Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Μαΐου 2012

Θα «μετακινηθούν» μαθήματα των Πανελλαδικών λόγω εκλογών;

Το ενδεχόμενο να μετακινηθούν οι ημερομηνίες για κάποια από τα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων κατά τρεις ή τέσσερις ημέρες στην περίπτωση που οι εκλογές διεξαχθούν τελικά στις 17 Ιουνίου αποτέλεσε το αντικείμενο της πρώτης σύσκεψης της νέας υπηρεσιακής υπουργού Παιδείας, Αγγελικής - Ευφροσύνης Κιάου.


Αμέσως, μόλις μπήκε στο υπουργείο την Παρασκευή η νέα υπουργός, κάλεσε σύσκεψη για τις πανελλαδικές εξετάσεις που αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου.

Το κύριο ζήτημα συζήτησης με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ήταν το θέμα της μετακίνησης των ημερομηνιών διεξαγωγής τμήματος των εξετάσεων, στην περίπτωση που, όπως όλα δείχνουν, στις 17 Ιουνίου θα έχουμε τη διεξαγωγή των εκλογών. Μάλιστα, ακούστηκε ότι η μετακίνηση θα είναι περίπου 3 ή 4 ημέρες.

Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια είναι κυρίως το θέμα του χρόνου, γιατί αν τελικά οι εξετάσεις μετακινηθούν και φτάσουμε στον Ιούλιο, το υπουργείο θα πρέπει να καταβάλει σεβαστό ποσό για υπερωρίες εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, πάντως, δεν αποκλείεται να παραταθεί η διαδικασία, κάτι που συνεπάγεται προηγουμένως συνεννόηση με τους καθηγητές.

Ηδη, η υπουργός ζήτησε να μιλήσει με την ΟΛΜΕ, ενώ κάλεσε την οικονομική υπηρεσία του υπουργείου να μελετήσει επακριβώς το κόστος της όλης διαδικασίας. Πάντως, το υπουργείο Παιδείας αναμένει επισήμως την ανακοίνωση της ημερομηνίας εκλογών.

Η κ. Κιάου μίλησε και στους υπαλλήλους του υπουργείου, από τους οποίους ζήτησε να έχουν στενή συνεργασία, ώστε να διεξαχθούν ομαλά οι πανελλήνιες, ενώ επισήμανε ότι αμείβονται με πολύ χαμηλούς μισθούς.






Πηγή..iefimerida.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός