, κάνοντας τη Βέρα έξω φρενών με τον Ανδρέα που τον υποστηρίζει. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τη Λήδα να προσεγγίσει ξανά τον Στέφανο, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Ανδρέας επιστρέφει στην κλινική και ο Δημοσθένης τον προειδοποιεί να φυλάγεται από τον Πέτρο. Η Μάχη πιέζει τον Χάρη για τα χρήματα κι αυτός υπόσχεται στον Νικήτα πως θα του τα επιστρέψει. Η Ναταλία ανανεωμένη επισκέπτεται τη Μάρθα, όμως δεν καταφέρνει να την ξεγελάσει πως τάχα είναι ευτυχισμένη με τον Μάριο. Ο Φάνης συναντιέται με τον Ανδρέα και η Βέρα ειδοποιεί την αστυνομία για να τον συλλάβουν. Ο Ανδρέας όμως τη στιγμή που φτάνει η αστυνομία, βοηθάει τον Φάνη να διαφύγει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να συλληφθεί ο ίδιος! Ο Χάρης βρίσκει ενοχοποιητικά έγγραφα σε βάρος του Πέτρου και κρυφά από τη Ζωή εντείνει τον εκβιασμό του. Όταν στέλνει τα στοιχεία στον Πέτρο, ζητώντας του ένα μεγάλο ποσό, ο Πέτρος υποθέτει ότι η Ζωή κρύβεται πίσω, όμως εκείνη…
Επεισόδιο 75
Ο Πέτρος, νομίζοντας ότι η Ζωή είναι πίσω από τον εκβιασμό του Χάρη, απειλεί να την αποκληρώσει. Η Ζωή λέει στη Μαργαρίτα πως δεν έχει καμία σχέση με τις παρανομίες του Χάρη, όμως όταν μαθαίνει ότι ο Πέτρος σκοπεύει να την αποκληρώσει, του επιστρέφει θιγμένη το βιβλιάριο με το ποσό που της είχε δώσει. Η Μαργαρίτα μεταφέρει στον Πέτρο τη συζήτησή της με τη Ζωή και τελικά, εκείνος πείθεται πως η κόρη του δεν έχει ανάμειξη στα σχέδια του Χάρη. Ο Ανδρέας λέει στη Βέρα ότι πιστεύει πως εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία για να συλληφθεί ο Φάνης, εκείνη όμως το αρνείται. Αργότερα, η Βέρα εξομολογείται στη Λήδα πως δεν θα ησυχάσει, αν δεν δει τον Φάνη στη φυλακή. Οι αστυνομικοί σημαδεύουν τα χαρτονομίσματα που θα δώσει ο Πέτρος στον εκβιαστή, όμως ο Χάρης δεν εμφανίζεται στο ραντεβού για να τα παραλάβει. Ο Πέτρος στο πάρκινγκ της κλινικής έχει μια ολέθρια συνάντηση...
Επεισόδιο 76
Ο Νικόλας βρίσκει τη Ζωή και της βάζει να ακούσει την κασέτα με την ομολογία της Βάλιας. Η Ζωή θυμωμένη του ρίχνει ευθύνες για την πλεκτάνη που έστησε, ενώ η Βάλια ειδοποιεί τον Χάρη πως ο Νικόλας ξέρει για το σχέδιο και τις στημένες φωτογραφίες. Η Ναταλία έχει μια ακόμα απρόσμενη συνάντηση με τον Στέφανο, αλλά παραμένει σταθερή στην απόφασή της να χωρίσουν. Ο Πέτρος είναι εξαφανισμένος! Δεν απαντάει στα τηλέφωνα και δεν έχει φτάσει στο ραντεβού του με τη Μαργαρίτα. Ο Χάρης σε άσχημη κατάσταση ζητάει τη βοήθεια του Νικήτα, ο οποίος παρακολουθεί την πτώση που σημειώνουν οι μετοχές της κλινικής του Κροντηρά και κάνει τα σχέδιά του με τη Μάχη. Η Λήδα ανήσυχη ψάχνει τον πατέρα της στην κλινική…
Επεισόδιο 77
Ο Πέτρος μεταφέρεται στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η Λήδα τηλεφωνεί στον Στέφανο, τη Μαργαρίτα και τον Κωνσταντίνο. Όλοι τους τρέχουν στην κλινική. Ο Στέφανος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στη Λήδα, που είναι σε άσχημη κατάσταση, το ίδιο και η Βέρα. Στο μεταξύ, η Ζωή, που δεν ξέρει ακόμα τίποτα για τον Πέτρο, τα βάζει με τον Χάρη και τον κατηγορεί για τη σκευωρία που έστησε εναντίον του Νικόλα. Ο Χάρης αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθεί να την πείσει ότι ο Νικόλας είναι αυτός που της λέει ψέματα.
Επεισόδιο 78
Ο Πέτρος υποκύπτει στα τραύματά του. Επικρατεί γενικός σπαραγμός. Η Ζωή έχει συγκλονιστεί. Ο Κωνσταντίνος δηλώνει πως θα εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα του. Ο αστυνόμος λέει στη Μαργαρίτα και τη Λήδα ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία. Η Μαργαρίτα του λέει εμπιστευτικά πως ο Χάρης ζήτησε χρήματα από τον Πέτρο. Η Ζωή ενημερώνει τον Χάρη για τον θάνατο του Πέτρου κι εκείνος, τρομαγμένος, το λέει στον Νικήτα και τη Μάχη. Ο Νικήτας δίνει στη Μάχη ένα στικ-μνήμης με τα αρχεία του κινητού του Πέτρου. Τι εξελίξεις κρύβουν τα αρχεία; Η Λήδα παθαίνει νευρικό κλονισμό, νιώθοντας ενοχές για τον θάνατο του πατέρα της, ενώ η Μαργαρίτα εκφράζει στη Μάρθα τις υποψίες της για τον Χάρη. Ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Χάρη κι εκείνος πανικοβάλλεται. Όλοι ετοιμάζονται για την κηδεία…
Επεισόδιο 79
Μετά την κηδεία του Πέτρου, η Λήδα λιποθυμά και η Ναταλία παρακολουθεί με ζήλεια τον Στέφανο να την ανεβάζει στο δωμάτιό της, στην αγκαλιά του. Η Μάχη συνιστά ψυχραιμία στο Χάρη που έχει πανικοβληθεί από την επίσκεψη του αστυνόμου Λέφα. Η Μαργαρίτα και η Ζωή έρχονται κοντά. Ο Δημοσθένης ανησυχεί για την πτώση των μετοχών της κλινικής, ενώ ο Νικήτας προτείνει στη Μάχη να το εκμεταλλευθούν άμεσα. Ο Στέφανος μένει στο σπίτι, το βράδυ της κηδείας, ύστερα από παράκληση της Λήδας. Η Μάρθα του προτείνει να επιστρέψει στη Λήδα, όμως εκείνος αρνείται. Ο Ανδρέας συνεχίζει να υποστηρίζει τον Φάνη και η Βέρα που εξοργίζεται, του βάζει ένα μεγάλο δίλημμα…
Επεισόδιο 80
Η Λήδα πηγαίνει στο γραφείο του πατέρα της, για να βρει τις εκκρεμότητες. Ο Ανδρέας της λέει πως θα σταθεί στο πλευρό της. Αν και ο Χάρης είναι τρυφερός με τη Ζωή, εκείνη για πρώτη φορά νιώθει την ανάγκη να μείνει με την οικογένειά της. O Χάρης λαμβάνει ένα ειδοποιητήριο για κατάθεση στην Ασφάλεια που αφορά την υπόθεση Κροντηρά. Αποκρύπτοντάς το από τη Ζωή, ζητάει τη βοήθεια του Νικήτα και της Μάχης. H Μάρθα λέει ψέματα στη Ναταλία πως δήθεν ο Στέφανος σκέφτεται να γυρίσει στη Λήδα. Ο αστυνόμος προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα στοιχεία. Η εικόνα που έχουν μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για ληστεία, όμως υπάρχουν και υποψίες για τον Χάρη. Έτσι ο αστυνόμος ζητάει λεπτομέρειες από τη Λήδα. Η δουλειά του Στέφανου πηγαίνει όλο και καλύτερα κι αυτός πιστεύει πως η Λήδα μεσολάβησε και έπεισε τον πατέρα της, ώστε ο Μάριος να αποσύρει το πρόγραμμα. Νιώθοντας τύψεις, αρχίζει να πηγαίνει πιο κοντά της…
Επεισόδιο 81
Ο Στέφανος είναι πλέον σίγουρος ότι η Λήδα φρόντισε να αποκαταστήσει την αδικία που του έκανε ο Πέτρος με τον Μάριο. Σε μια τυχαία συνάντησή του με τη Ναταλία, φροντίζει να της το επισημάνει και η Ναταλία κλονίζεται νιώθοντας ότι η Λήδα του λέει ψέματα για να γυρίσει κοντά της. Ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τη Βέρα ότι τα προβλήματά τους τέλειωσαν. Η Βέρα όμως αισθάνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Επιπλέον, η κατάθεση του Ανδρέα ρίχνει ξανά λάδι στη φωτιά! Ο Δημοσθένης συναντάει κρυφά τον Φάνη. Η Ζωή βάζει στον Χάρη να ακούσει την ομολογία της Βάλιας, αλλά αυτός την αιφνιδιάζει με τα επιχειρήματά του. Η Ναταλία μετά από έναν καβγά με τη μητέρα της, ομολογεί στη Ζωή τη μυστική συμφωνία που είχε κάνει με τον Μάριο! Καθώς η Μαργαρίτα λέει στη Μάρθα για την κατάθεση του Χάρη στην Ασφάλεια, η Λήδα ακούει άθελά της για τον εκβιασμό που δέχτηκε ο Πέτρος από τον Χάρη…
Επεισόδιο 82
Ο Ανδρέας ανακοινώνει στη Βέρα πως ο Φάνης του υποσχέθηκε ότι θα πάψει να τους ενοχλεί, όμως η Βέρα παραμένει δύσπιστη. Η υποψία της γίνεται ισχυρότερη, όταν μαθαίνει πως ο Φάνης περίμενε την Έλσα έξω απ’ το σχολείο της. Οι σχέσεις του ζευγαριού φτάνουν σε αδιέξοδο! Ο Χάρης καταθέτει στον αστυνόμο Λέφα, που τον υποψιάζεται για τον φόνο του Πέτρου αλλά εξακολουθεί να μην έχει στοιχεία εναντίον του. Ο Θωμάς πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Νικήτα. Εκεί γνωρίζει τη Νίνα, μια κοπέλα από τη Σερβία και η γνωριμία τους… θα έχει μέλλον. Ο Στέφανος βγαίνει με τη Λήδα και έρχονται πολύ κοντά!
Επεισόδιο 83
Ο Χάρης βρίσκει τη Ζωή να κρατάει το πιστόλι του, της λέει όμως πως ποτέ δεν το έχει χρησιμοποιήσει! Ο Δημοσθένης σκέφτεται να πουλήσει τις μετοχές του και η Βέρα συμφωνεί μαζί του. Αντίθετα η Λήδα όταν το μαθαίνει, αντιδρά έντονα. Ο Μάριος προτείνει στη Ναταλία να πάνε ένα ταξίδι, αλλά εκείνη αρνείται με πρόφαση τις δουλειές της. Ο Φάνης πηγαίνει στο σπίτι των Ζακυνθινών και επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις στη Βέρα, που αρνείται όμως να τον ακούσει. Εκεί φτάνουν και ο Δημοσθένης με την Έλσα, η οποία ενθουσιάζεται όταν βλέπει τον «θείο Φάνη». Κι ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Ανδρέα να τον απομακρύνει από την εγγονή και την κόρη του, ο Φάνης κάνει την έκπληξη. Η Ζωή έχει πάθει εμμονή με το όπλο του φόνου του πατέρα της που δεν έχει βρεθεί, όταν ξαφνικά λέει στον Κωνσταντίνο πως έχει ένα σχέδιο για να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος!
Επεισόδιο 84
Η Μάρθα παροτρύνει τη Λήδα να ξανασμίξει με τον Στέφανο, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να κάνει τον Χάρη να ομολογήσει για τον φόνο του Κροντηρά. Η Ζωή επιστρέφει στον Χάρη, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της, να αποκαλύψει δηλαδή την ανάμειξή του στη δολοφονία του πατέρα της. Η Λήδα με αφορμή τη διοίκηση της Κλινικής, συγκρούεται με τον Δημοσθένη, ενώ η Μαργαρίτα συμβουλεύει τον Στέφανο να επιστρέψει στη Λήδα. Ο Χάρης δίνει στον Νικήτα τα ενοχοποιητικά έγγραφα του Πέτρου, ενώ την ίδια στιγμή ο Θωμάς τους παρακολουθεί. Ο Χάρης αφήνει εμβρόντητη τη Ζωή, όταν τη ρωτάει πώς θα της φαινόταν αν της ομολογούσε πως ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα της!
Επεισόδιο 85
Ο Νικήτας λέει στον Χάρη να προσέχει πολύ, καθώς υποψιάζεται πως η Ζωή με τον Θωμά έχουν στήσει κάποια παγίδα εναντίον τους. Παράλληλα, βάζει τη Μάχη να προσεγγίσει τον Θωμά, ώστε να τον προσέχει. Η Μάρθα ανησυχεί για τη Μαργαρίτα, που μετά τον θάνατο του Πέτρου βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Τη στιγμή που η Λήδα προσπαθεί να διαχειριστεί την πρόσφατη σύγκρουσή της με τον Δημοσθένη για την Κλινική, ειδοποιούνται όλοι από τη συμβολαιογράφο για το άνοιγμα της διαθήκης του Πέτρου. Όταν όμως φτάνουν εκεί, τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…
Επεισόδιο 86
Η διαθήκη του Κροντηρά επιφυλάσσει σε όλους με μια μεγάλη έκπληξη, αλλά κι έναν όρο! Ο Χάρης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Νικήτα προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί με τη διαθήκη, όμως η Ζωή δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Στο σπίτι του Δημοσθένη έρχεται ένα ασυνήθιστο δώρο για την Έλσα που την ξεσηκώνει. Όταν η Βέρα μαθαίνει από ποιόν είναι το δώρο… γίνεται έξαλλη και το επιστρέφει, μαθαίνοντας την ίδια στιγμή κάτι που τη συγκλονίζει! Η Ζωή ανακαλύπτει πού κρύβει το όπλο του ο Χάρης και σε μια πολύ έντονη σύγκρουση μαζί του, ενισχύονται οι φόβοι της για το ποιος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της!
Επεισόδιο 87
Η Ναταλία ζητάει από τον Στέφανο να ενημερώσει τη Λήδα πως δεν δέχεται τις μετοχές που κληρονόμησε. Η Βέρα βεβαιώνεται πως ο Φάνης έστειλε στην Έλσα δώρο το σκυλάκι και άρα είναι ελεύθερος. Αυτό το συμπέρασμα το επιβεβαιώνει και ο αστυνόμος, που της ομολογεί πως ο Φάνης αφέθηκε ελεύθερος με τη βοήθεια του Ανδρέα. Η απόφαση του Δημοσθένη για ειδικό επίδομα προς το προσωπικό ακυρώνεται, ύστερα από παρέμβαση της Λήδας. Ο Νικήτας και η Μάχη συνεννοούνται πώς θα εκμεταλλευθούν τα έγγραφα που ενοχοποιούν τον Πέτρο, ώστε να αγοράσουν μετοχές και να πάρουν τον έλεγχο της κλινικής. Ο Θωμάς που καταλαβαίνει τον σκοπό τους, βάζει μπρος ένα δικό του σχέδιο, ώστε να τους εμποδίσει. Η Ναταλία αποκαλύπτει στη Δανάη τη μυστική συμφωνία της με τον Μάριο, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος και η Λήδα εξακολουθούν να έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Ζωή και ο Νικόλας ξαναβρίσκονται σε μια παρέα. Τότε, ο Κωνσταντίνος την παροτρύνει να πλησιάσει τον Νικόλα, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Χάρης…
Επεισόδιο 88
Ο Χάρης ζητάει συγγνώμη απ’ τη Ζωή που τη χτύπησε, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Κωνσταντίνος πιστεύει πως χρειάζονται τη βοήθεια του Νικόλα για να πάρουν το όπλο του Χάρη, όμως η Ζωή δεν θέλει να τον ανακατέψει. Η Ναταλία προκειμένου να κάνει το σωστό σχετικά με τις μετοχές, ζητάει τη συμβουλή του Στέφανου. Ο Δημοσθένης παραιτείται απ’ τη διοίκηση της κλινικής, κάνοντας τη Λήδα να νιώσει ανασφαλής. Ο Νικόλας δέχεται να βοηθήσει τη Ζωή και τον Κωνσταντίνο κι έτσι, καταστρώνουν το σχέδιό τους, ενώ η Στέλλα τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει πως θέλει να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό!
Επεισόδιο 89
Ο Θωμάς αν και έρχεται πολύ κοντά με τη Μάχη, δεν προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες. Η Βέρα, ακούγοντας τη συμβουλή του Δημοσθένη, φέρνει το σκυλάκι στην Έλσα. Ο Νικήτας ζητάει από τη Μάχη να εκβιάσει τους μικρομετόχους με στοιχεία που υπήρχαν στο κινητό του Κροντηρά, ώστε να τους στρέψουν κατά της Λήδας. Την ίδια ώρα η Λήδα ζητά από τον Δημοσθένη να αποσύρει την παραίτησή του, ενώ η Μάρθα παροτρύνει τη Ναταλία να κρατήσει τις μετοχές. Ο Νικόλας κρύβεται στο μπαρ του Χάρη, ώστε να καταφέρουν μαζί με τον Κωνσταντίνο και τη Ζωή να του πάρουν το όπλο. Την κρίσιμη στιγμή όμως ο Χάρης επιστρέφει στο μπαρ...
Επεισόδιο 90
Η Ζωή με τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο κατορθώνουν τελικά να πάρουν το όπλο του Χάρη. Πιστεύουν ότι αυτό ίσως τους οδηγήσει στον δολοφόνο του Πέτρου. Έτσι, το παραδίδουν στον αστυνόμο Λέφα και περιμένουν τη βαλλιστική έκθεση. Ο Δημοσθένης μετά τη σύγκρουση που είχε με τη Λήδα κρατάει αποστάσεις. Είναι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της και της το δείχνει, αφήνοντάς την προβληματισμένη. Ο Στέφανος συναντάει τη Ναταλία και σε μια δυνατή σύγκρουση μεταξύ τους, της αποκαλύπτει πως ξέρει για τη μυστική συμφωνία της με τον Μάριο. Ο Χάρης ανακαλύπτει ότι το όπλο του κλάπηκε και αναστατωμένος, ζητάει βοήθεια από τον Νικήτα.






Πηγή...livemovies.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός