Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

13 Οκτωβρίου 2011

Το νησί του Ωνάση, διακαής πόθος του εμίρη του Κατάρ

Οι βουτιές και τα μπάνια στο Ιόνιο φαίνεται πως άνοιξαν την όρεξη του εμίρη του Κατάρ για την αγορά ενός εξοχικού, ή καλύτερα ενός νησιού στα καταγάλανα νερά της Δυτικής Ελλάδας.


Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο ηγέτης του Κατάρ Χαμάν μπιν Χαλίφα αλ Θανί δείχνει να ενδιαφέρεται για κάποιο νησί, καθώς και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει ελληνική γη, με τον περίφημο Σκορπιό να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών του.

Ο ισχυρός άντρας του Κατάρ δείχνει αποφασισμένος να επενδύσει σε ελληνική γη και όπως φαίνεται αναζητά ένα ... νησάκι για να δημιουργήσει τον δικό του παράδεισο. Σύμφωνα με την espresso o διακαής πόθος του είναι το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Το εμπόδιο όμως που συναντά ακούει στο όνομα Αθηνά Ωνάση, καθώς η νεαρή κληρονόμος είναι αρνητική σε οποιοδήποτε σενάριο πώλησης του νησιού.

Υπενθυμίζεται πως ο πανίσχυρος αρχηγός του Κατάρ, μαζί με τον πρωθυπουργό και υπουργό εξωτερικών βρίσκονται για διακοπές σε ένα πλωτό παλάτι στα νερά του Ιονίου.



www.iefimerida.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός