Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

12 Ιουνίου 2012

Αυτό είναι το smartphone του Facebook;


Τους τελευταίους μήνες επικρατεί η φημολογία ότι το Facebook αναπτύσσει το δικό του smartphone, το οποίο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.




Ακόμα δεν γνωρίζουμε το εάν και πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή, ωστόσο η ιστοσελίδα Yanko Design παρουσίασε στο διαδίκτυο μια πρώτη ιδέα για το πώς θα μπορούσε τουλάχιστον να μοιάζει το smartphone του Facebook.

Το μπλε μεταλλικό περίβλημα του κινητού ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του Facebook και περικλείει μια οθόνη αφής 4,2 ιντσών. Διαθέτει δύο κάμερες, μία στο πίσω μέρος με 8 megapixel και μία μπροστινή των 5 megapixel.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook φέρεται να αναπτύσσει το δικό του κινητό. Το 2010, επικρατούσε η φημολογία ότι η εταιρία βρισκόταν στα πρώτα στάδια ανάπτυξης ενός smartphone, αλλά η πρωτοβουλία σταμάτησε λόγω τεχνικών επιπλοκών. Η ιστοσελίδα AllThingsD αναφέρει ότι το Facebook και η HTC δούλευαν μαζί για την ανάπτυξη μιας φορητής συσκευής, ονόματι «Buffy».

Οι New York Times ανέφεραν πρόσφατα ότι μηχανικοί έχουν ζητηθεί από την εταιρία του Zuckerberg για την ανάπτυξη ενός κινητού τηλεφώνου. Εάν ισχύει η πληροφορία, τότε θα είναι η τρίτη φορά που το Facebook θα επιχειρήσει την ανάπτυξη ενός smartphone. Εάν θα υλοποιηθεί η τρίτη προσπάθεια, αυτό θα το μάθουμε στο μέλλον.



ofono.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός