Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

23 Ιουνίου 2012

Άγκυρα κάνει την πάπια; Όταν κατασκοπευτικό παραβιάζει καταρίπτεται!


Ο λόγος που η Άγκυρα δεν αντιδρά έντονα στην κατάρριψη του αεροσκάφους της είναι πως γνωρίζει από την στιγμή που έφτασε η είδηση της κατάρριψης πως το αεροσκάφος RF-4 είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας και πετούσε πάνω από τα εδάφη της Συρίας.






Αν το τουρκικό αεροσκάφος ήταν τουρκικό F-16, η αεροπορία της Δαμασκού θα μπορούσε να απογειώσει κάποιο μαχητικό για να το αναχαιτίσει μέχρι να αναχωρήσει από την περιοχή καθώς είναι σίγουρο πως δεν πραγματοποιείται καμία επίθεση με ένα μόνο μαχητικό.

Όμως όταν πρόκειται για κατασκοπευτικό αεροσκάφος το οποίο πετά πάνω από τα εδάφη της Συρίας τότε τα δεδομένα αλλάζουν. Διότι αυτό το τουρκικό αεροσκάφος ίσως φωτογράφιζε κρίσιμα στρατιωτικά μυστικά της Συρίας ή ακόμα και της Ρωσίας η οποία διαθέτει τις βάσεις της στην περιοχή. Στην περίπτωση αυτή η αναχαίτιση του αεροσκάφους δεν λύνει το ζήτημα καθώς θα αναχωρούσε για Τουρκία με όλα τα στρατιωτικά μυστικά. Άρα η κατάρριψη του ήταν υποχρεωτικό κακό.

Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν στην Άγκυρα γι’ αυτό και αντιδρούν με ήπιο τόνο.


Πηγή..onalert.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός