Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Μαΐου 2012

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Τούρκοι ηθοποιοί

Τους γνωρίσατε μέσω των τουρκικών σίριαλ, τους αγαπήσατε, τους θαυμάσατε, τους λατρέψατε. Κατά καιρούς έχουμε κάνει αφιερώματα για τη ζωή τους, τις συνήθειές τους, την καριέρα τους και τα όνειρά τους.





 Κι αφού τα ξέρετε όλα για τη ζωή τους, ήρθε η ώρα να μάθετε και το πόσο αμείβονται.
ΜΠΕΡΕΝ ΣΑΑΤ
Η...«παίρνει τα χρήματα»


Τη γνωρίσαμε στο σίριαλ «Πειρασμό» του ANT1 όπου και υποδύθηκε την πλούσια. Αν αλλάξουμε το χαρακτήρα της (καθώς στο έργο ήταν κακιά) τότε δεν έχει και τεράστιες διαφορές με την «Μπιχτέρ», αφού και στην πραγματικότητα τα οικονομικά της είναι το ίδιο υψηλά. Η Μπερέν Σαάτ είναι μόλις 28 ετών και θεωρείται ήδη το δυνατό χαρτί της τούρκικης showbiz και η πιο ακριβοπληρωμένη στο χώρο του θεάματος. Έχει αφήσει πίσω της μεγάλα ονόματα της τούρκικης showbiz με μεγάλη καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που στην Τουρκία όλοι λένε πως η ηθοποιός «παίρνει όλα τα λεφτά». Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…
Το συμβόλαιό της με την εταιρεία παραγωγής «Ay Yapim» αγγίζει τα 4.000.000 δολάρια. Η Μπερέν Σαάτ για το ρόλο της «Μπιχτέρ» πληρωνόταν με 30.000 δολάρια το επεισόδιο. Πλέον το κασέ της έχει ανέβει και πληρώνεται με 85.000 δολάρια το επεισόδιο για τη σειρά που κυριολεκτικά «σκίζει» στην Τουρκία «Fatmagulun Sucu Ne?». Και επιμένουμε πως είναι μόλις 28 ετών! Για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας αποσμητικών στον κόσμο πληρώθηκε με 5.000.000 δολάρια. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μετά τη διαφήμιση, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος στις χώρες της Ανατολής εκτοξεύτηκαν στα ύψη. Για το διαφημιστικό σποτ εταιρείας με πατατάκια πληρώθηκε με 600.000 δολάρια. Πριν από μερικούς μήνες αγόρασε μία έπαυλη αξίας 2.500.000 δολαρίων στην περιοχή Anavutkoy. Το ανακαίνισε πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά ξοδεύοντας πάνω από 600.000 δολάρια και αγόρασε ολοκαίνουρια και πανάκριβα έπιπλα ανεβάζοντας κι άλλο την αξία του…
ΚΙΒΑΝΤΣ ΤΑΤΛΙΤΟΥΓ
Περισσότερα κι από τον Κέβιν Κόστνερ


Όσοι έχουν πάει στην Τουρκία μέσα σε όλα σχολιάζουν και το γεγονός ότι το πρόσωπο του Κιβάντς Τατλιτούγ βρίσκεται παντού σε όλους τους δρόμους σε αφίσα. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο περιζήτητος επώνυμος για διαφημιστικές καμπάνιες παντός είδους ακόμα και στις αραβικές χώρες. Ο ίδιος τα χρήματά που κερδίζει τα επενδύει κυρίως σε ακίνητα.

Έχει μία βίλα στο Gocek αξίας 700.000 δολαρίων, ένα σπίτι στην Κωνσταντινούπολη με θέα τον Βόσπορο, πρόσφατα αγόρασε μία πολυτελή βίλα για 1.300.000 δολάρια και τέλος έχει αγοράσει δύο διαμερίσματα στην Κωνσταντινούπολη τα οποία κοστίζουν 500.000 δολάρια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα σκοπεύει να τα ενώσει και να φτιάξει ένα υπέρ lux διαμέρισμα. Από διαφήμιση με κεραμικά στην Αίγυπτο κέρδισε 300.000 δολάρια, για τη διαφήμιση εταιρείας τζιν πήρε 500.000 δολάρια, ενώ για να μπει η αφίσα διαφήμιση στην «Turkish airlines» πήρε 300.000 δολάρια. Τελευταία του συμμετοχή έγινε πριν από μια εβδομάδα για την εταιρεία παγωτών Magnum. Οι φήμες λένε πως είχε ζητήσει 2.000.000 δολάρια για μια πρόταση σε διαφήμιση που του είχε γίνει. Οι υπεύθυνοι του έστειλαν επιστολή λέγοντας του: «Κύριε Κιβάντς, ο Κέβιν Κόστνερ ζητάει 1.000.000 και εσείς 2.000.000; Κάτι μάλλον δεν πάει καλά σ’ αυτό.»
ΚΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ
Επενδύει σε ακίνητα…


Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το σειρά «Το αγιάζι του έρωτα», όμως αγαπήθηκε μετά από το ρόλο του στο «Ezel». Είναι διάσημος και γόης. Οι γυναίκες καρδιοχτυπούν για χάρη του και οι διαφημιστές τρίβουν τα χέρια τους. Ο Κενάν παίζει σε διαφημίσεις κυρίως εταιρειών που έχουν να κάνουν με το ποτό, από τις οποίες πληρώνεται με –το κατώτερο ποσό των- 600.000 δολάρια.
Το συμβόλαιό του με την «Ay Yapim» φτάνει τα 4.000.000 δολάρια. Ο ίδιος μετά την συμμετοχή του στην σειρά «Το αγιάζι του έρωτα» αποφάσισε να κάνει μία αρκετά επικερδή επένδυση. Αγόρασε ένα ιστορικό κτήριο με πέντε διαμερίσματα στην περιοχή Sishane της Κωνσταντινούπολης. Η σημερινή του αξία αγγίζει τα 3.000.000 δολάρια.
ΝΟΥΡΓΚΙΟΥΛ ΓΕΣΙΛΤΣΑΪ
12.000 δολάρια για...παπούτσια


Για τη Νουργκιούλ Γεσιλτσάι δεν έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για τις οικονομικές της απολαβές. Η ίδια φροντίζει να κρύβει και να προστατεύει όσο μπορεί την οικονομική και ακίνητη περιουσία της. Πάντως είναι μία από τις πλουσιότερες εκπροσώπους της τούρκικης showbiz. Για το τελευταίο της σίριαλ πληρώθηκε με 55.000 δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ στο χέρι ως προκαταβολή πήρε 715.000 δολάρια. Η σειρά βέβαια δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αφού η ίδια πληρώθηκε και μάλιστα αδρά.

Πάντως οι αμοιβές της κυμαίνονται περίπου στα 50.000-60.000 δολάρια. Εκείνο πάντως που έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση είναι ότι όταν εμφανίστηκε στις Κάννες πριν από μερικά χρόνια, είχε ξοδέψει περίπου 12.000 δολάρια για να αγοράσει 12 ζευγάρια παπούτσια, ώστε να επιλέξει ποιο θα φορέσει στο κόκκινο χαλί.
ΤΟΥΜΠΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥΣΤΟΎΝ
Όλα για την οικογένεια


Ακόμα δεν την έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, αλλά οσονούπω θα την απολαμβάνουμε αφού είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ασί & Ντεμίρ» την οποία και διαπραγματεύεται ο ANT1 να αγοράσει. Η Τουμπά Μπουγιουκουστούν πληρώνεται για κάθε επεισόδιο με 40.000 δολάρια. Για τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας σαμπουάν αμείφτηκε με 500.000 δολάρια. Η ηθοποιός έχει κάνει δύο παιδιά και γι’ αυτόν το λόγο αγόρασε μαζί με τον άνδρα της ένα lux σπίτι αξίας 1.000.000 δολαρίων στην Caddebostan στην Κωνσταντινούπολη, με θέα τη θάλασσα.

ΜΠΕΡΓΚΟΥΖΑΡ ΚΟΡΕΛ

Η «Σεχραζάτ» μπορεί να είπε το «ναι» στην ανήθικη πρόταση του «Ονούρ» και να πήρε τα 150.000 που της έδινε για να περάσει μία νύχτα μαζί του, προκειμένου να σώσει τον γιο της, όμως στην πραγματική της ζωή, η Μπεργκιουζάρ Κορέλ βγάζει περισσότερα χρήματα. Μόνο να αναφέρουμε ότι για κάθε επεισόδιο πληρώνεται με 25.000 δολάρια.
ΤΟΛΓΚΑΧΑΝ ΣΑΓΙΣΜΑΝ
Το νέο αίμα στο χώρο


Είναι ακόμα νέος στο χώρο και γι’ αυτό δεν έχει κάνει ακόμα κάποια εξεζητημένη σπατάλη. Όπως κάθε 30άρης που σέβεται τον εαυτό του και κερδίζει κάποια χρήματα το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αγοράσει ένα ακριβό σπορ αυτοκίνητο. Ο Τόλγκαχαν Σαγισμάν πούλησε πριν από λίγο καιρό το Range Rover του και αγόρασε μία Porsche Panamera αξίας 500.000 δολαρίων. Για την ιστορία να πούμε ότι πληρώνεται με 10.000 δολάρια το επεισόδιο.





Πηγή: ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός