Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες φωτογραφίες του Γρηγόρη με τη νέα του αγαπημένη

Μόλις πέντε μέρες μετά τη ραδιοφωνική του δήλωση στον Γιώργο Λιάγκα, ότι στη Νάξο υπάρχει ένα νέο γυναικείο πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! εντόπισε τον 38χρονο παρουσιαστή με τη νέα του συνοδό.



Η κοινή του εμφάνιση στα Σπάτα, όπου έκαναν τις αγορές τους, επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

«Το όνομά της είναι Κατερίνα και είναι 30 ετών. Μαζί με την αδελφή της διατηρεί ένα κέντρο αισθητικής στη Νάξο» αποκαλύπτει στο ΟΚ! πρόσωπο που τη γνωρίζει. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε βρεθεί στο κυκλαδίτικο νησί στις αρχές Μαρτίου για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος» με καλεσμένη τη Νατάσα Θεοδωρίδου.



Κατά την παραμονή του στη Νάξο τον προσέγγισε ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος του πρότεινε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά εκεί. Στο δεύτερο ταξίδι του στο νησί, λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Γρηγόρης αποφάσισε πράγματι να ανοίξει εκεί ένα beach bar, όπως έχει κάνει στη Χαλκιδική ο καλός του φίλος Αντώνης Κανάκης. Εκείνες τις ημέρες γνώρισε την Κατερίνα.

Σε λίγες ημέρες ο Γρηγόρης θα συναντήσει ξανά την Κατερίνα στη Νάξο, όπου σκοπεύει να περάσει όλο το καλοκαίρι και να συνδυάσει τον νέο του έρωτα με το καινούργιο του επαγγελματικό βήμα.



Πηγή...real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός