Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Μαΐου 2012

Πόσο όμορφοι είστε για το iPhone σας;


Με το «Ugly Meter» θα μάθετε αμέσως!
Μια νέα εφαρμογή για το iPhone, η οποία έχει ήδη σπάσει ρεκόρ πωλήσεων, αξιολογεί τις φωτογραφίες σας σε κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 και σας υποδεικνύει πόσο… άσχημα είναι τα άτομα που απεικονίζονται.



Το «Ugly Meter» ανιχνεύει το περίγραμμα του προσώπου και βαθμολογεί την εμφάνιση σας, προσφέροντας μάλιστα και μια γραπτή εκτίμηση, όπως για παράδειγμα: «Είστε τόσο άσχημος που ακόμα και ένα γυάλινο μάτι θα έκλαιγε με την ασχήμια σας».

Η εφαρμογή κοστίζει 0,79 ευρώ στο App Store και βρίσκεται στην 26η θέση των charts στη Κίνα και στην 25η στις ΗΠΑ. Οι προγραμματιστές ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη εισπράξει μισό εκατομμύριο δολάρια από την εφαρμογή και 80.000 μόλις τη πρώτη μέρα που εγκαινιάστηκε στην αμερικανική αγορά.

Ένας εκ των δημιουργών της, ο Eugene Overline, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και η εφαρμογή δεν σκοπεύει να προσβάλει κανέναν».

Ωστόσο, μια αμερικανίδα μητέρα δύο παιδιών από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ισχυρίζεται: «Δεν θα μου πει εμένα ένα τηλέφωνο πόσο όμορφα είναι τα παιδιά μου. Επιπλέον, είναι αρκετό δύσκολο για ένα παιδί να μαθαίνει έτσι «για πλάκα» ότι είναι άσχημο». 
 
 
 
 newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός