Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Μαΐου 2012

Turbo…μεταβολισμός με τις σωστές ομάδες τροφών!





Μειώστε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε καθημερινά, χωρίς πολύ κόπο, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές…

Μπορεί να σας φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο κι όμως, μπορείτε να μειώσετε τις θερμίδες που προσλαμβάνετε καθημερινά και να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε μέχρι το καλοκαίρι.
Διαμορφώστε το μενού σας και τις καθημερινές σας συνήθειες έξυπνα και υγιεινά, αποφύγετε τους πειρασμούς και μάθετε πώς να τους αντικαθιστάτε με εύγευστες, αλλά λιγότερο παχυντικές τροφές.
Αρκεί να εφαρμόσετε μικρά «τρικ» για κάθε στιγμή της ημέρας και θα χάσετε κιλά χωρίς να το καταλάβετε…
  • Γαλακτοκομικά
Αντικαταστήστε τους καφέδες τύπου φραπουτσίνο που έχουν πολλή ζάχαρη και σαντιγί, με έναν καπουτσίνο με άπαχο γάλα και το πλήρες γιαούρτι και το γάλα, με γαλακτοκομικά με λίγα ή καθόλου λιπαρά.
Μείωση: έως 400 θερμίδες
  • Δημητριακά και χυμοί
Προτιμήστε μια μπάρα δημητριακών, αντί για ένα φλιτζάνι δημητριακά σε ένα φλιτζάνι με πλήρες γάλα. Συνοδεύστε την με ένα πορτοκάλι, αντί για ένα ποτήρι επεξεργασμένο χυμό πορτοκαλιού.
Μείωση: έως 410 θερμίδες
  • Σάντουιτς
Απλώστε μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα στο σάντουίτς σας, αντί για μία κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και βάλτε άπαχο τυρί και λαχανικά (π.χ. μαρούλι, αγγούρι ή τομάτα) σε μια πίτα, αντί για ψωμί.
Μείωση: έως 405 θερμίδες
  • Αντικαταστήστε το επιδόρπιο
Αποφύγετε το παγωτό χωνάκι με μπάλες βανίλιας ή σοκολάτας και σιρόπι για γαρνιτούρα και προτιμήστε ένα φλιτζάνι παγωμένο γιαούρτι με το μισό φλιτζάνι φράουλες και πιείτε παγωμένο τσάι χωρίς ζάχαρη, αντί για αναψυκτικά.
Μείωση: έως 408 θερμίδες
  • Υδατάνθρακες
Προτιμήστε μια ψημένη γλυκοπατάτα με κόκκινο πιπέρι ή άλλα μπαχαρικά, αντί για μια ψητή πατάτα με βούτυρο, τυρί και μαγιονέζα και αντικαταστήστε ένα φλιτζάνι μαγειρεμένο γλυκό κίτρινο καλαμπόκι, με ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι με αλάτι. Αντικαταστήστε τα λευκά ζυμαρικά και το ψωμί, με ζυμαρικά ολικής άλεσης.
Μείωση: έως 397 θερμίδες
  • Αλλάξτε τη ρουτίνα του πρωινού σας
Αντί για ένα κουλούρι με τυρί κρέμα και έναν κανονικό καφέ latte, προτιμήστε ένα μπολ με άπαχο γάλα, βρώμη και λίγα φρούτα και ένα φλιτζάνι μαύρο (για καφεΐνη) ή πράσινο (χωρίς ή με λίγη καφεΐνη) τσάι.
Μείωση: έως 400 θερμίδες
  • Τα κατάλληλα σνακ
Αντί για μπισκότα με σοκολάτα ή ένα σακουλάκι με πατατάκια, όταν σας πιάνει… λιγούρα, προτιμήστε άπαχο γιαούρτι με λίγο μέλι, μερικά λαχανικά (π.χ. αγγούρι και καρότο) σε φέτες ή ένα ελαφρύ κέικ λεμονιού.
Μείωση: έως 406 θερμίδες
  • Μερικές γενικές συμβουλές
Αντικαταστήστε τα τηγανητά με τα ψητά, την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι ή συμπυκνωμένο γάλα και τα βραστά και τις βαριές σάλτσες με μπαχαρικά. Επίσης αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές και προτιμήστε τα φυσικά προϊόντα.
  • Πιείτε ένα smoothie
Φτιάξτε ένα υγιεινό φρουτοποτό που θα φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι και αποφύγετε να αγοράζετε από έξω. Σας προτείνουμε την εξής συνταγή: χτυπήστε στο μπλέντερ 2 φέτες ανανά, 1 μήλο, 1 καρότο, 1 πορτοκάλι, 1 μήλο και προσθέστε νερό και πάγο και θα έχετε ό,τι πιο υγιεινό, δροσερό και λαχταριστό!



Πηγή:e-diet

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός