Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Οκτωβρίου 2011

Επετηρίδα και εξετάσεις για τους αποφοίτους των ιατρικών σχολών

Με επετηρίδα αλλά και εξετάσεις θα ξεκινούν την εκπαίδευσή τους στην ιατρική ειδικότητα οι απόφοιτοι των Ιατρικών Σχολών της χώρας, σύμφωνα με προσχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας, το οποίο συζητήθηκε για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο.




Το προσχέδιο, που δόθηκε αργά το απόγευμα στη δημοσιότητα, προβλέπει ότι το νέο αυτό μικτό σύστημα με λίστα και εξετάσεις, θα αρχίσει να εφαρμόζεται μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο από τη δημοσίευση του νόμου στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ), ενώ τους τίτλους επιτυχούς εκπαίδευσης στις ιατρικές ειδικότητες θα απονέμουν πλέον οι επιστημονικές ιατρικές εταιρείες.

Η εγγραφή των γιατρών στις ιατρικές εταιρείες θα είναι πλέον υποχρεωτική. Όπως προκύπτει από το προσχέδιο, οι εξετάσεις για την έναρξη της εκπαίδευσης στην ιατρική ειδικότητα θα είναι πανελλαδικές και θα πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο.



Πηγή

www.tsantiri.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός