Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Ιουνίου 2012

Σχέση σε κρίση: Τι θα κάνεις τώρα που ο άντρας σου θα βλέπει EURO

Από τις 8 Ιουνίου και μέχρι την 1η Ιουλίου πάει τον έχασες τον άντρα σου και ακόμα κι αν αυτό αποτελέσει έναν τύπου αποχωρισμό μπορείς να βγάλεις καλά και κακά συμπεράσματα για την σχέση σου. Και αυτό, αγάπη μου, το οφείλεις στο Euro 2012.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2012 ή Euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, που λένε και οι αθλητικοί συντάκτες, ξενικά στις 8 Ιουνίου, καλή μου και θα κρατήσει 24 μέρες. Πάει δεν πάει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καλά. Αυτό σημαίνει ότι ο καλός σου είναι νορμάλ θα βλέπει μπάλα. Σπίτι του, σπίτι σας ή και κάπου αλλού. Δηλαδή, θα ασχολείται καθημερινά με σουτ, γκολ και οφσάιντ, πράγματα που αν είσαι νορμάλ, σε ενδιαφέρουν, αλλά δεν πέφτεις και ξερή. Θα πει ότι θα βγείτε από το κανονικό σας πρόγραμμα και ενδέχεται να βαρεθείς κιόλας.

Ο σχεδόν αυτός μήνας του ποδοσφαίρου όσο κι αν ακούγεται “απειλητικός” προσφέρεται για διάφορα συμπεράσματα και καλά θα κάνεις, τώρα που έχεις ενημερωθεί, να τον αντιμετωπίσεις με σωστή τακτική, που λένε και οι προπονητές. Η σχέση σου, φίλη μου, θα περάσει κρίση. Οι κρίσεις δεν είναι κακές πάντα. Άλλες οδηγούν σε μια ωραία αλλαγή κι άλλες (δυστυχώς) δεν έχουν το αποτέλεσμα που ίσως θα θέλαμε. Ψυχραιμία, δεν θα το παντρευτούμε κιόλας το Euro.

Γκοοοοοολ: Τα 10 τα καλά

1. Θα έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. 24 μέρες κρατάει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και κοίταξε να κάνεις πράγματα για σένα. Όλα τα ζευγάρια χρειάζονται λίγο χώρο και χρόνο. Αυτό δεν είναι κακό.

2. Δεν είναι κι άσχημη ιδέα να βλέπεις γυμνασμένους άντρες να τρέχουν πάνω κάτω και να βγάζουν που και που τις φανέλες τους. Είναι μια ευκαιρία να ανοίξεις του ορίζοντές σου και να δεις τι φοριέται στην αθλητική αγορά.

3. Οι σχολιαστές των αγώνων ξέρουν τα πάντα για τις γκόμενες των παικτών. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας έχει πάντα δόσεις gossip και καλό είναι να ενημερώνεσαι.

4. Μπορείς να κάνεις ότι βαριέσαι και να τον εκδικηθείς για όσα του έχεις φυλαγμένα. Η καλύτερη ώρα να το κάνεις είναι όταν χάνει η ομάδα του. Πάρε το αίμα σου πίσω! Είναι ευάλωτος τώρα.

5. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει ένα καινούριο σεξουαλικό παιχνίδι σας. Ποτέ δεν ξέρεις.

6. Αν σε προσκαλέσει να δείτε μαζί αγώνες, μπορεί και να σε αγαπάει.

7. Αν σε παίρνει μαζί του όταν πηγαίνει να δει ματς αλλού, μπορεί και να του λείπεις.

8. Μπορεί να ανακαλύψεις μια πλευρά του που αγνοούσες. Μήπως είναι τζογαδόρος; Μήπως είναι βίαιος; Μήπως τρελαίνεται; Να μάθεις.

9. Δεν είναι τέλειο που πήρατε κανούρια τηλεόραση για σένα;

10. Βρε, μήπως το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο βαρετό όσο νόμιζες;

Ψυχραιμία, αγαπημένη μου, δεν θα το παντρευτούμε κιόλας το Euro 2012.

Η χειρότερη 11άδα όλων των λόγων

1. Για τις 12 πρώτες μέρες θα έχει όχι έναν αλλά ΔΥΟ αγώνες κάθε μέρα.

2. Πόσα μανικιούρ, πεντικιούρ θα κάνεις; Θα βαρεθείς.

3. Πόσες βόλτες να πας. Όλοι παντού βλέπουν μπάλα.

4. Δεν πάει στο Euro ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

5. Οι 24 μέρες είναι πολλές για να βλέπει μπάλα. Δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα; Δεν δουλεύει; Κρίση έχουμε!

6. Θα φέρνει φίλους στο σπίτι και θα σου λερώνουν το σαλόνι.

7. Αν δεν φέρνει φίλους στο σπίτι και εξαφανίζεται να ανησυχήσεις. Μπορεί να στα φοράει.

8. Αν δεν βλέπει μπάλα. Και πάλι να ανησυχήσεις. Για τον ανδρισμό του.

9. Αν φέρνει συνέχεια τους φίλους του σπίτι, να ανησυχήσεις (τρις). Δεν σε σέβεται να καθαρίζεις όλη μέρα;

10. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι καινούριοι φίλοι και φίλες;

11. Ωχ! Μήπως δεν σου λείπει καθόλου αυτές τις μέρες; Αυτός δεν είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες. Είναι ένας άλλος άντρας.

Από όπου και να το δεις τελικά αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας δεν είναι και τόσο κακό. Ή θα σε βγάλει οφσάιντ ή θα νικήσεις στις λεπτομέρειες. Πιο απλά; Το Euro θα σου ανοίξει τα μάτια. Να το δεις.cosmo.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός