Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Μαΐου 2012

Μειώστε το κόστος της εκτύπωσης με μια δωρεάν εφαρμογή!


Δεν υπάρχει τίποτα ακριβότερο στη χρήση του υπολογιστή από τα μελάνια και τα τόνερ των εκτυπωτών - ειδικά από τη στιγμή που μπορεί τα νέα μελάνια να κοστίζουν περισσότερο από τον ίδιο τον εκτυπωτή। Απ' ότι φαίνεται, όμως, υπάρχει τρόπος να μειωθεί το κόστος της εκτύπωσης, και μάλιστα με ένα δωρεάν προγραμματάκι!





Το θαυματουργό αυτό πρόγραμμα ονομάζεται PretonSaver Homeκαι υπόσχεται να μειώσει την κατανάλωση στο μελάνι μέχρι και 70%.
inc
Διαθέσιμο μόνο για Windows (XP, Vista και 7, 23 και 64bit), το utility μειώνει την κατανάλωση ως εξής: αφαιρώντας τα pixel που βρίσκονται το ένα επάνω στο άλλο (τα οποία, απ' ότι φαίνεται, είναι αρκετά) σε κάθε σελίδα. Και είναι συμβατό λίγο πολύ με όλα τα προγράμματα και τους εκτυπωτές.
Σε προσωπική μας δοκιμή, εκτυπώνοντας μεικτές σελίδες (με κείμενο και εικόνες) σε laser εκτυπωτή το πρόγραμμα μας ενημέρωσε πως εξοικονομήσαμε 13% toner, και δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε διαφορά όσον αφορά την ποιότητα ανάμεσα στην κανονική εκτύπωση.
Ομοίως σε εκτύπωση με Inkjet, οι σελίδες φαίνονταν πανομοιότυπες, εκτός αν τις κοίταζες από πολύ κοντά.
Τέλος, σε φωτογραφίες, οι εικόνες από το PretonSaver φαίνονταν με ελαφρώς λιγότερο έντονα χρώματα, αλλά χωρίς να χάνουν σε λεπτομέρεια - σίγουρα πολύ καλύτερα από την όποια economy mode του εκτυπωτή.
Τώρα, το αν τα ποσοστά που δίνει το πρόγραμμα είναι αληθινά, αυτό θα χρειαστεί να διαπιστωθεί στην πράξη. Όμως δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε!
Το PretonSaver Home θα το βρείτε εδώ: http://www.preton.com/pretonsaver_home.asp





www।pcsteps।gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός