Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

1 Ιουνίου 2012

Το συχνό λούσιμο κάνει καλό


Οι απόψεις που έχουμε ακούσει κατά καιρούς «Μην λούζεστε συχνά, δεν κάνει», είναι μύθος και πρόκειται για απόψεις του Μεσαίωνα.

Οι δερματολόγοι συνιστούν ανεπιφύλακτα να λουζόμαστε κάθε μέρα, ακόμη και δύο φορές την ημέρα, ειδικά για άτομα εκείνα που εκκρίνουν πολύ σμήγμα στο τριχωτό της κεφαλής.






Το δέρμα του τριχωτού και οι τριχοθύλακες πρέπει να καθαρίζονται σωστά, προκειμένου να επιτυγχάνεται η σωστή ανάπτυξη της τρίχας, διαφορετικά εμποδίζεται η αναπαραγωγή και η ανάπτυξη της τρίχας και δημιουργούνται τα ανάλογα προβλήματα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε μαλλιά μας να λαδώνουν και τα λούζουμε καθημερινά με το κατάλληλο σαμπουάν.

Όσον αφορά τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιείτε, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε φαρμακευτικά προϊόντα ή φυτικά προϊόντα (και πάλι από το φαρμακείο) καθώς είναι πολύ πιο έμπιστα για τα μαλλιά σας.

Συμβουλευτείτε όμως τον δερματολόγο σας, προκειμένου να σας καθοδηγήσει σωστά. Δεν χρειάζεται να παρουσιαστεί πρώτα οποιοδήποτε πρόβλημα και να πάτε «αναγκαστικά» στον δερματολόγο.

Συμβουλευτείτε τον ούτως ή άλλως έστω για μια φορά, ώστε να ενημερωθείτε σωστά για την υγεία των μαλλιών σας, για τα προϊόντα που είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε καθώς και για τις βιταμίνες μαλλιών που ενδεχομένως να χρειαστείτε.



Πηγή...real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός