Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

18 Μαΐου 2012

Στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών ο Ντέιβιντ Μπέκαμ


Το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά.




Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου...
ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα καθώς έδωσε το παρών στην τελετή παράδοδης της Ολυμπιακής Φλόγας, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι του πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του.
«Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου», είπε ο Μπέκαμ στους δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός για τα παιδιά και τι συνέστησε στους μαθητές όταν τους μίλησε, ο διάσημος ποδοσφαιριστής απάντησε: «Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Οταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση».
Τέλος, ο 37χρονος άσος των Λος Αντζελες Γκάλαξι δήλωσε πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια.



tro-ma-ktiko

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός