Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Μαΐου 2012

Το Facebook ξεκινάει τις χρεώσεις- Μέχρι και δυο δολάρια για κάθε post

16%, το ποσοστό δηλαδή των facebook φίλων σου που κοιτάζουν τα status updates σου, είναι πολύ χαμηλό. Αν θέλεις να τους αναγκάσεις να σε προσέξουν, προσεχώς θα μπορείς. Αρκεί να δεχτείς να πληρώσεις για το νέο highlight button.
Το νέο Highlight tool που, σύμφωνα με το περιοδικό Stuff και το website TechCrunch έχει ήδη αρχίσει το Facebook να δοκιμάζει σε δείγμα των χρηστών του, σου δίνει την δυνατότητα να αναγκάσεις τους φίλους σου να προσέξουν συγκεκριμένα post ή status updates σου.
Εκπρόσωπος του facebook που ρωτήθηκε σχετικά δεν διευκρίνισε πόσο σκοπεύει να χρεώνει το facebook αυτή την υπηρεσία, αν και οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για εξωφρενικά νούμερα, όπως δυο δολάρια για κάθε post.
Πέρα από την οικονομική διάσταση του θέματος, υπάρχει και η κοινωνική. Σε ένα μετά Highlight κόσμο, οι χρήστες και οι ιστορίες που θα φαίνονται στο news feed σου δεν θα είναι οι πιο δημοφιλείς, αυτές που άρεσαν σε περισσότερο κόσμο, αλλά εκείνες για τις οποίες κάποιος ξόδεψε περισσότερα χρήματα για να προωθήσει.
Επίσης θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μπορείς να δεις τι είναι αυτό που θεώρησε κάποιος τόσο σημαντικό να ξέρεις για εκείνον, ώστε δέχτηκε να πληρώσει για να το υπογραμμίσει.
Αν και οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις τα highlighted post από τα κανονικά, ακριβώς για να μην πέσει το κράξιμο της αρκούδας σε όσους αποδειχτούν τόσο ελεεινά ματαιόδοξοι. iefimerida.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός