Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Ιουνίου 2012

Ενδεχόμενη συνεργασία Facebook – Apple;

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Apple και Facebook δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αν και δεν υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, το κλίμα μεταξύ τους είναι οπωσδήποτε τεταμένο. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε η συνεργασία της Apple με το Twitter και η έντονη ενσωμάτωση του στο λειτουργικό της εταιρείας.Παρά τις όποιες διαφωνίες τους όμως, οι δύο εταιρείες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Έναν εχθρό που λέγεται Google και ο οποίος τόσο με το Android όσο και με το Google+ μπαίνει στα χωράφια τους και δεν δείχνει να αστειεύεται.

Φαίνεται λοιπόν ότι αποφάσισαν να βάλουν κατά μέρος τις διαφορές τους προκειμένου να σχηματίσουν ενιαίο μέτωπο εναντίον της εταιρείας των Larry Page και Sergey Brin.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως ο Tim Cook ανέφερε ότι οι δύο εταιρείες θα μπορούσαν να συνεργαστούν πολύ περισσότερο και πρότεινε στους δημοσιογράφους να “μείνουν συντονισμένοι”.

Βέβαια το τι μορφή θα έχει η συνεργασία αυτή ακόμη είναι άγνωστο. Λογικά όμως θα πρέπει να περιμένουμε ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου στα λειτουργικά της Apple. Το πόσο εύκολα βέβαια θα μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο τον πλήρη έλεγχο που θέλει να έχει η εταιρεία του Cupertino σε οτιδήποτε κάνει, το μέλλον θα δείξει.


Πηγή...real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός