Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Μαΐου 2012

Τελικός Eurovision 2012. Αποτελέσματα τα φαβορί κέρδισαν τελικά τις πρώτες θέσεις!


1η-Σουηδία – 17η και 16η θέση για Ελλάδα και Κύπρο!

Λίγο πολύ αναμενόμενος ήταν ο νικητής της φετινής Eurovision στο Μπακού. Η Loreen από τη Σουηδία μάγεψε το κοινό και κέρδισε με 372 πόντους.


Η Loreen τραγούδησε το “Euphoria” και εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα τύπου κιμονό, σε γήινες αποχρώσεις με μαύρα κρόσσια. Το highlight στο σκοτεινό σκηνικό της εμφάνισής της είναι το ειδικό εφέ με τα χιόνια που πρωτοείδαμε στο Melodifestivalen.



Το τραγούδι έχουν γράψει οι Peter Boström και Thomas G.
Την αγάπη του κόσμου κέρδισαν όμως και οι 6 γιαγιάδες από την Ρωσία που ερμήνευσαν το τραγούδι “Party for everybody”, αλλά και ο Zeljko Jocksimovic της Σερβίας.



Τα δικά μας κορίτσια μπορεί να μην κέρδισαν μια θέση στη 10άδα, αλλά κέρδισαν μια θέση στην καρδιά μας με την προσπάθειά τους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το “Aphrodisiac” δεν συγκίνησε τελικά το κοινό και βρέθηκε στην 17 θέση παίρνοντας δυο 12άρια από Αλβανία και Κύπρο.

Μια θέση πιο πάνω βρέθηκε η Ήβη Αδάμου με το “La la Love” παίρνοντας κι εκείνη δυο δωδεκάρια, ένα από την Ελλάδα και ένα από τη Σουηδία.
Πηγή... tlife.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός