Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

8 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες κάνουν διακοπές με το...laptop

Το 74% των Ελλήνων εργαζομένων δεν θα... ξεκουραστούν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στις καλοκαιρινές διακοπές τους, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Regus. Αντίθετα, θα προσπαθήσουν να εργαστούν μέχρι και τρεις ώρες καθημερινά.



Σε αυτούς τους υπερβολικά ευσυνείδητους εργαζόμενους που δεν καταφέρνουν να αποστασιοποιούνται από τη δουλειά, συγκαταλέγεται και οι αθεράπευτα εργασιομανείς.

Από αυτούς, 17% εργάζονται για περισσότερες από τρεις (!) ώρες κάθε ημέρα των διακοπών τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τον... "εθισμό" τους για εργασία.

Στην έρευνα της εταιρείας καταγράφονται οι απόψεις περισσότερων από 16.000 ερωτηθέντων σε περισσότερες από 80 χώρες.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες εργαζόμενοι, όχι μόνο θα εργάζονται πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αλλά πάρα πολλοί από αυτούς δεν θα αποχωρίζονται τα smartphone και τα netbook τους.

Σε ποσοστό 57% δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να "εργάζονται κανονικά", έστω και με ελαφρά μειωμένους ρυθμούς, από την ξαπλώστρα τους στην παραλία.


ofono.gr




0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός