Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Οκτωβρίου 2013

O Παπανδρέου δίνει συμβουλές στις ΗΠΑ για να μην χρεοκοπήσουν.!

O Γιώργος Παπανδρέου «σκότωσε» τον παρουσιαστή του Bloomberg 
Έδωσε συμβουλές προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν οι ΗΠΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα που προσπάθησε να κάνει 



Δεν σταματά πουθενά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg, πραγματοποίησε ενδελεχή ανάλυση για την κρίση των ΗΠΑ, δίνοντας μάλιστα συμβουλές προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία.
Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής αποκαλούσε τον Γιώργο Παπανδρέου «πρωθυπουργό» και στην ερώτηση για το «τι μπορεί να πάθει η Ουάσιγκτον από την εμπειρία σας», πήρε την απάντηση ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει πραγματικό οικονομικό πρόβλημα, όπως η Ελλάδα, αλλά καθαρά πολιτικό.
Επιπλέον εστίασε στο γεγονός ότι ο ίδιος την κρίσιμη ώρα ζήτησε συναίνεση, η οποία και επετεύχθη με την κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν σταμάτησε όμως στα παραπάνω, αφού προσέθεσε ότι το σημαντικό είναι να δοθεί φωνή στους πολίτες, μιλώντας για το δημοψήφισμα που προσπάθησε να κάνει, προκαλώντας τα γέλια του δημοσιογράφου, ο οποίος του απάντησε: «"Με σκοτώνετε" κύριε Πρωθυπουργέ. Ένα δημοψήφισμα εδώ θα ήταν το τελευταίο χτύπημα!»









Read more: .newsbomb.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός