Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Οκτωβρίου 2011

Γιατί δεν κάνει το επόμενο βήμα ο Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόνη Μπόσνιακ είναι σχεδόν ενάμιση χρόνο μαζί και όλα δείχνουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει βρει στο πρόσωπο της νεαρής καλλονής το άλλο του μισό. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! "συνέλαβε" το ερωτευμένο ζευγάρι το περασμένο Σάββατο την πλατεία Κολωνακίου να απολαμβάνει τη βόλτα του.




Με casual εμφάνιση και οι δύο, τζιν παντελόνια και μαύρα φούτερ, τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.



Σύμφωνα με το περιοδικό ο Αντώνης Ρέμος και το 26χρονο μοντέλο από την Κροατία συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα αν και ακόμα δεν έχει γίνει καμία πρόταση γάμου από την πλευρά του.



Ποιοι είναι, όμως, οι λόγοι της καθυστέρησης, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως θέλει να κάνει οικογένεια; Οι φίλοι του εξομολογούνται στο περιοδικό πως ο Αντώνης θέλει πολύ να κάνει οικογένεια, ενώ ο ίδιος απαντάει διπλωματικά με χαμόγελο: «Εδώ και χρόνια είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, αλλά δεν βρίσκω τρόπο για να το πραγματοποιήσω». Οι ίδιοι φίλοι του λένε πως, αν και η Υβόνη είναι η πρώτη γυναίκα που άγγιξε την καρδιά του μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια, αυτή την περίοδο το τελευταίο πράγμα που είναι στο μυαλό του είναι ο γάμος.



www.real.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός