Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Μαΐου 2012

Gmail Contacts: Πώς να επαναφέρετε τις επαφές που έχετε διαγράψει


Δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν το Gmail ως το βασικό εργαλείο για ηλεκτρονική αλληλογραφία, αποστολή/παραλαβή e-mails και οργάνωσης επαφών σα (Gmail Contacts), είτε πρόκειται για φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, κλπ.








Πολλές φορές, όμως, στην προσπάθεια να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές σας είναι πιθανό να διαγράψετε ορισμένες από αυτές ή να δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ τους από την εισαγωγή και συγχώνευση διπλότυπων επαφών.
Για την αποφυγή παρόμοιων δυσάρεστων καταστάσεων το Gmail δίνει την επιλογή να επαναφέρετε τη λίστα των επαφών σας (Gmail Contacts) στην κατάσταση που βρισκόταν οποιαδήποτε στιγμή κατά τις προηγούμενες 30 ημέρες. Δείτε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία της επαναφοράς στα παρακάτω βήματα.
Αφού συνδεθείτε στον Gmail λογαριασμό σας πατήστε στην επιλογή Επαφές (Contacts) από το μενού που θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά του inbox, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.




 ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός