Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

19 Μαΐου 2012

Ο Zuckerberg "χτύπησε το καμπανάκι" του Nasdaq

To Facebook θα σώσει τη χρεοκοπημένη Καλιφόρνια!
Ο Mark Zuckerberg «χτύπησε» το καμπανάκι του χρηματιστήριο του Nasdaq, όπως συνηθίζεται για τα εταιρείες που μπαίνουν για πρώτη φορά σε διαπραγμάτευση





Το Facebook τιμολόγησε την τιμή της μετοχής του στα 38 δολάρια κατά την εισαγωγή του στο χρηματιστήριο, από την οποία θα αντλήσει κεφάλαια άνω των 16 δισ. δολαρίων.

Αυτό σημαίνει ότι η Πολιτεία της Καλιφόρνια μάλλον θα φορέσει το φωτεινότερο χαμόγελο των τελευταίων χρόνων διότι, σύμφωνα με πρόχειρούς υπολογισμούς, αναμένεται να μπουν στα ταμεία της κοντά στα 2 δισ. δολάρια χάρη στα κέρδη του των ανθρώπων του Facebook από την πρόσφατη Δημόσια Εγγραφή του.

Οι περισσότεροι υπάλληλοι και άνθρωποι του Ζούκερμπέργκ ζουν και εργάζονται στην Καλιφόρνια και κατ’επέκταση, το 1% του συνόλου των προσωπικών εσόδων των κατοίκων της πολιτείας θα προέρχεται από κέρδη συνδεδεμένα με το Facebook.

Ο κυβερνήτης της, Τζέρι Μπράουν υπολογίζει να λάβει η Καλιφόρνια το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των περίπου 2 δισ. –σε φόρους- εντός των ερχόμενων 13 μηνών ενώ προβλέπεται πως η απόδοση θα κυμανθεί κοντά στα 800 εκατομμύρια δολαρία (630 εκατομμύρια ευρώ) μεταξύ των ετών 2013 και 2015. Μέχρι το 2017 δε, λέγεται ότι δεκάδες εκατομμύρια (δολάρια) θα μπουν στην –πλέον- mega banca της χρεοκοπημένης Καλιφόρνια.

Η Χρυσή Πολιτεία περιμένει διακαώς το… «χρυσό αυγό» μια και το παρόν έλλειμμά της αγγίζει τα 16 2 δισ. ευρώ, αναφέρει το CNNMoney.










Πηγή..protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός