Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

4 Ιουνίου 2012

Η Apple επικράτησε στη μάχη των nano SIM

Οι νέες SIM θα είναι κατά 40% μικρότερεςΌταν είσαι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογικών προϊόντων στον κόσμο, τότε είναι λογικό ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τις μάχες που σε ενδιαφέρουν.

Όταν είσαι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογικών προϊόντων στον κόσμο, τότε είναι λογικό ότι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις τις μάχες που σε ενδιαφέρουν.
Ο λόγος για την Apple φυσικά ή οποία, όπως αναφέρεται τουλάχιστον, κατάφερε να πείσει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τα Τηλεπικοινωνιακά Πρότυπα (ETSI - European Telecommunications Standardization Institute) να αποδεχτεί τη δική της πρόταση σε ότι αφορά τις nano SIM.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τα Τηλεπικοινωνιακά Πρότυπα ETSI εδρεύει στη Γαλλία και αριθμεί τα 786 μέλη από 56 χώρες εντός και εκτός της Ευρώπης. Εκπροσωπεί κρατικές αρχές, χειριστές δικτύων, βιομηχανίες, παροχείς υπηρεσιών, ερευνητικούς φορείς και χρήστες. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, σε ότι αφορά στη συμμετοχή της Ευρώπης, στην ανάπτυξη, παγκοσμίως, της Τυποποίησης σε θέματα Τηλεπικοινωνιών, Ραδιοφωνίας και Τεχνολογίας της Πληροφόρησης.

Ήταν γνωστό άλλωστε ότι η Apple εδώ και αρκετό διάστημα ασκούσε πιέσεις στο Ινστιτούτο προκειμένου να επιλέξει το δικό της πρότυπο. Φαίνεται λοιπόν ότι τα κατάφερε καθώς τελικά το ETSI αποφάσισε πώς η εταιρεία του Tim Cook η Apple είχε την καλύτερη πρόταση έναντι εκείνων που είχαν από άλλες εταιρείες του χώρου, όπως η Nokia, η Motorola, κ.ά.

Οι νέες SIM θα είναι κατά 40% μικρότερες από άλλες εκδοχές που έχουμε δει ως τώρα, ενώ οι ακριβείς διαστάσεις τους θα είναι: 12.3×8.8×0.67 χιλιοστά.


newsbeast.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός