Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Μαΐου 2012

Η Ντόνα Σάμερ πίστευε πως έπαθε καρκίνο από την επίθεση στους δίδυμους πύργους

Μια μέρα μετά τον θάνατο της μεγάλης ντίβας της ντίσκο τα αμερικανικά δίκτυα μεταδίδουν πως ήταν πεπεισμένη ότι τον καρκίνο στον πνεύμονα τον είχαν προκαλέσει τα αέρια που εισέπνευσε κατά την συντριβή των δίδυμων πύργων από την δολοφονική τρομοκρατική επίθεση της 9ης Σεπτεμβρίου.


Η Ντόνα Σάμερ η οποία εξέπνευσε στο σπίτι της στις 7 Μαΐου έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ζούσε στη Νέα Υόρκη το 2001 και μάλιστα το διαμέρισμά της ήταν πολύ κοντά στο «σημείο μηδέν».

Συγγενείς της ανέφεραν στο ΤΜΖ -στο δίκτυο που μετέδωσε πρώτο την τραγική είδηση του θανάτου της βασίλισσας της ντίσκο- ότι η Ντόνα Σάμερ από την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος στους δίδυμους πύργους είχε την εμμονή ότι ο αέρας που εισέπνευσε τότε της προκάλεσε τον καρκίνο στους πνεύμονες που τελικά την σκότωσε.

Ο αέρας εκείνη την ημέρα ήταν βαρύς και είχε μια πολύ περίεργη, δυσάρεστη, οσμή η οποία απλωνόταν πολλά τετράγωνα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

«Η Ντόνα γυρνούσε όλη μέρα με ένα σπρέι και ψέκαζε τον αέρα. Όποτε ερχόταν στο καμαρίνι της άπλωνε σε όλα τα παράθυρα μεταξωτά σεντόνια για να εμποδίσει την σκόνη του αέρας να μπει μέσα», δηλώνει ο παρουσιαστής του Dance Fever, Ντένι Τέριο.

Ιδιαίτερη εντύπωση επίσης προκαλεί η ανώνυμη δήλωση συγγενή της ότι η Ντόνα Σάμερ πίστευε πως η επίθεση της 9ης Σετεμβρίου ήταν μια επίθεση στον Χριστιανισμό και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο οι καλοί Χριστιανοί -όπως πίστευε πως ήταν η ίδια- ήταν στόχοι των τρομοκρατών.

Όταν μάλιστα λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε ο καρκίνος κάποιοι φίλοι της είπαν πως ίσως έφταιγε το τσιγάρο... έγινε έξαλλη μαζί τους!



.Πηγή...iefimerida.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός