Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Μαΐου 2012

Η ιστορία πίσω από μία παράξενη φωτογραφία του Ομπάμα

Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μία απροσδόκητη φωτογραφία με ένα μικρό αγόρι που αγγίζει το κεφάλι του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα μέσα στο Οβάλ Γραφείο.
Τι συνέβαινε και τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή;
Η ιστορία αποκαλύφθηκε πρόσφατα.






Το περιστατικό, όπως αποκαλύπτουν οι New York Times, συνέβη το 2009, μόλις πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Μπαράκ Ομπάμα και η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο των εργαζομένων του Λευκού Οίκου Pete Souza.

Ο μικρός Jacob, το αγοράκι της φωτογραφίας, βρισκόταν στο Λευκό Οίκο με την υπόλοιπη οικογένειά του και τον μπαμπά του Carlton, έναν πρώην πεζοναύτη που αποχωρούσε από τη δουλειά του στο Λευκό Οίκο.

Είναι σύνηθες, σημειώνουν οι Times, όταν ένα μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου αποχωρεί να ζητά μία οικογενειακή φωτογραφία με τον πρόεδρο.

Αφού βγήκαν οι φωτογραφίες η οικογένεια ετοιμαζόταν να φύγει αλλά ο μικρός είχε μία απορία: αν τα μαλλιά του ήταν ίδια με του Ομπάμα!

Ο Jacob είπε με σιγανή φωνή: «Θέλω να μάθω αν τα μαλλιά μου είναι σαν τα δικά σας».

«Γιατί δεν τα πιάνεις να δεις μόνος σου;» του απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος και έγειρε για να τον φτάνει. Ο πιτσιρικάς δίσταζε κι ο Ομπάμα του είπε «Άντε!». Τότε ο μικρός σήκωσε το χέρι του και ο Souza τράβηξε τη φωτογραφία.

«Ναι, είναι τα ίδια», αναφώνησε ο Jacob.






Πηγή
Eglimatikotita

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός