Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Μαΐου 2011

Κερδίστε λεφτά από το Facebook!


Πολλοί χρήστες θα μπορούν να βγάλουν εύκολα χρήματα απλά πατώντας πάνω στις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να κάνει τις διάφορες διαφημίσεις που εμφανίζονται σε κάθε χρήστη κατά τη περιήγησή του στο site, αποφάσισε να αρχίσει να πληρώνει μερικούς, για να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις.

Έτσι λοιπόν το Facebook θα ξεκινήσει να δίνει ποσοστά σε όσους χρήστες επιλέξουν να δουν μια διαφήμιση, τα οποία θα ανέρχονται σε $0.10 ανά κλικ.

Tο μέτρο αναμένεται να ισχύσει αρχικά στα παιχνίδια και μερικές από τις εταιρίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό είναι η Zynga, η CrowdStar και η Digital Chocolate.

Οπότε από εδώ και μπρος τα δημοφιλή παιχνίδια όπως το Farmville και το Mafia Wars θα μπορούν να φέρουν πολλούς χρήστες στο «παιχνίδι» της πληρωμένης διαφήμισης που ξεκινάει το Facebook.

Τέλος με το που κάποιος χρήστής κάνει κλικ σε μία διαφήμιση, τότε το Facebook θα του στέλνει ειδοποίηση ότι μπήκαν στο λογαριασμό του $0.10 και από εκεί και πέρα θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους κι άλλες διαφημίσεις για να κάνουν κλικ και να βγάλουν περισσότερα λεφτά.

newsit.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός