Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Μαΐου 2012

Πόσο πιστός είναι; Κάνε το τεστ για να μάθεις !

Επιτέλους!!! 
Μετά από πολύ κόπο, βάσανα, περιπέτειες και πολύ ψάξιμο, βρήκες έναν άντρα να σου ταιριάζει. Αυτό το συναίσθημα που δημιουργείται δεν περιγράφεται. Τελικά μάλλον άξιζε η αναμονή. Ο άντρας που βρήκες φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα πραγματικά και έχει σκοπό να δημιουργήσει σοβαρή σχέση μαζί σου. Είναι σίγουρα όμως έτσι; Η απάντηση είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο άντρας που βρήκες σε κοροϊδεύει πίσω από την πλάτη σου και δεν σου είναι πιστός; Πώς θα το μάθεις εσύ, αν είναι ή όχι πιστός;
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι μπορεί να συμβαίνει.
Κατ' αρχήν υπάρχουν 4 τύποι αντρών. Οι άντρες που είναι όντως πιστοί και δεν τους νοιάζει καμία άλλη, οι άντρες που είναι πιστοί αλλά το μάτι τους παίζει χωρίς βέβαια να κάνουν κάτι, οι άντρες που το παίζουν πιστοί αλλά πού και πού θέλουν να τρώνε από ξένο περιβόλι και οι άντρες που είναι εντελώς άπιστοι, οι οποίοι κοροϊδεύουν συστηματικά την κοπέλα τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην το καταλάβει (αν τους νοιάζει).

Οι πιστοί άντρες
Οι πιστοί άντρες είναι μία ούτε συχνή αλλά ούτε και πολύ σπάνια κατηγορία αντρών. Όσο "εξελίσσεται" η κοινωνία μας τόσο περισσότερο σπάνια γίνεται αυτή η κατηγορία αντρών. Ένας πιστός άντρας έχει μάτια μόνο για την κοπέλα του και δεν θα υποκύψει σε κανέναν πειρασμό. Τις περισσότερες φορές (όχι πάντα) είναι παραδοσιακός και γνωρίζει τι ρόλο πρέπει να αναλάβει στη σχέση του. Οι γυναίκες προτιμούν τέτοιου είδους άντρες όταν θέλουν να κάνουν μια σοβαρή σχέση ή να παντρευτούν.

Οι πιστοί άντρες με μάτι που γυαλίζει
Οι άντρες αυτοί, παρόλο που θα τους τραβήξει την προσοχή μια άλλη όμορφη γυναίκα που περνάει δίπλα τους, θα προτιμήσουν στο τέλος να μην υποκύψουν στον πειρασμό. Αυτή η κατηγορία αντρών είναι η πιο συνηθισμένη. Πολλές γυναίκες προτιμούν τέτοιου τύπου άντρες για μια "ανάλαφρη" σχέση, για μια σοβαρή σχέση, ή και για να παντρευτούν.

Οι άντρες που το παίζουν πιστοί
Μια αρκετά συχνή περίπτωση αντρών. Οι άντρες αυτοί δεν είναι πιστοί στη σχέση τους. Δεν είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει η κοπέλα τους. Απλά αυτό που θέλουν είναι αραιά και πού να ζουν την περιπέτειά τους. Αν η κοπέλα ενός τέτοιου άντρα το καταλάβει ότι την κοροϊδεύει και τον χωρίσει, τότε αυτός ζορίζεται γιατί συνήθως είναι τύπος άντρα που θέλει και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη πράγμα που φυσικά δεν γίνεται. Άλλο ένα χαρακτηριστικό των αντρών αυτό είναι ότι θέλουν να έχουν ένα σταθερό λιμάνι, αλλά πού και πού να ταξιδεύουν και σε άλλες θάλασσες.

Οι άπιστοι άντρες
Οι άπιστοι άντρες υποκύπτουν εύκολα σε κάθε πειρασμό. Συνήθως δεν έχει να κάνει με το πόσο όμορφη ή όχι είναι η άλλη γυναίκα. Αυτοί απλώς υποκύπτουν. Πολλές φορές μάλιστα προσπαθούν οι ίδιοι να "πιάσουν" καινούρια γκόμενα. Αυτή η κατηγορία αντρών δεν είναι και τόσο συχνή, ωστόσο δεν είναι ούτε σπάνια. Αυτοί οι άντρες έχουν συνήθως πολλές εμπειρίες με αποτέλεσμα να έχουν εξοικειωθεί με τις γυναίκες και να μπορούν εύκολα να τις κοροϊδεύουν. Πρόκειται για δασκάλους της εξαπάτησης και της κοροϊδίας. Πολλές γυναίκες επιλέγουν τέτοιους άντρες είτε γιατί απλά θέλουν να περνούν καλά, είτε γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τις κοροϊδεύουν. Μακριά από μας. Φτου φτου φτου!!!

Κάνε το τεστ για να δεις πόσο πιστός είναι
Αν είσαι γυναίκα και ενδιαφέρεσαι να μάθεις αν ο καλός σου είναι πιστός ή όχι, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις το παρακάτω τεστ-quiz των 10 ερωτήσεων. Πρόκειται για ένα τεστ που σκοπό έχει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις βέβαια τις αλήθειες που μπορεί να κρύβει:)




0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός