Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Ιουνίου 2012

Oι θρυλικοί μεταλλάδες κάποτε ήταν... σπασικλάκια! Δείτε τις φωτογραφίες


Δες φωτογραφίες μερικών από τους πιο "σκληρούς ρόκερς" όταν ήταν ακόμα έφηβοι. Τους πιο πολλούς δεν θα τους αναγνωρίσεις.









Alice Cooper
Αγνώριστος ο σκληρός μεταλλάς, με φραντζούλα και γραβάτα, σε τίποτα δεν προϊδεάζει ότι θα εξελιχθεί στον Alice που όλοι ξέρουμε. Η φωτογραφία είναι από τα σχολικά του χρόνια, το 1966, όταν φοιτούσε ακόμα στο Cortez High School στο Phoenix. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1969, ο Cooper, που το πραγματικό του όνομα είναι Vincent Furnier, κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, σε ηλικία 21 ετών.



Vince Neil
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1977 στο Charter Oak High School στην πόλη Covina. Ο τραγουδιστής των Mötley Crüe δεν έχει κραυγαλέες διαφορές σε σχέση με τα εφηβικά του χρόνια. Τα μαλλιά του είναι ίδια το ίδιο και το χαμόγελό του. Ο χρόνος τού φέρθηκε καλά!









Kirk Hammett
Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί, κρίνοντας μόνο από την εμφάνιση, ότι αυτό το υπάκουο και διαβαστερό παιδί (ναι, έτσι φαίνεται) με τα μεγάλα γυαλιά μυωπίας, θα γινόταν κάποτε ο κορυφαίος κιθαρίστας των Metallica.







Gene Simmons
Πριν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των θρυλικών KISS, ο Gene Simmons ήταν ένα "καλό παιδί" σαν όλα τα άλλα από το Elmhurst του Queens, με χτένισμα και ντύσιμο που μυρίζει συντήρηση. Μετά όμως (άγνωστο πώς και γιατί) άλλαξε δραματικά το look του, υιοθετώντας το γνωστό βαμπίρ-στιλ!






Thommy Lee
Από μικρός αγαπούσε τη μουσική και είχε κάτι wild. Στη φωτογραφία o Thommy Lee, το 1978, σε ηλικία 16 ετών, παίζει μπάσο (και όχι ντραμς, όπως τον έχουμε συνηθίσει στους Mötley Crüe) για τη μουσική μπάντα του σχολείου του, Royal Oak High School στην πόλη Covina. Αυτό που μάλλον δεν ξέρεις για τον Thommy Lee είναι ότι γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1962 από τον David Oliver Bass και την Ελληνίδα Μις Ελλάς, Βασιλική Παπαδημητρίου. Παντού υπάρχει ένας Έλληνας τελικά!


Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός