Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

14 Ιουνίου 2012

''Asi'' Τα επεισόδια και οι περιλήψεις..


Ο ΑΝΤ1 δίνει άλλο ένα ραντεβού με την επιτυχία και φέρνει στους δέκτες τη νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής, "ASI"! Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη και πλούσια παραγωγή, με δυνατό σενάριο και εξαιρετική σκηνοθεσία.


Στο "ASI" πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ηθοποιοί της Τουρκίας, όπως η λαμπερή Τουμπά Μπουγιουκουστούν και ο γοητευτικός Μουράτ Γιλντριρίμ, οι οποίοι συναρπάζουν με τις μοναδικές τους ερμηνείες, σε μια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ' αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι μοιραία. Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, ακριβώς όπως δεν μπορεί να επιλέξει σε ποιο "κομμάτι της γης" θα γεννηθεί…
Ο Ντεμίρ είναι ένας νεαρός, επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε, την Αντάκια. Από εκεί έφυγε όταν ήταν μόλις έξι χρονών, τότε που πέθανε η μητέρα του. Η ζωή του Ντεμίρ είναι στοιχειωμένη από το "μυστικό" της οικογένειάς του, που είναι καλά κρυμμένο στα εδάφη της γενέτειράς του. Σκοπός της επιστροφής του είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και η εκδίκηση. Την ημέρα που φτάνει στην Αντάκια, γίνεται μάρτυρας ενός ατυχήματος στον ποταμό Ασί. Τότε γνωρίζει μια όμορφη αγρότισσα , η οποία θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από το ωραίο και ατίθασο κορίτσι, που του θυμίζει τη μητέρα του. Η Ασί είναι μια από τις όμορφες κόρες της οικογένειας Κοζτζουογλού, που ζουν καλλιεργώντας τη γη των προγόνων τους. Ενώ ο Ντεμίρ ψάχνει την οικογένεια που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του, ο έρωτας ανάμεσα σ' αυτόν και την Ασί συνεχώς φουντώνει. Όμως, μια "μοιραία" ανατροπή τον περιμένει, όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε. Η όμορφη κοπέλα και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται από μια απροσδόκητα στενή σχέση. Το μυστικό που θ' αποκαλυφθεί συγκλονίζει συθέμελα τα αισθήματα των δύο ερωτευμένων. Τότε θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν' αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!
Πρωταγωνιστούν: Τσετίν Τεκιντόρ, Τουμπά Μπουγιουκουστούν, Νούρ Σουρέρ, Μουράτ Γιλντριρίμ
Επεισόδιο 1
H Άσι είναι μέλος μιας οικογένειας της Αντάκυας και ο Ντεμίρ ένας επιχειρηματίας που κατάγεται από εκεί, αλλά ζει χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ντεμίρ, επιστρέφει στην Αντάκυα και εκεί συναντάει τυχαία την Άσι, όπου εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και το μυαλό της. Ο Ντεμίρ επέστρεψε εκεί με σκοπό να ερευνήσει τις αιτίες και να βρει τους υπεύθυνους, που ώθησαν τη μητέρα του στον θάνατο όταν ο ίδιος ήταν μικρός. Μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει όταν ανακαλύπτει τελικά ποιοι είναι αυτοί που αναζητάει.
Επεισόδιο 2
Ο Ντεμίρ πλέον γνωρίζει την οικογένεια που οδήγησε την μητέρα του στην αυτοκτονία όταν ήταν μικρός. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ακόμα είναι ότι η Άσι είναι ένα από τα μέλη της. Ούτε η Άσι γνωρίζει τις πράξεις της οικογένειάς της στο παρελθόν. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να εγκατασταθεί στην Αντάκυα για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της μητέρας του. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, έρχεται μέρα με τη μέρα, όλο και πιο κοντά με την Άσι. Μια μέρα, όμως, μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της κοπέλας.
Επεισόδιο 3
Ο Ντεμίρ κλονίζεται όταν μαθαίνει πως η Άσι, η όμορφη γυναίκα που έχει ερωτευτεί, είναι η κόρη του εχθρού του. Η οργή του όμως απέναντι στην οικογένειά της είναι τόσο μεγάλη, που κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Σχεδιάζει την εκδίκησή του, ξεκινώντας από τον Ιλσάν. Γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της Άσι, αντιμετωπίζει ένα οικονομικό πρόβλημα, κάνει στην κοπέλα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, την οποία θα σκεφτεί σοβαρά. Την ίδια στιγμή ο Κερίμ και η Ντεφνέ έρχονται όλο και πιο κοντά.
Επεισόδιο 4
Η Άσι δέχεται την πρόταση του Ντεμίρ για το χρέος του πατέρα της κι έτσι, ο Ντεμίρ αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Ιχσάν στην αποπληρωμή του. Ο Κερίμ γνωρίζει στη Ντεφνέ, τη θεία του και την αδελφή του, όμως από αυτή τη γνωριμία προκύπτουν δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Ιχσάν αγνοεί πως η κόρη του δουλεύει στο αγρόκτημα του Ντεμίρ. Σύντομα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ντεμίρ και την Άσι.
Επεισόδιο 5
Ο Ιχσάν μαθαίνει ότι η Άσι δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Ποια θα είναι η απάντησή του όμως, όταν μάθει για την οικονομική προσφορά του Ντεμίρ; Ο Τζεμάλ πώς θα κινηθεί; Η Άσι, συνεχίζει να δουλεύει στο κτήμα του Ντεμίρ. Η Ντεφνέ στο μεταξύ, στεναχωριέται πολύ όταν ο Κερίμ επιστρέφει πίσω στην Κωνσταντινούπολη. Μια αναπάντεχη είδηση θα κάνει τον Ντεμίρ άνω - κάτω.
Επεισόδιο 6
Η Άσι κάνει μια σημαντική ερώτηση στον Ντεμίρ, η απάντηση που θα της δώσει όμως, θ' αλλάξει πολλά πράγματα ανάμεσά τους. Η Άσι, αναγκάζεται να συνοδεύσει τον Ντεμίρ και τη Μελέκ στην κηδεία, εκεί βρίσκεται και ο Τζεμάλ. Η Σουχεϊλά αποφασίζει ξαφνικά να μην γυρίσει πίσω στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, μαθαίνει μια μεγάλη αλήθεια για την ίδια της τη ζωή.
 Επεισόδιο 7
Μαζί με την άφιξη της θείας του Ντεμίρ, της Σουχεϊλά στην πόλη, αυξάνεται η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών από το παρελθόν. Η Σουχεϊλά, γίνεται αιτία ώστε να βγουν στη φόρα κι άλλα παλιά μυστικά. Στο διάστημα αυτό, ο Κερίμ σκοπεύει ν' αποκαλύψει σε όλους τη σχέση του με τη Ντεφνέ. Όμως η πρόθεσή του αυτή, φέρνει και μια σειρά από προκλήσεις και δυσκολίες. Η Σουχεϊλά ζει με την αγωνία και τον φόβο του εχθρού του ανιψιού της και ο Ντερίμ θέλει να εκδικηθεί τον Ιχσάν το γρηγορότερο. Ο Ντεμίρ αυτή τη φορά, σε αντάλλαγμα για τα χρέη του πατέρα της Άσι, της ζητά κάτι άλλο...

Επεισόδιο 8
Ο θάνατος του αλόγου της Άσι προκαλεί μεγάλη θλίψη και στις δύο οικογένειες. Ο Τζεμάλ, ερχόμενος στο κτήμα του Ντεμίρ, προειδοποιεί τη Σουχεϊλά και τον Ντεμίρ. Μετά τον θάνατο του αλόγου της, η δουλειά για την Άσι στο αγρόκτημα αρχίζει να γίνεται δυσκολότερη. Ο Ντεμίρ θέλει από την Άσι να τον συγχωρέσει, όμως εκείνη αρχίζει σταδιακά ν' απομακρύνεται απ' αυτόν.

Επεισόδιο 9
Η Άσι λέει στον Ντεμίρ πως δεν θα ξαναδουλέψει στο κτήμα. Αν και αρχικά δέχτηκε να εργάζεται εκεί για να βοηθήσει τον πατέρα της να βγει από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, τώρα πια δεν το θέλει και σε αυτήν της την απόφαση είναι σύμφωνος και ο πατέρας της. Όμως τα περιθώρια στενεύουν και ο Ιχσάν πρέπει να βρει χρήματα για τη δεύτερη δόση του χρέους. Ο φίλος του Μπουλέντ τον βοηθάει ώστε να δώσει το ποσό στον Ντεμίρ. Στο μεταξύ ο ερχομός του Κενάν, ενός μακρινού συγγενή του Τζεμάλ, δεν αρέσει καθόλου στον Ντεμίρ και τον Κερίμ, αλλά ούτε και στα κορίτσια. Ενώ, ο Ντεμίρ από τη μια, παρακολουθεί την προσπάθεια του Κενάν να προσεγγίσει την Άσι, η θεία του η Σουχεϊλά από την άλλη, βρίσκεται σε εσωτερική σύγκρουση.
Επεισόδιο 10
Ο Ντεμίρ έχει πια επίγνωση της παρουσίας του ανταγωνιστή του. Αυτός είναι ο Κενάν, που προσπαθεί επίμονα να έρθει πιο κοντά με την Άσι. Ο Κενάν επικοινωνεί με τον Ιχσάν και τον Νεριμάν. Ο Ντεμίρ φοβάται ότι θα χάσει την Άσι. Έτσι, μεταξύ Ντεμίρ και Κενάν αρχίζει ένας "πόλεμος". Η Σουχεϊλά αποφασίζει να βρει τον τάφο του παιδιού της και ο Ιχσάν τη βοηθάει στην προσπάθειά της αυτή. Οι δυο τους μαθαίνουν την ιστορία ενός ανθρώπου, αλλά όσα ακούσουν σύντομα θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος τους. Ο Ντεμίρ παίρνει δυσάρεστες πληροφορίες σχετικά με τον Μπουλέντ και προειδοποιεί τον Ιχσάν. Ο Ιχσάν, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ντεμίρ και συνεχίζει με περισσότερη επιμονή τη συνεργασία του με τον Μπουλέντ. Ο Μπουλέντ όμως λέγοντάς του κάτι τον προβληματίζει. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την οικογένεια του Ιχσάν.
Επεισόδιο 11
Η σύλληψη του Ιχσάν σοκάρει την Άσι, η οποία θεωρεί υπεύθυνο τον Ντεμίρ. Εκείνος όμως, γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο, δεν θυμώνει μαζί της. Για να εξιλεωθεί στα μάτια της, προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά μάταια. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύεται ο Κενάν, με απώτερο σκοπό να κερδίσει τη συμπάθεια της Άσι. Ο Τζεμάλ υποψιάζεται ότι ο πατέρας του παιδιού της Σουχεϊλά είναι ο Ιχσάν και η οργή απέναντί του μεγαλώνει. Όσο ο Ιχσάν κρατείται από τις Αρχές, ο Τζεμάλ παίρνει την κόρη και τις εγγόνες του σπίτι του, έχοντας όμως άλλα σχέδια κατά νου. Η Άσι δεν ακολουθεί, προτιμά να κλειστεί στο σπίτι. Ο Ντεμίρ, δεν μπορεί να την αφήσει μόνη και πηγαίνει να τη βρει, όμως τότε δέχεται μια απρόσμενη επίθεση.
Επεισόδιο 12
Ο Ασλάν Κοτζάογλου θεωρεί πως υπεύθυνος για όλα τα δεινά που περνάει η οικογένειά του είναι ο Ντεμίρ και σ' ένα καυγά που ξεσπάει μεταξύ τους, τον τραυματίζει. Αμέσως τον χτυπημένο Ντεμίρ, τρέχει να βοηθήσει η Άσι. Το συμβάν αυτό γίνεται η αφορμή να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Η Σουχεϊλά βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρει τον γιο της. Πηγαίνει στον Ιχσάν για να ζητήσει τη βοήθειά του, αλλά γίνεται αντιληπτή από τον Τζεμάλ και τη Νεριμάν. Η Νεριμάν αρχίζει να αναρωτιέται για τους λόγους της επίσκεψης της Σουχεϊλά στον άντρα της. Ο Ιχσάν αποφυλακίζεται με εγγύηση και η Άσι προσπαθεί να βρει τα χρήματα να την πληρώσει. Όλη η οικογένεια ελπίζει στη βοήθεια του Τζεμάλ, όμως εκείνος δεν κάνει κάποια κίνηση. Ο Κενάν, ο οποίος κατά σύμπτωση γνωρίζει ότι ο Ντεμίρ είναι αυτός που στα κρυφά βοηθά την οικογένεια Κοτζάογλου, κάνει πρόταση γάμου στην Άσι, με αντάλλαγμα την πληρωμή της εγγύησης. Η Άσι πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα θυσιάσει την αξιοπρέπειά της προκειμένου να σώσει τον πατέρα της; Θα καταφέρει ο Ντεμίρ να τη βγάλει από αυτό το αδιέξοδο;
Επεισόδιο 13
Ο Ντεμίρ πηγαίνει στο Χαλέπ για να εντοπίσει τον Μπουλέντ, προκειμένου να σώσει τον πατέρα της Άσι. Όταν μαθαίνει ότι πληρώθηκε η εγγύηση, πληγώνεται, νομίζοντας ότι η Άσι απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου του Κενάν. Ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να σώσει τον Ιχσάν, γι' αυτό πηγαίνει με τον Κεμίρ στο Χαλέπ να κυνηγήσουν τον Μπουλέντ, χωρίς να το πουν σε κανέναν. Η Άσι είναι έτοιμη να πει το μεγάλο "ναι" στον Κενάν, προκειμένου να σώσει τον πατέρα της. Το ενδιαφέρον του Κενάν για την Άσι μεγαλώνει, ενώ μετά από παρότρυνση του Τζεμάλ και της Νεριμάν, αποφασίζει να πληρώσει την εγγύηση. Πώς θ' ανταποδώσει η Άσι τη βοήθεια του Κενάν; Ο εντοπισμός του Μπουλέντ δεν είναι τόσο εύκολος όσο νόμιζαν ο Ντεμίρ και ο Κερίμ έτσι, πέφτουν σε παγίδα και οι ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο. Υπάρχει, όμως, ένα άτομο το οποίο μπορεί να τους βοηθήσει...
Επεισόδιο 14
Η αποφυλάκιση του Ιχσάν ανακουφίζει τους πάντες, τα προβλήματα, όμως, δεν φαίνεται πως μπορούν να λυθούν άμεσα. Τα γραμμάτια που πρέπει να πληρωθούν, εξακολουθούν να είναι μεγάλο βάρος για την οικογένεια. Ο Ιχσάν, προκειμένου να μη χάσει τη γη του, θα κάνει μια συμφωνία με τον Ντεμίρ. Η σχέση του Ντεμίρ και της Άσι εξελίσσεται. Ο Κερίμ χαίρεται πάρα πολύ με την αποφυλάκιση του Ιχσάν και αποφασίζει να ζητήσει το χέρι της κόρης του, της Ντεφνέ. Η Σουχεϊλά είναι αντίθετη με αυτή την απόφαση και με τη βοήθεια της Λεϊλά, καταστρώνουν ένα κρυφό σχέδιο, ώστε να αποτρέψουν αυτό τον γάμο. Τη Ντεφνέ και τον Ντεμίρ περιμένουν νέες περιπέτειες…
Επεισόδιο 15
Ο Ντεμίρ και η Άσι ζουν μαζί ευτυχισμένες στιγμές και η σχέση της Ντεφνέ και του Κερίμ βρίσκεται σε μια σημαντική καμπή. Η Σουχεϊλά παραμένει δυστυχισμένη. Οι πληροφορίες που παίρνει από τη Γιασεμίν και τον Οκές, οδηγούν τη Σουχεϊλά ένα βήμα πιο κοντά στο παιδί της.
Επεισόδιο 16
Η εμφάνιση του παιδιού της Σουχεϊλά προκαλεί αναστάτωση σε όλους. Ο Ιχσάν δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το παιδί είναι δικό της, καθώς ήξερε πως το παιδί είχε πεθάνει. Ένα μόνο άτομο γνώριζε την αλήθεια, ο Οκές. Αλλά, ο Οκές ορκίστηκε ότι δεν θα μιλήσει και τώρα που κατακλύζεται από ερωτήσεις, φεύγει από το αγρόκτημα. Άραγε, τι άλλο να κουβαλάει το παρελθόν του; Ο Ντεμίρ στεναχωρήθηκε όταν έμαθε κομμάτι - κομμάτι, όσα έχουν συμβεί. Από τη Σουχεϊλά, ζητάει να μάθει τα πάντα. Αλλά, όσα ακούει δεν είναι ευχάριστα. Τότε, νιώθει μεγάλη οργή απέναντι στους Κοζτζούογλου και κυρίως προς στον Ιχσάν.
Επεισόδιο 17
Το γεγονός πως ο Ασλάν είναι παιδί της, συγκλονίζει τη Σουχεϊλά. Ο Ιχσάν στην αρχή δεν μπορεί να το πιστέψει. Όσο εξηγεί ο Οκές στον Ιχσάν τα γεγονότα από το παρελθόν, ο Ιχσάν τα συνδέει με περιστατικά που του έρχονται στη μνήμη και πείθεται για την αλήθεια. Όμως η αλήθεια, δεν βρίσκεται μόνο στα λόγια του Οκές. Η αντιπαράθεση της Σουχεϊλά με τον Ιχσάν οδηγεί στην αποκάλυψη ενός μεγαλύτερου μυστικού. Ο Ιχσάν καταρρέει όταν μαθαίνει την αλήθεια. Μετά από τα γεγονότα αυτά, η ζωή του θα αλλάζει εντελώς. Η Άσι καταλαβαίνει πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Ντεμίρ έχει σχέση με την αντιπαράθεση της Σουχεϊλά και του Ιχσάν. Αλλά για την Άσι δεν θα είναι εύκολο να μάθει την αλήθεια. Για πόσο ακόμα ο Ντεμίρ θα κρύβει την αλήθεια για ότι συμβαίνει, από την Άσι; Όταν ο Ασλάν μαθαίνει την αλήθεια, θλίβεται για τα ψέματα που του έλεγαν τόσα χρόνια και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση.


Επεισόδιο 18
Η είδηση για το ξέσπασμα φωτιάς στον στάβλο, τους κάνει όλους να τρέξουν στο αγρόκτημα των Κοζτζούογλου. Ο Ιχσάν και ο Ντεμίρ, μαζί με τον Ασλάν καταφέρνουν να σώσουν την Άσι από τις φλόγες. Η κατάσταση είναι περίεργη. Όλοι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει. Συγκλονίζονται όταν ακούν την πραγματικότητα και θεωρούν υπεύθυνο για τα γεγονότα τον Ιχσάν. Οι λογαριασμοί του Ασλάν με τον Ιχσάν δεν κλείνουν, αντίθετα, η αναμέτρηση μεταξύ τους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Ο θυμός του Ασλάν γίνεται λόγος για πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Η Άσι καταλαβαίνει πια τους λόγους που ο Ντεμίρ απομακρύνεται από κοντά της. Κι οι δύο τους αντιλαμβάνονται ότι αυτή η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει. Αλλά, το να μείνουν χωριστά δεν είναι τόσο εύκολο.
Επεισόδιο 19
Ο Ασλάν, στρέφει το όπλο στον Ιχσάν. Πρόσωπο με πρόσωπο θα τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους. Όλοι τρομοκρατήθηκαν στην ιδέα πως ο Ασλάν θα κάνει κακό στον Ιχσάν. Η Άσι και ο Ντεμίρ τους ακολουθούν. Ο Ασλάν, προσπαθεί να εκδικηθεί, παίζοντας ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ντεμίρ και η Άσι καταφέρνουν να τους φτάσουν, αλλά το όπλο που κρατάει στα χέρια του ο Ασλάν, σε μια απρόβλεπτη στιγμή, εκπυρσοκροτεί. Η Ασί αποφασίζει να πάει στην Κωνσταντινούπολη μόνη της, για να διεκπεραιώσει δουλειές του Τζεμάλ. Θέλει να απομακρυνθεί από όλους και απ' όλα. Αυτό το ταξίδι για την Ασί είναι πρωτόγνωρο. Όταν το ακούει αυτό ο Ντεμίρ, θέλει να την προστατεύσει και προσπαθεί να την εμποδίσει.
Επεισόδιο 20
Η Ασί βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιχσάν προσπαθεί να φέρει την οικογένεια και πάλι μαζί, ενώ η Σουχεϊλά προσπαθεί να πάρει το μέρος του Ασλάν. Ο Ασλάν ανησυχώντας για τον πραγματικό του πατέρα, δοκιμάζει τον Ιχσάν. Όταν δεν παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώνεται με τη Σουχεϊλά, εναντίον του Ιχσάν. Πλέον, για την οικογένεια Κοζτζούογλου ξεκινάει ένας νέος κίνδυνος. Η Ασί με τον Ντεμίρ προσπαθούν τόσο πολύ για την ευτυχία των άλλων, όμως για τη δική τους ευτυχία… θα κάνουν κάποια προσπάθεια;
Επεισόδιο 21
Η ένταση μεταξύ της Ασί και του Ντεμίρ αυξάνεται και σχεδόν έρχονται σε πλήρη ρήξη. Στον γάμο του Κερίμ και της Ντεφνέ, η Νεριμάν, ο Ιχσάν και η Σουχεϊλά συγκρούονται. Μην έχοντας πού να πάνε, ο Τζεμάλ ανοίγει την αγκαλιά του στο νιόπαντρο ζευγάρι. Πλέον, και ο Ασλάν είναι στέλεχος στην εταιρεία, ενώ η έχθρα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ιχσάν όλο και μεγαλώνει.
Επεισόδιο 22
Η οικογένεια Κοζτζούογλου είναι αντιμέτωπη με την απειλή. Με τις αρμοδιότητες που πήρε από τη Σουχεϊλά ο Ασλάν, πέρασαν στα χέρια του οι απλήρωτοι λογαριασμοί του Ιχσάν. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν το αγρόκτημα και θα τον εκδικηθούν. Αυτό το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από τον Ασλάν, για άλλη μια φορά γίνεται αιτία να χαθεί η εμπιστοσύνη της Ασί προς τον Ντεμίρ. Άραγε η Ασί θα μπορέσει να τον εμπιστευτεί ξανά;
Επεισόδιο 23
Ο Ιχσάν από τη μια πονάει για την απώλεια του αγροκτήματος και από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να τα ξαναβρεί τον εαυτό του. Έχοντας επηρεαστεί από τη διάλυση της οικογένειάς της, μοναδική λύση για την Ασί είναι να βρει μια νέα δουλειά και να τους στηρίξει. Η Ασί αποδέχεται την πρόταση του Τζεμάλ αγά και αποφασίζει να αναλάβει τα χωράφια στα Άδανα. Αυτή η απόφασή της εξοργίζει τον Ντεμίρ.
Επεισόδιο 24
Ο Ντεμίρ ζητάει από την Ασί να γυρίσει πίσω στο κτήμα μαζί με την οικογένειά της. Η αγορά του σπιτιού των Κοζτζούογλου από τον Ντεμίρ, θα αποτελέσει για τη Σουχεϊλά την τελευταία σταγόνα πριν ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο Ντεμίρ φεύγει από το κτήμα και αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι όπου γεννήθηκε. Η ξαφνική αναχώρηση του Ζιγιά συνταράσσει την Γκοντζά. Η οικογένεια Κοζτζούογλου έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα.
Επεισόδιο 25
Ο Ιχσάν και η Ασί νιώθουν υποχρεωμένοι στον Ντεμίρ, για τα όσα έχει κάνει τόσο για την Γκοντζά όσο και για το αγρόκτημα. Ο Ιχσάν δηλώνει στον Ντεμίρ ότι επέστρεψε στο κτήμα και ότι θα καταθέτει το ενοίκιο για μια περίοδο. Όμως, είναι αδύνατον να ανταπεξέλθει στους όρους του ενοικίου. Μια απρόσμενη εξέλιξη γίνεται αιτία να πανικοβληθεί η Ασί και να θέλει να ξεφύγει από τον Ντεμίρ.
Επεισόδιο 26
Το άλογο που δίνει σαν δώρο ο Ντεμίρ στην Ασί, δηλώνει την απερίγραπτη αγάπη του γι'αυτήν. Ο Ντεμίρ ξεπερνά τα εμπόδια και καταφέρνει να είναι μαζί με την Ασί, αλλά αυτή η συνάντηση που τόσο περίμενε, δεν έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Η Νεριμάν και ο Ιχσάν αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασί και τον Ντεμίρ. Ενώ η κόντρα μεταξύ του Ασλάν και του Ιχσάν σταδιακά ξεχνιέται, μια νέα αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ της Σουχεϊλά και του Ασλάν.

Επεισόδιο 27
Ο Ντεμίρ βλέποντας τη Σουχεϊλά να παρασύρεται στα νερά του ποταμού, θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και νιώθει ένοχος που άφησε μόνη της τη Σουχεϊλά. Υποσχέται ότι θα είναι πάντα δίπλα της και μένει κοντά στην οικογένειά του. Το γεγονός αυτό βέβαια, σημαίνει ότι ο Ντεμίρ και η Ασί χωρίζονται. Τη στιγμή που η Ασί δεν βρίσκει τη ζεστασιά που περιμένει από τον Ντεμίρ, βρίσκεται αντιμέτωπη μ' ένα απρόσμενο γεγονός. Ένας νέος επενδυτής που έρχεται στην πόλη, θα επηρεάσει έντονα τις ζωές της Ασί και του Ντεμίρ.
Επεισόδιο 28
Η Ασί θέλει να μάθει την αιτία του ξαφνικού χωρισμού της με τον Ντεμίρ. Όμως ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον λόγο που έδωσε στη Σουχεϊλά. Ο Αλί, ο νέος επενδυτής που φτάνει στην πόλη, μαγεύεται από την πρώτη στιγμή που βλέπει την Ασί. Χάρη σε μια δουλειά που ο Ιχσάν του προτείνει, ο Αλί βρίσκει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά της. Όμως ο Ιχσάν προτείνει την ίδια δουλειά και στον Ντεμίρ. Ο Ντεμίρ, ο Αλί και η Ασί φεύγουν για ένα ταξίδι επιχειρηματικών συμφερόντων. Σύντομα ο Ντεμίρ θ' αρχίσει ν' ανησυχεί πως μπορεί να χάσει την Ασί…

Επεισόδιο 29
Όταν τα συναισθήματα του Αλί για την Ασί γίνονται φανερά, ο Ντεμίρ ενοχλείται. Δεν θέλει να την χάσει. Ολοένα και περισσότερο η κατάσταση της Σουχεϊλά επιδεινώνεται, δένοντας τα χέρια του Ντεμίρ. Η απουσία του Ντεμίρ γίνεται αιτία ο Αλί και η Ασί να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Αλί αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να την πλησιάσει.
Επεισόδιο 30
Ο Ντεμίρ και ο Αλί μάχονται για την Ασί. Μεταξύ τους υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Ο Αλί αν και γνωρίζει τα συναισθήματα που έχει ο Ντεμίρ για την Ασί, δεν πτοείται. Ο Ντεμίρ αποφασίζει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ασί. Ο Ντεμίρ και η Ασί απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ ένα νέο εμπόδιο προστίθεται… 
Επεισόδιο 31
Ο Ντεμίρ θέλει να βοηθήσει τη Ζεϊνέπ, η οποία εξηγεί πως βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέχρι να περάσει ο κίνδυνος μένει στο σπίτι. Όμως, αυτοί που την ψάχνουν δε φαίνεται να την αφήνουν σε ησυχία. Η Ντεφνέ εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του Ντεμίρ από την Ασί. Όταν η Ασί μαθαίνει για την έκπληξη γενεθλίων από τον Ντεμίρ μαλακώνει λίγο. Για να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ τους πηγαίνει στο σπίτι του για να μιλήσουν. Όμως εκεί συναντάει τη Ζεϊνέπ και τότε…
Επεισόδιο 32
Ο Ντεμίρ με τη βοήθεια του Αρίφ και του Οκές, καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο που βρέθηκε εξαιτίας της Ζεϊνέπ. Όμως, η εκπυρσοκρότηση του όπλου στο κτήμα του Ντεμίρ γίνεται αιτία για να μάθουν όλοι για την παρουσία της Ζεϊνέπ. Αυτό προκαλεί ζήλεια στην Ασί. Ο Αλί βρίσκει ευκαιρία να τη διεκδικήσει ξανά, κάνοντάς της μια πρόταση που θα την ξαφνιάσει. Τώρα είναι η σειρά του Ντεμίρ να ζηλέψει. Η Ασί λέγοντας ένα ψέμα στον Ντεμίρ, βάζει τον εαυτό της στη μέση ενός παιχνιδιού, τα αποτελέσματα του οποίου δεν γνωρίζει.
Επεισόδιο 33
Ο Ντεμίρ ακούγοντας τα λόγια της Ασί καταρρέει. Την ίδια στιγμή η Ασί και ο Αλί εξακολουθούν να βρίσκονται κρυφά από όλους. Τυχαία ο Ντεμίρ τους ακούει να λένε πως θέλουν να παντρευτούν. Όταν όμως η Ασί, βλέπει τον Ντεμίρ ν' απομακρύνεται από αυτήν, αναρωτιέται μήπως έκανε λάθος. Δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει τον Ντεμίρ και για αυτό θέλει να επανορθώσει.
Επεισόδιο 34
Η Ασί ακούγοντας τα σκληρά λόγια του Ντεμίρ, χάνει τη γη απ' τα πόδια της. Αποφασίζει να μην κάνει καμία άλλη προσπάθεια, καθώς πιστεύει πως εκείνος έκανε την επιλογή του. Τώρα, ο Ντεμίρ πρέπει να κρατήσει τον λόγο του και ν' αρραβωνιαστεί τη Ζεϊνέπ το συντομότερο. Όμως όλο και περισσότερο η Μελέκ και ο Κερίμ, είναι αντίθετοι με αυτόν τον αρραβώνα. Η Ασί αποδέχεται απρόθυμα την πρόταση γάμου του Αλί. Ο Ντεμίρ άραγε θα μάθει, ότι όλα όσα έλεγε η Ασί περί γάμου, είναι όλα ένα ψέμα; Η Ασί θα καταλάβει ότι ο Ντεμίρ έχει αρραβωνιαστεί;

Επεισόδιο 35
Ο θάνατος του παππού της Ασί, Τζεμάλ, θα φέρει τα πάνω κάτω. Το γεγονός αυτό, φέρνει την Ασί και τον Ντεμίρ και πάλι κοντά. Η Ασί ξέρει πως είναι ερωτευμένη με τον Ντεμίρ και το θέμα του γάμου της με τον Αλί, πρέπει να λήξει χωρίς προβλήματα. Όμως, ο Αλί δεν θα παραιτηθεί εύκολα. Ο Ντεμίρ από την άλλη, θα αναγκαστεί να φύγει στο εξωτερικό για την εγχείρηση της αδερφής του, Μελέκ. Οι δουλειές στο κτήμα, αλλά και η δολοφονία, έχουν αναστατώνει για τα καλά τον Ιχσάν και τη Νεριμάν. Η γαλήνη του σπιτιού έχει κλονιστεί.
Επεισόδιο 36
Η Ασί θα δεχτεί την πρόταση γάμου που της κάνει ο Ντεμίρ. Η δεύτερη έκπληξη από τον Ντεμίρ, κάνει την Ασί ακόμα πιο ευτυχισμένη. Ο Ντεμίρ φέρνει από το Παρίσι, ένα πανέμορφο νυφικό για την Ασί. Η κατάθεση του Γκαλίπ στην αστυνομία, σχετικά με τη βραδιά της δολοφονίας προκαλεί ταραχή. Όλα αρχίζουν να στρέφονται εναντίον του Ντεμίρ. Στα μάτια του εισαγγελέα αυτός είναι ο βασικότερος ύποπτος. Η αντίδραση της Νεριμάν στα γεγονότα είναι πολύ σκληρή, καθώς διώχνει τον Ασλάν από το σπίτι και απαγορεύει στην Ασί και τον Ντεμίρ να βρίσκονται. Ο Ντεμίρ, ανακοινώνει στον Ιχσάν ότι θέλει να παντρευτεί την Ασί. Ο Αλί κάνει μια συμφωνία με τον Γκαλίπ, που θα είναι η αρχή της καταστροφής για τον Ντεμίρ.
Επεισόδιο 37
Η Ασί και ο Ντεμίρ συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφά, κάνοντας όνειρα για τον γάμο τους. Ο Ντεμίρ από τη μια, συνεχίζει τις προετοιμασίες, από την άλλη προσπαθεί να αθωώσει τον εαυτό του. Ο Ιχσάν θέλει να βοηθήσει την κόρη του και τον Ντεμίρ. Ο Αλί θεωρεί πως για τη η δολοφονία υπεύθυνος είναι ο Ντεμίρ και μαζί με τον Γκαλίπ, κάνουν μια συμφωνία: αν ο Αλί βοηθήσει να βρεθεί η Ζεϊνέπ, τότε αυτός θα καταθέσει εναντίον του Ντεμίρ. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έκθεσης επιτέλους βγαίνουν. Άραγε θα αθωώσουν τον Ντεμίρ ή θα τον κρίνουν ένοχο;
Επεισόδιο 38
Η δημοσίευση της έκθεσης αθωώνει τον Ντεμίρ. Τότε η Νεριμάν, δίνει την άδειά της για να παντρευτεί την Ασί. Ο Τζεμάλ πριν πεθάνει, είχε εκφράσει την επιθυμία στον γάμο της Ασί να γίνει ένα μεγάλο γλέντι με νταούλια και ζουρνάδες. Η Νεριμάν θέλοντας να πραγματοποιήσει την επιθυμία του πατέρα της, προσπαθεί να πείσει την Ασί και τον Ντεμίρ. Ο Αλί για να εμποδίσει αυτόν το γάμο θα πρέπει να δράσει άμεσα, έτσι καταφέρνει να φανερώσει το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο του εγκλήματος, το όπλο…
Επεισόδιο 39
Η Νεριμάν επιμένει ο γάμος να γίνει όπως ήθελε ο πατέρας της και τελικά τους πείθει. Ο Ντεμίρ, την τελευταία στιγμή, μαθαίνει ότι ο Γκαλίπ καταδιώκει τη Ζεϊνέπ. Ο Ντεμίρ μαζί με τον Κερίμ πρέπει να φύγουν εσπευσμένα για την Πόλη. Ο Ντεμίρ δεν θα μπορέσει να ενημερώσει την Ασί. Ο Αλί για να καταδικάσει τον Ντεμίρ, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο. Αρχίζει το γλέντι του γάμου, ο Ντεμίρ και η Ασί κάθονται στο τραπέζι, αυτή είναι μέρα νίκης της αγάπης. Την ίδια στιγμή ο Εισαγγελέας δέχεται ένα τηλεφώνημα, Μια κακή είδηση τον αναγκάζει να εμποδίσει τον γάμο…
Επεισόδιο 40
Η σύλληψη του Ντεμίρ κατά τη διάρκεια του γάμου, φέρνει μεγάλη αναστάτωση και στις δύο οικογένειες. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της Ασί, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Το φονικό όπλο βρέθηκε στο σπίτι του Ντεμίρ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Ντεμίρ φυλακίζεται και δικάζεται. Τώρα αν ο Ντεμίρ ομολογήσει την ενοχή του, θα μπορέσει να μειώσει την ποινή του. Η Ασί επισκέπτεται τον Ντεμίρ για να συζητήσουν τα γεγονότα της βραδιάς που έγινε η δολοφονία. Η σύλληψη του Ντεμίρ θα επηρεάσει έντονα όλη την οικογένεια. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ περνάει κρίση. Ο Ιχσάν προσπαθώντας να σώσει τον Ντεμίρ έρχεται πιο κοντά με την Σουχεϊλά.
Επεισόδιο 41
Ο Ντεμίρ στη φυλακή περνάει δύσκολα. Η Ασί, αν και τον επισκέπτεται κάθε μέρα, εκείνος αρνείται να τη δει. Ο Ιχσάν για βρει αποδεικτικά στοιχεία υπέρ του Ντεμίρ, ξεκινάει να ψάχνει το παρελθόν της Σαρμασίκ. Ο Ντεμίρ σκέφτεται ότι η Ασί θα τον θεωρεί ένοχο για το έγκλημα. Ο Κερίμ που έχει κουραστεί να τσακώνεται με τη Ντεφνέ, πηγαίνει να μείνει σε ξενοδοχείο. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ιχσάν και η Σουχεϊλά βρίσκονται στα Άδανα και εκεί μαθαίνουν μια σημαντική πληροφορία: ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος! Την ίδια στιγμή όμως, ο Ντεμίρ παίρνει μια λάθος απόφαση.
Επεισόδιο 42
Η Ασί και ο Ντεμίρ χωρίζουν, αυτή την άσχημη είδηση όμως δεν μπορούν να την αποκαλύψουν στις οικογένειές τους, που μοιράζουν προσκλήσεις για τον γάμο του νέου ζευγαριού. Η Νεριμάν, αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να κερδίσει την καρδιά του Ντεμίρ. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ από την άλλη, διατρέχει ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Κερίμ είναι σίγουρος ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει άλλο, ενώ η Ντεφνέ ψάχνει να βρει λύσεις.

Επεισόδιο 42
Η Ασί και ο Ντεμίρ χωρίζουν, αυτή την άσχημη είδηση όμως δεν μπορούν να την αποκαλύψουν στις οικογένειές τους, που μοιράζουν προσκλήσεις για τον γάμο του νέου ζευγαριού. Η Νεριμάν, αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για να κερδίσει την καρδιά του Ντεμίρ. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ από την άλλη, διατρέχει ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Κερίμ είναι σίγουρος ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει άλλο, ενώ η Ντεφνέ ψάχνει να βρει λύσεις.
Επεισόδιο 43
Ο Ντεμίρ έχει ένα άσχημο ατύχημα και τραυματισμένος, μεταφέρεται στο δωμάτιο της Ασί στο αρχοντικό του Ιχσάν. Τότε οι δύο ερωτευμένοι έρχονται και πάλι κοντά. Η υποχρεωτική συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο, εκτός από εντάσεις, θα τους φέρει και ρομαντικές στιγμές. Η μεταφορά του Ντεμίρ στο κτήμα του Ιχσάν θα αυξήσει την ένταση μεταξύ της Νεριμάν και της Σουχεϊλά. Ο Κερίμ είναι σκληρός απέναντι στην Ντεφνέ. Οι κρυφές συναντήσεις του Ασλάν με τη Σαρμασίκ αυτή τη φορά θα γίνουν αντιληπτές από τη μητέρα του. Η Μελέκ με τον καιρό ερωτεύεται τον Αλί και η πρώτη που το παρατηρεί είναι η Ασί.
Επεισόδιο 44
Οι δύο νιόπαντροι πηγαίνουν μόνοι στο σπίτι τους για να συλλογιστούν, να αναλογιστούν και να αποφασίσουν. Ανάμεσά τους υπάρχουν σπίθες πάθους, αλλά και θυμού. Η Ασί πλησιάζει τη Μελέκ για να της εξηγήσει τις προθέσεις του Αλί. Ο Ντεμίρ προσπαθεί να εμποδίσει τη σχέση που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ της Μελέκ και του Αλί και τον προειδοποιεί. Η Ντεφνέ, "τσακώνει" τον Κερίμ με μια άλλη γυναίκα και του ζητάει εξηγήσεις. Πώς θα αντιδράσει η Ντεφνέ, θα θελήσει να παραμείνει σ' αυτό τον γάμο; Προς το παρόν μοιράζεται τα γεγονότα και τις ανησυχίες της μόνο με την Ασί. Η Σουχεϊλά υποψιασμένη ότι ο γιος της έχει σχέση με τη Σαρμασίκ, τον προειδοποιεί...
Επεισόδιο 45
Ο πάγος μεταξύ της Ασί και του Ντεμίρ αρχίζει να σπάει. Ο Ντεμίρ απαγορεύει στη Μελέκ να συναντάει τον Αλί. Η Μελέκ όμως υπερασπίζεται την αγάπη της για τον Αλί, ο οποίος καταφέρνει να μπει ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Η Ασί σκέφτεται ότι δεν μπορεί να βρει την ευτυχία στο γάμο της και αποφασίζει να κάνει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή της. Παίρνει πίσω τα χωράφια που είχε πουλήσει στον Ντεμίρ, με σκοπό να ασχοληθεί με τη βιολογική καλλιέργεια. Ο γάμος της Ντεφνέ και του Κερίμ πλησιάζει στο τέλος του. Η Ντεφνέ δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς της για την απιστία του Κερίμ.
Επεισόδιο 46
Ο Ντεμίρ είναι αποφασισμένος να κερδίσει ξανά την Ασί. Καταλαβαίνει πλέον ότι ήταν υπερβολική η αντίδραση του απέναντί της. Καίει την αίτηση διαζυγίου και αγοράζει μια καινούργια βέρα για να της δώσει. Η Ασί στο μεταξύ, ήδη πολύ απογοητευμένη από τη στάση του Ντεμίρ, ρίχνει όλη την ενέργειά της στη νέα της δουλειά με τις βιολογικές καλλιέργειες. Όσο η Μελέκ δεν βλέπει τον Αλί, τόσο η αγάπη της γι' αυτόν μεγαλώνει. Ο Αλί αποφασίζει να επανασυνδεθεί με τη Μελέκ. Η Φατμά μαθαίνει για τον κρυφό έρωτα του Ασλάν με τη Σαρμασίκ και προσπαθεί να βρει μια λύση, πριν μαθευτεί προς τα έξω η ιστορία. Η Σαρμασίκ επιστρέφει στο αρχοντικό μαζί με τη Νεριμάν.
Επεισόδιο 47
Η Ασί και ο Ντεμίρ τα έχουν βρει και είναι πάλι μαζί, αλλά η παγίδα που θα στήσει ο Αλί, θα τους φέρει και πάλι αντιμέτωπους. Η Ασί ενθουσιασμένη ξεκινάει να δουλεύει στα χωράφια για τη βιολογική καλλιέργεια που θέλει να ξεκινήσει. Λίγο καιρό μετά, μαθαίνει ότι δίπλα στις εκτάσεις της, θα γίνει ένα εργοστάσιο του Ντεμίρ. Η Ασί ζητάει από τον Ντεμίρ να παραιτηθεί από αυτό το έργο, αλλά αυτό για τον Ντεμίρ δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν στη μέση και κάποιοι συνέταιροι. Ο Ιχσάν αποφασίζει ότι η Ντεφνέ και ο Κερίμ πρέπει να χωρίσουν και του απαγορεύει να τη βλέπει ή να της μιλάει. Ο Κερίμ όμως δεν το αποδέχεται. Είναι αποφασισμένος να "πληρώσει" για να σώσει την τιμή του.
Επεισόδιο 48
Οι δουλειές φέρνουν εντάσεις ανάμεσα στον Ντεμίρ και την Ασί. Ο Ντεμίρ ζει δύσκολες στιγμές. Φοβάται ότι ίσως χάσει για πάντα την Ασί. Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία δεν εντόπισε ένα πολύ μικρό τεκμήριο. Ο Ντεμίρ μαζί με τον Κερίμ εξοπλίζονται για τον συνεταιρισμό. Για την ασφάλεια της Ασί, συνεργάζονται ακόμα και με τη μαφία. Αλλά οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά, δεν θα παραδώσουν τον άνθρωπο που έπιασαν. Από τη μια ο Ντεμίρ και από την άλλη ο Αλί… και οι δύο αναζητούν την Ασί. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Ιχσάν για να μην στεναχωρήσει την οικογένεια του, κρατάει κρυφά τα γεγονότα.
Επεισόδιο 49
Όσο ο Αλί παλεύει για τη ζωή του, η Ασί νιώθει τύψεις και ενοχές. Είναι σίγουρη πως αυτή τον χτύπησε χωρίς να το θέλει. Ο Ντεμίρ κινητοποιεί όλα τα μέσα για να σωθεί ο Αλί. Η κατάσταση του Αλί, γίνεται η αιτία ο Ντεμίρ να έρθει και πάλι κοντά τόσο με την αδερφή του όσο και με την Ασί. Η Μελέκ που φοβάται ότι θα χάσει τον Αλί, τον ερωτεύεται όλο και περισσότερο. Αυτό γίνεται αιτία να τσακωθεί έντονα με την Ασί.
Επεισόδιο 50
Με την κατάθεση που έδωσε ο Αλί στην αστυνομία, εμπόδισε την τελευταία στιγμή τη φυλάκιση της Ασί και για λίγο καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Αν και για το καλό που έκανε για την Ασί, θα ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα. Στο τέλος, η Ασί αρχίζει να συμπαθεί τον Αλί. Η Μελέκ που φοβάται να μην τον χάσει, θέλει το συντομότερο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Ασί και η Μελέκ προσπαθούν να πείσουν τον Ντεμίρ να εγκρίνει αυτό τον γάμο. Στη δίκη για το διαζύγιο μεταξύ του Κερίμ και της Ντεφνέ, η Ντεφνέ λέει πως δεν θέλει τίποτα από την περιουσία του Κερίμ. Επιπλέον, είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί. Θα γίνει "μια άλλη", διαφορετική Ντεφνέ! Η Φατμά και η Σουχεϊλά, κάνουν σκέψεις για τον Ασλάν και βρίσκουν την υποψήφια νύφη γι' αυτόν. Όταν η Σαρμασίκ βλέπει ότι χάνει τον Ασλάν, μπαίνει αμέσως σε δράση.
Επεισόδιο 51
Ο Ντεμίρ βρίσκει ένα γράμμα και μαθαίνει κάποια μυστικά σχετικά με τον πατέρα του. Υπάρχουν πιθανότητες ο πατέρας του να είναι ζωντανός, όπως γνώριζε. Η Ασί προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Ντεμίρ χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο, προσπαθεί να βρει λύση σ' αυτή την κρίση. Η Μελέκ παραδέχεται στην Ασί, ότι είναι με τον Αλί. Πλέον όλα είναι με το μέρος του Αλί. Η Ασί και η Σουχεϊλά προσπαθούν να πείσουν τον Ντεμίρ για να γίνει ο γάμος της Μελέκ με τον Αλί. Ο Ντεμίρ παρεξηγεί τις προθέσεις της Ασί και νομίζει ότι είναι με το μέρος του Αλί. Έτσι, θυμώνει και δεν μοιραζεται το μυστικό για τον πατέρα του μαζί της. Όμως η Ασί θα καταλάβει ότι κάτι της κρύβει. Η Ντεφνέ θέλει να καλωσορίσει τη νέα της ζωή. Όμως εξαιτίας της δουλειάς της θα αναγκαστεί να είναι κοντά στον Κερίμ. Η οικογένεια Κοζτζούογλου, είναι επιτέλους έτοιμη να υποδεχτεί το εγγονάκι που θα φέρει στον κόσμο η Γκοντζά.
Επεισόδιο 52
Ο Αλί λέει στην Ασί ότι στην πραγματικότητα, παντρεύεται με τη Μελέκ, για να είναι κοντά της και όχι γιατί την αγαπάει. Η Ασί έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Θα το αναφέρει αυτό στον Ντεμίρ; Ο Ντεμίρ βρίσκει κάποια αξιόπιστα στοιχεία που βεβαιώνουν ότι ο πατέρας του ζει. Η οικογένεια Κοζτζούογλου είναι πολύ χαρούμενη με τη γέννηση του μωρού. Επικρατεί η συζήτηση για το ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού.
Επεισόδιο 53
Ο Ντεμίρ πηγαίνει στη Συρία για να βρει τον πατέρα του. Μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι ανταμώνει τελικά μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει πίσω. Η Ασί βοηθάει τη Μελέκ με τις προετοιμασίες του γάμου και τότε αναγκάζεται να είναι κοντά στον Αλί αρκετά συχνά. Ο πατέρας του Ντεμίρ τρέφει μεγάλο μίσος απέναντι στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Αλλά ο Ντεμίρ είναι πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια βρίσκεται ξανά κοντά του. Στο τραπέζι του γάμου συστήνει τον πατέρα του, αλλά για εκείνον η ύπαρξη της Ασί, θα είναι ένα άσχημο γεγονός.

Επεισόδιο 54
Ο Αλί ψάχνει με κάθε ευκαιρία να είναι κοντά στην Ασί, γεγονός που θα αποβεί καταστροφικό στη συνέχεια. Μεταξύ του Ντεμίρ και της Ασί θα ανοίξουν κάποιοι επώδυνοι λογαριασμοί. Ο πατέρας του Ντεμίρ, Χαϊντάρ, τρέφει έχθρα και μίσος απέναντι στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Ο Χαϊντάρ, θα αποκαλύψει κάποια κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν. Ο Ιχσάν πως θα ερμηνεύσει κάποια πράγματα που αφορούν τον Χαϊντάρ;
Επεισόδιο 55
Ο Ντεμίρ κατάφερε να συμφιλιώσει τον Χαϊντάρ με την Ασί, όμως δεν πρόσεξε ότι η αδερφή του έχει πέσει σε κατάθλιψη. Ο Αλί αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Μελέκ, τα αισθήματα που τρέφει για την Ασί. Η Ασί, δίνει στον Αλί λίγες μέρες για να φύγει από το σπίτι. Ο Ντεμίρ που έχει καταλάβει πόσο έχει παραμελήσει την Ασί, της προτείνει να κάνουν οι δυο τους ένα ρομαντικό ταξίδι. Στο ταξίδι το ανδρόγυνο ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του γάμου του. Η Ασί που υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι έγκυος, επισκέπτεται ένα γιατρό. Ο Ντεμίρ πηγαίνοντας στο σπίτι θα βρει ένα 'τελευταίο γράμμα' από την αδερφή του. Ο Εισαγγελέας Ναμίκ δηλώνει την αγάπη του προς τη Σουχεϊλά και με ένα δαχτυλίδι της κάνει πρόταση γάμου.
Επεισόδιο 56
Μη γνωρίζοντας σίγουρα ο Ντεμίρ αν η Ασί είναι έγκυος, διστάζει να της πει για την αδερφή του, μην τυχών την ταράξει. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα φανερώσει αν τελικά η Ασί περιμένει παιδί. Για το θάνατο της Μελέκ θα τιμωρηθεί ο Αλί. Ο Ντεμίρ που περνάει τις χειρότερες στιγμές της ζωής του αποφασίζει να χωρίσει. Ο Ζιγιά που γνωρίζει ότι η Ασί είναι έγκυος, θα προσπαθήσει να σώσει το γάμο της με τον Ντεμίρ. Ο θάνατος της Μελέκ θα αποτελέσει μια νέα περίοδο τόσο για την οικογένεια Ντογάν όσο και για τους Κοζτζούογλου.
Επεισόδιο 57
Πέντε χρόνια μετά από τον θάνατο της αδερφής του, ο Ντεμίρ επιστρέφει ξανά στην Αντάκια. Μόλις φτάνει συναντάει ένα κοριτσάκι, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει ότι αυτή είναι η κόρη του. Η επιστροφή του Ντεμίρ προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Κοζτζούογλου. Η Ασί δεν θέλει καν να τον δει. Ο Κερίμ που χρόνια πριν έχασε την αγάπη του, προσπαθεί να την ξανακερδίσει... όμως η Ντεφνέ είναι έτοιμη να παντρευτεί με κάποιον άλλον. Η οικογένεια της Ντεφνέ όμως είναι ενάντια σ' αυτό τον γάμο.
Επεισόδιο 58
Ο Ντεμίρ που έχει υποψίες ότι το μικρό κορίτσι η Άσια, ίσως είναι κόρη του, αποφασίζει να μείνει ξανά στην Αντάκια. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που χώρισαν η Ασί και ο Ντεμίρ και στο ληξιαρχείο η Άσια είναι δηλωμένη ως 4 ετών. Ο Ντεμίρ ψάχνει νέα για τη ζωή της Ασί και αν υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Από την άλλη, η Ασί θυμώνει όταν και η Σουχεϊλά μαζί με τον Κερίμ ψάχνουν για αυτήν. Η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες αυξάνεται. Τελικά, η Ασί συναντάει τον Ντεμίρ και τα αισθήματα της μπερδεύονται. Αγάπη νιώθει ή μίσος; Ο Κερίμ, θέλοντας να ξανακερδίσει τη Ντεφνέ ετοιμάζει μια έκπληξη.
Επεισόδιο 59
Ο Ντεμίρ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από την Ασί, για το αν η Άσια είναι δικό του παιδί. Κάθε συνάντηση που έχει ο Ντεμίρ όμως μαζί με την Ασί γίνεται αιτία για μια νέα φουρτούνα. Κάνουν συζητήσεις για το παρελθόν... και οι δύο τρέφουν αισθήματα θυμού, αλλά και αγάπης. Η Ασί κρατάει μακριά τον Ντεμίρ, όμως δεν του απαγορεύει να έχει επαφή με την Άσια. Με τον καιρό η Άσια έχει λατρέψει τον Ντεμίρ. Ο Ιχσάν και η Νεριμάν αποφασίζουν να μη δώσουν την Άσια. Η Σουχεϊλά και ο Ιχσάν, που στο παρελθόν υπήρξαν ερωτευμένοι, εξαιτίας του παιδιού τώρα έρχονται αντιμέτωποι. Ο Ντεμίρ κάνει τέστ DNA για να μάθει την αλήθεια.








Πηγή...livemovies.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός