Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Μαρτίου 2015

Βόμβα..! Άφησε σημείωμα ο Βαγγέλης.? «Δεν αποκλείουμε τη δολοφονία του Βαγγέλη» ( Βίντεο)


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην έβαλε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα δολοφονίας, άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας.


Δήλωση-βόμβα έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο νεαρός Βαγγέλης να έπεσε θύμα δολοφονίας. «Μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία. Αλλά υπάρχουν κι άλλες εκδοχές τις οποίες μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να τις αμφισβητήσουμε. Υπάρχει η περίπτωση να έπεσε θύμα δολοφόνίας. Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όταν τα πάρουμε στα χέρια μας θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αυτό που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι ότι έπεσε θύμα βασανιστηρίων. Δέχθηκε εξευτελισμό προσωπικότητας και αυτή η ενέργεια πολλές φορές οδηγεί το θύμα στην απόγνωση», δήλωσε ο κ. Μπούκας.

Για τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε ένα σημείωμα πριν από το θάνατό του, στο οποίο κατέγραψε όλα όσα έζησε το τελευταίο διάστημα, απάντησε ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος. «Το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή  iefimerida.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός