Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

31 Μαΐου 2012

H Apple προειδοποιεί τους προγραμματιστές!


Πολλοί είναι οι παράνομοι τρόποι που χρησιμοποιούνται από τους προγραμματιστές για να κάνουν την εφαρμογή τους δημοφιλή, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στην Apple.


Οι δημοφιλείς εφαρμογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, προσφέρουν σημαντικά κέρδη στους δημιουργούς τους και γι’ αυτό το λόγο κάθε προγραμματιστής θέλει η εφαρμογή του να εμφανιστεί στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς μιας και από εκεί θα τη δουν περισσότεροι χρήστες...

Με αφορμή αυτό, πολλοί είναι οι προγραμματιστές που προσπαθούν να επηρεάσουν τις κατατάξεις των δημοφιλών εφαρμογών με διάφορα τρόπους όπως με το να αναθέσουν σε συγκεκριμένες εταιρείες που αναλαμβάνουν το μαζικό κατέβασμα των εφαρμογών για να να ανεβάσουν την εφαρμογή τους.

Η Apple από την πλευρά της δεν εγκρίνει αυτούς τους τρόπους αφού μειώνουν την αξιοπιστία του συστήματος της και στη συνέχεια παρασύρουν και τους έντιμους developers να ακολουθήσουν τέτοιου είδους τακτικές.

Έτσι η εταιρία, ανακοίνωσε οτι όσοι χρησιμοποιούν οι ίδιοι ή έχουν αναθέσει σε κάποιον τρίτο, τέτοιου είδους τακτικές θα απομακρύνονται αυτόματα από το Apple Developer Program.



www.newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός