Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Ιουνίου 2012

Ποιές λέξεις-κλειδιά παρακολουθούνται στο διαδίκτυο από τις ΗΠΑ;


Το ότι οι αναζητήσεις μας και οι κινήσεις μας στο διαδίκτυο παρακολουθούνται δεν είναι άγνωστο, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε ήταν το ποιές λέξεις-κλειδιά κέρδιζαν το ενδιαφέρον των Υπηρεσιών.

Η οργάνωση για τα ψηφιακά δικαιώματα Electronic Frontier Foundation (EFF) έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις ύποπτες λέξεις-κλειδιά....

Οι λέξεις-κλειδιά λοιπόν στις οποίες βασίζονται οι πράκτορες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων ώστε να εντοπίζουν δυνητικά απειλητικές διαδικτυακές αναρτήσεις και δημοσιεύματα, είναι εκτός από τις προφανείς, όπως «επίθεση», «τρομοκρατία» και «βρόμικη βόμβα», και αθώες λέξεις όπως «Μεξικό», «σύννεφο», «κύμα», «ομάδα» ακόμα και.. «χοιρινό».
Η λίστα, επισημαίνει η οργάνωση, περιλαμβάνει και αθώες λέξεις που δεν έχουν καμία σχέση με την αποστολή του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και προστατεύονται από τις διατάξεις του Συντάγματος για την ελευθερία του λόγου..






Πηγή:mediagate

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός