Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Μαΐου 2012

Ένα καταπράσινο… τσουνάμι στη φύση!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα απαθανάτισαν στο φωτογραφικό φακό τους δύο Πολωνοί φωτογράφοι στη Μοραβία, όπου -όπως βλέπετε- η φύση βρίσκεται σε μεγάλη χρωματική… έκρηξη, επιλέγοντας το πράσινο ως το βασικό χρώμα για να μεγαλουργήσει!






Ο Kedrovsky Marek και ο Krystof Brovko δημιούργησαν μια εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών με τίτλο «Green Hills», αποτυπώνοντας στο φακό τεράστια καταπράσινα «κύματα», όπως αυτά δημιουργούνται μέσα στα εύφορα λιβάδια της Τσεχικής Δημοκρατίας.
perierga.gr - Ένα καταπράσινο... τσουνάμι στη φύση!
Μεγάλες εκτάσεις με ποώδη φυτά, επιμελώς οργωμένα σε σειρές, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής, ενώ σε μερικές περιπτώσεις, έτσι όπως «ανεβαίνουν» στους λόφους, δίνουν την εντύπωση στο θεατή ότι ένα καταπράσινο «τσουνάμι» έχει καλύψει τα πάντα.
perierga.gr - Ένα καταπράσινο... τσουνάμι στη φύση!
«Η φύση μεγαλουργεί για άλλη μία φορά. Το πράσινο δημιουργεί έναν τεράστιο… ωκεανό, που χάνεται στο μάτι του θεατή, ενώ τα… κύματα στους λόφους προετοιμάζουν για το τσουνάμι που έρχεται…», λένε οι φωτογράφοι. Και δεν έχουν άδικο!




Πηγή:perierga

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός