Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

7 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: Από 18/6 τα μηχανογραφικά

Στο διάστημα από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 και με ηλεκτρονικό τρόπο θα πρέπει να υποβάλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία οι υποψήφιοι για εισαγωγή στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.




Για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων είναι απαραίτητος ο κωδικός ασφαλείας (password), τον οποίο οι υποψήφιοι μπορούν να παίρνουν από τα λύκεια, από σήμερα και μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Φρ. Κιάου, οι βαθμολογίες των υποψηφίων θα ανακοινωθούν στο τελευταίο πενθήμερο Ιουνίου, ενώ οι βάσεις και τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις στο τέλος Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, η υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με την εξέταση της Φυσικής, αποδίδοντας τον μεγάλο θόρυβο που προκλήθηκε σε "πολιτικές σκοπιμότητες".

Η κ. Κιάου επισήμανε ότι η εξεταστική επιτροπή ενήργησε υπό το κράτος της πίεσης που δημιούργησε η ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών που έκανε λόγο για λάθος, η οποία -όπως είπε- δεν ήταν σωστή.

Μάλιστα, η υπουργός χρησιμοποίησε τη φράση "βρέθηκε εν ύπνω" για την εξεταστική επιτροπή, την οποία επισήμανε ότι δεν συγκρότησε η ίδια.

Πάντως, η κ. Κιάου τόνισε ότι τα παιδιά τελικά δεν αδικήθηκαν και υπογράμμισε πως ο απολογισμός των πανελλαδικών εξετάσεων είναι καλός, παρά το γεγονός ότι διεξήχθησαν σε προεκλογική περίοδο.

Σχετικά με δημοσιεύματα που μιλούν για μεγάλη αποτυχία των υποψηφίων στο μάθημα της Φυσικής εφέτος, η υπουργός δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια στα μαθήματα τόσο της Φυσικής όσο και των Μαθηματικών υπάρχει ένα ποσοστό αποτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις που κυμαίνεται μεταξύ 70% και 80%.






Πηγή...amanpoiare

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός