Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Ιουνίου 2012

Απαιτητικά θέματα σε Χημεία - Ανάπτυξη Εφαρμογών, «βατά» σε Λατινικά - Ηλεκτρολογία

Απαιτητικά ήταν, σήμερα, τα θέματα της Χημείας Θετικής Κατεύθυνσης, στην οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης, αλλά και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον για τους υποψήφιους της τεχνολογικής.




Αντιθέτως, στα Λατινικά οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, όπως επίσης και οι υποψήφιοι της τεχνολογικής (κύκλου τεχνολογίας και παραγωγής) που διαγωνίστηκαν στην Ηλεκτρολογία.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθηνσης εξετάστηκαν στα Λατινικά, της θετικής κατεύθυνσης στην Χημεία και της τεχνολογικής κατεύθυνσης στην Ηλεκτρολογία (κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό περιβάλλων (κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Τα θέματα της Χημείας ήταν σαφώς διατυπωμένα, αλλά πολλά και γι' αυτό απαιτείτο περισσότερη ώρα για την επίλυσή τους. Αυτή την άποψη διατύπωσαν πολλοί καθηγητές, μόλις είδαν τις ερωτήσεις των θεμάτων της χημείας και αυτός ήταν ο λόγος που οι περισσότεροι καλοί μαθητές εξάντλησαν το τρίωρο που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο καθηγητής Φυσικής και Χημείας, Γιώργος Χατζητέγας δήλωσε ότι, παρά τις δυσκολίες, τα θέματα ήταν καλοδιατυπωμένα και σαφή. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι σημερινές δυσκολίες στα θέματα της χημείας, σε συνδυασμό και με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι υποψήφιοι στη Φυσική, φαίνεται να οδηγούν σε πτώση των βάσεων ακόμη και στην Ιατρική Αθήνας, λίγων όμως μορίων.

Προβλήματα, όμως, συνάντησαν οι υποψήφιοι της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) που διαγωνίζονταν σήμερα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές ήταν οι ερωτήσεις των υποψηφίων που ζητούσαν διευκρινίσεις για αρκετά σημεία των θεμάτων, ωστόσο, όπως υποστηρίζουν από το υπουργείο Παιδείας, ανάλογες ερωτήσεις γίνονται κάθε χρόνο για τα θέματα στο συγκεκριμένο μάθημα.

Στα Λατινικά της Θεωρητικής Κατεύθυνσης, δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, να έχουν συναντήσει δυσκολίες οι εξεταζόμενοι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής ) που διαγωνίστηκαν σήμερα στην Ηλεκτρολογία.

Οι υποψήφιοι επιστρέφουν την Τρίτη, με την εξέταση του μαθήματος επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας».





Πηγή..ethnos.gr



0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός