Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

27 Μαΐου 2012

Παραδέξου ότι είσαι πιο μπήχλας απ' ότι φαίνεσαι


Όσο clean cut και να φαίνεσαι, κρύβεις μια έμφυτη τάση προς την μπίχλα και την βρώμα. Μην παρεξηγείσαι με τη μία. Και βγάλε το χέρι από την τσέπη σου. Όλοι ξέρουμε ότι το είχες πριν λίγο στη μύτη σου.


Φυσικά και δεν λέμε ότι είσαι ένας βρωμιάρης και μισός. Απλά προσπάθησε να σκεφτείς αν έστω μια φορά στη ζωή σου έχεις νιώσει ότι είσαι λίγο πιο μπίχλας απ' ότι θα έπρεπε.
Γιατί είναι κάποιες στιγμές που πρέπει να κάνεις κάτι κοινωνικά απρεπές. Να βουτήξεις τον εαυτό σου στη βρωμιά, προσπαθώντας βέβαια να μην σε πάρει χαμπάρι ο κοινωνικός περίγυρος και αρχίσουν να γελάνε μαζί σου.
Και εδώ σου αναλύουμε μερικές τέτοιες “άβολες” στιγμές:

Όταν σε τρώει η μύτη σου

Και είσαι σε ένα meeting στο γραφείο και προφανώς δεν παίζει να ασχοληθείς για να μην σε δει το αφεντικό σου. Τότε που αρχίζεις σιγά σιγά να την πειράζεις (εξωτερικά πάντα), να ξεφυσάς με τη μύτη μπας και ηρεμήσει η φαγούρα αλλά προσέχοντας μην φυσήξεις αρκετά δυνατά και φύγει κάνα βλήμα. Τότε που μην αντέχοντας πια οδηγείς προσεκτικά το δάχτυλό σου αρχικά στις παρυφές των ρουθουνιών πριν το στείλεις για αστραπιαίες ανασκαφές, μπας και δεν σε πάρουν χαμπάρι.
Επική στιγμή: Όταν είσαι στο αμάξι και επειδή σε περιβάλλουν σίδερα νομίζεις ότι είσαι αόρατος και προστατευμένος οπότε ξύνεις με περρίσια άνεση τη μύτη σου, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι σε κοιτάζει σύσσωμη η οικογένια Παναγιωταρά από το διπλανό SUV.

Όταν κάνεις εξόρυξη στα δόντια σου

Τι βρήκαμε μεγάλε; Χρυσάφι; Είναι πράγματι πολύ σπαστικό το να σου έχει κολλήσει ένα μικρό κομματάκι κρέας στα πίσω δόντια. Και σίγουρα φεύγει πολύ δύσκολα. Αλλά δεν είναι πρέπον ούτε να πλαταγίζεις τη γλώσσα μέσα στο στόμα σου μπας και αποκολληθεί το κρεατάκι από την πίεση ούτε να χώσεις το δάχτυλο μέσα στο στόμα λες και δεν σε βλέπει κανείς ότι ο καρπός σου έχει φτάσει στα μπροστά δόντια σου.
Επική στιγμή: Η απενοχοποίηση που νιώθεις όταν χρησιμοποιείς οδοντογλυφίδα. Τότε που νιώθεις ότι όλα επιτρέπονται χάρη σε αυτό το μαγικό ξυλάκι. Ακόμα και να το βγάζεις με το λάφυρο αγκιστρωμένο πάνω του για να τσεκάρεις τη λεία σου.

Όταν αφήνεις μια ύπουλη

Έλα που δεν ξέρεις ποιός το έκανε. Αφού σε είδαμε να ανασηκώνεσαι λίγο για να πνίξεις τον ήχο της στα μαξιλάρια. Το μεθάνιο όμως την έχει κάνει τη βρωμοδουλειά του κι εσύ απλά προσεύχεσαι στην Αίολο να φυσήξει ένα αεράκι. Μην ντρέπεσαι. Σε όλους συμβαίνει. Απλά την άλλη φορά φρόντισε να πας μέχρι την τουαλέτα ή ακόμα καλύτερα το μπαλκόνι.
Επική στιγμή: Η ανοησία του ανθρώπου που όταν κάποιος αναφωνήσει “ποιος έκλασε ρε μαλάκες”, αντί να κλείσεις κατευθείαν τη μύτη σου, πρώτα μυρίζεις να δεις αν βρίσκεσαι στην εμβέλεια της κλανιάς και μετά απομονώνεις την όσφρησή σου αηδιασμένος.

Όταν μένεις άπλυτος

Για κάνα-δυο μέρες. Ξέρεις, επειδή δεν προλάβαινες μωρέ να μπεις για μπάνιο τη στιγμή που ξύπνησες μισή ώρα πριν από τη στιγμή που πρέπει να χτυπήσεις κάρτα στο γραφείο σου. Ειδικά τον χειμώνα, πολλοί καλύπτουν την μπήχλα στο φούτερ τους ή μένουν άπλυτοι για μέρες προφασιζόμενοι αδιαθεσία και κρύωμα.
Επική στιγμή: Όταν είσαι με φίλους και αντιλαμβάνεσαι μια δυσάρεστη essence βγάζοντας το φούτερ. Τότε που τσεκάρεις στα γρήγορα μασχάλες να δεις αν σε παίρνει να σηκώνεις το χέρι ή θα διώχνεις και τις μύγες.

Όταν σηκώνεις φαί από το πάτωμα

Εντάξει, δεν σε είδε κανείς ότι σου έπεσε κάτω η σοκοφρέτα. Φύσηξέ την καλά καλά και είσαι οκ. Ούτε μικρόβια ούτε αρρώστια σε πιάνει ούτε τίποτα παλικάρι μου. Το σκέφτεσαι λίγο ότι μπορεί και να έχει κάτσει πάνω στη σοκοφρέτα σου η γρίπη των χοίρων αλλά βυθίζεις το άγχος σου στην σοκολάτα.
Επική στιγμή: Όταν σου έχει πέσει το τελευταίο σου τσιγάρο στο πάτωμα του club και με μια χορευτική κίνηση, σκύβεις, το φυσάς να φύγει η γυναικεία τρίχα από πάνω και αφήνεις την νικοτίνη να δράσει αντιμικροβιακά για πάρτη σου.
Καλά ντε. Δεν σε είπαμε και καμπούρη.


πηγή: www.oneman.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός