Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

22 Οκτωβρίου 2011

Οι γυναίκες είναι εκ φύσεως αμφιφυλόφιλες;Το 60% των γυναικών δηλώνουν πως νιώθουν έλξη από άτομα του ίδιου φύλου, το 45% είχε φιλήσει άλλη γυναίκα, και 50% έχει ερωτικές φαντασιώσεις με κάποια φίλη.

Οι περισσότερες γυναίκες είναι εκ φύσεως αμφιφυλόφιλες σύμφωνα με νέα έκθεση του πανεπιστημίου "Boise State University". Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές, η τάση αυτή γίνεται ακόμη πιο έντονη όσο η γυναίκα μεγαλώνει.

Όπως τονίζει η Elizabeth Morgan, επικεφαλής της έρευνας και καθηγήτρια ψυχολογίας στο Boise State University, τα ευρήματα δείχνουν πως οι γυναίκες αισθάνονται συχνά πολύ περισσότερα από μια φιλική αγάπη για άλλες γυναίκες.

Τα ευρήματα της έρευνας που εξέτασε δείγμα 484 ετεροφυλόφιλες γυναίκες είναι αποκαλυπτικά: Το 60% αυτών δήλωσαν πως νιώθουν έλξη από άτομα του ίδιου φύλου, το 45% είχε φιλήσει γυναίκα, και 50% είχε ερωτικές φαντασιώσεις με κάποια φίλη.

Όπως εξηγεί η Δρ Μόργκαν, αυτό πιθανότατα συμβαίνει λόγω της στενής σχέσης που οι γυναίκες αναπτύσσουν μεταξύ τους, μιλώντας ώρες στο τηλέφωνο, βγαίνοντας για ψώνια και αναλύοντας τα προσωπικά τους. Άλλωστε μια σχέση μεταξύ γυναικών είναι καθ' όλα ρομαντική.

www.e-go.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός