Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Ιουλίου 2012

Απαρηγόρητος ο Σιλβέστερ Σταλόνε!


Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές και ο δικηγόρος της οικογένειας.







Η αστυνομία και ο δικηγόρος έδωσαν αντικρουόμενες πληροφορίες για το πώς βρέθηκε νεκρός ο νεαρός Σταλόνε, πάντως η αστυνομία σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας ο νεαρός Σταλόνε που ήταν επιδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την οικονόμο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ και αναμεταδίδει η Daily Mail δίπλα στο άψυχο κορμί του Σαγκ Σταλόνε βρέθηκαν χάπια, ωστόσο όπως σημειώνετε κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για κάτι άλλο.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο »είπε ο δικηγόρος. «Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός».



 ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός