Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

21 Μαΐου 2012

Φρικάρανε οι Γερμανοί με τον Λαζόπουλο.. Sorry I’ m Greek!


Οι ατάκες του για τη Μέρκελ προκάλεσαν τον εκνευρισμό τους



Παραλίγο να διακοπεί η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry I am Greek», στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας την εβδομάδα που μας πέρασε, μιας και η Γερμανίδα Διευθύντρια του χώρου, ζήτησε τη διακοπή της μετάφρασης στα Γερμανικά μετά τις ατάκες-«μπηχτές» προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Λαζόπουλος ενημερώθηκε για αυτή την εξέλιξη μετά το πέρας της παράστασης ενώ βρισκόταν στα καμαρίνια και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Πρώτο Θέμα δεν της έκαναν τη χάρη. «Δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω "να την πω" σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν».

Πρόσθεσε επίσης πως οι Έλληνες «αντέχουμε δυόμιση χρόνια τον παρανοικό λόγο μελών της Κυβερνησής τους, την οποία δε συνδέω με το λαό της Γερμανίας».

Ο διάσημος κωμικός, σχολίασε ακόμα το νέο πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εκλογές και εξέφρασε την αίσθηση, όπως ο ίδιος αναφέρει, πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να κυβερνήσει.




newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός