Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Ιουνίου 2012

Ποιά είναι η πανέμορφη Ελληνίδα Θεά που τρελάνε τους σκηνοθέτες του Euro


Ο εικονολήπτης δεν μπορούσε να «ξεκολλήσει» τα πλάνο από πάνω της. Δικαιολογημένα. Σε κάθε διάλειμμα, ο φακός δεν εστίαζε σε όλη την ελληνική εξέδρα αλλά σε συγκεκριμένο σημείο. 





 
 Εκεί όπου μια δροσερή κοπέλα με γαλάζια μάτια και ξανθιά μαλλιά έχει «κλέψει τις καρδιές» των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, υποχρεώνοντας μάλιστα πολλά ευρωπαϊκά δίκτυα και ιστοσελίδες να «υποκλιθούν» στην ομορφιά της. Με τα νύχια βαμμένα μπλε, φορώντας στο ένα χέρι ελληνικό περικάρπιο και στο άλλο δύο κομποσκοίνια, η Ελληνοπολωνέζα Αγγελική-Αντριάνα Γ. (σ.σ. δεν θέλησε να αποκαλύψει το επώνυμό της) δήλωσε «παρούσα» και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα η Εθνική ομάδα για το Εuro.
Xειροκροτά με θέρμη την προσπάθεια των διεθνών, παθιάζεται ζητωκραυγάζοντας υπέρ της «γαλανόλευκης», ενώ ενίοτε «παίζει» με τον φακό που κεντράρει επάνω της προσφέροντας πλατιά χαμόγελα και σέξι σαγηνευτικά βλέμματα.
Το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» εντόπισε -στο Βρότσλαβ- την 26χρονη αισθητικό και την «πέρασε ακτινογραφία». Με πατέρα Ελληνα (ο κ. Γιώργος απ' τα Τρίκαλα) και μητέρα Πολωνέζα (η κ. Μπάρμπαρα απ' το Στρζέγκομ, κοντά στο Βρότσλαβ) η Αγγελική-Αντριάνα διαμένει πλέον μόνιμα (και μόνη της) στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία, αλλά η αλήθεια είναι πως «έχει κλέψει καρδιές» στα γήπεδα της Πολωνίας.
Η ίδια, αν και καλλονή, παρουσιάζεται μετριοπαθής. «Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο», εξομολογείται αρχικά, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πως «δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την... πέφτουν. Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες». Στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ, είπε με παράπονο: «Μου πέρασε απ' το μυαλό, αλλά, όπως μου είπαν, το ύψος μου (1.62μ.) δεν ήταν το ενδεδειγμένο». Η? απόρριψη αυτή δεν την ενόχλησε καθόλου, ενώ, σκιαγραφώντας πώς θέλει τον άνδρα της ζωής της, υπογραμμίζει: «Δεν μ' ενδιαφέρει αν είναι ποδοσφαιριστής ή ακολουθεί κάποιο άλλο επάγγελμα. Για μένα μετράει η καρδιά, η αγάπη, η πίστη. Να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει, τα υπόλοιπα έπονται». Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι.
Ωστόσο, θεωρεί τους Ελληνες «απ' τους ομορφότερους παγκοσμίως» και στην Εθνική ομάδα «ψηφίζει» τον «Τζαβέλλα», ενώ θεωρεί «αγαπημένο της» τον Φορτούνη (απ' τον οποίο έχει πάρει και αυτόγραφο), λόγω και εντοπιότητας, καθώς και οι δύο κατάγονται από την Καλαμπάκα.
Το 2004 παρακολούθησε αποστασιοποιημένη το έπος της χώρας μας στην Πορτογαλία, αλλά τώρα δηλώνει «άρρωστη» με τη «γαλανόλευκη» και ψηφίζει Ελλάδα «δαγκωτό». «Θα είμαι και την Παρασκευή στο Γκντανσκ για το ματς με τη Γερμανία. Εύχομαι να τους? σκίσουμε. Να σου πω την αλήθεια στο ματς με τη Ρωσία δεν πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Ελπίζω να μείνω μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Μπορούμε να σηκώσουμε ξανά την κούπα», υπογράμμισε με στόμφο.
Η 26χρονη αισθητικός (που έχει δύο ακόμη αδέρφια, τον 18χρονο Χριστόφορο και την 27χρονη Ελένη) μπορεί να μη γνωρίζει «ποιες ομάδες συμμετέχουν στο πολωνικό πρωτάθλημα», αλλά εντός συνόρων δηλώνει «ερυθρόλευκων» αποχρώσεων.
Οποιος (τυχερός) επιθυμεί, πάντως, να τη συναντήσει, δεν έχει παρά να ταξιδέψει μέχρι την Πολωνία ή να αποφασίσει κάποια εξόρμηση στα ελληνικά νησιά. Εκεί, δηλαδή, όπου θα βρίσκεται, ακολουθώντας κατά πόδας το εθνικό μας συγκρότημα - κι εκείνη οι τηλεοπτικές κάμερες και τα φλας των φωτογράφων, ενώ για το... μετά έχει προγραμματίσει να περάσει στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο ελληνικό νησί.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ



Αυτή η Εθνική ομάδα είναι όμορφη,  Αγγελική πλασμένη...Αυτή η Εθνική ομάδα είναι όμορφη,  Αγγελική πλασμένη...Η πιο πιστή οπαδός της Εθνικής μας ομάδας δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα της μέχρι τώρα σε αυτό το Euro
Η πιο πιστή οπαδός της Εθνικής μας ομάδας δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα της μέχρι τώρα σε αυτό το Euro
 
 Πηγή...www.ethnos.gr







0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός