Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

16 Οκτωβρίου 2011

Ποιες σταρ βάφουν τις ρίζες τους σκούρες για να δείχνουν νέες ?


Κάποτε ήταν το νούμερο ένα faux pas: μαύρες ρίζες σε κατά τα άλλα ανοιχτόχρωμα μαλλιά (συνήθως προϊόν βαφής ή ντεκαπάζ). Ένα look που περιοριζόταν σε φοιτητές, bikers και νοικοκυρές που βαριόντουσαν να περάσουν μια βόλτα από το κομμωτήριο. 

 Τελευταία, όμως, το εν λόγω στυλ υιοθετήθηκε από τα…
κεφάλια κάποιων μεγαλύτερων και διάσημων κυριών -οι οποίες σίγουρα μπορούν να έχουν κάποιον κομμωτή ανά πάσα στιγμή για να λύσει το «πρόβλημα» της αντιαισθητικής διχρωμίας.  Και όχι μόνο υιοθετούν το look μαύρη ρίζα ξανθό μαλλί, αλλά το περιφέρουν στις πρεμιέρες, τα γκαλά, τα βραβεία, το κόκκινο χαλί.
Τι κρύβεται πίσω από αυτή την τάση; Σύμφωνα με τους top στυλίστες του Χόλιγουντ, οι συγκεκριμένες σταρ δεν θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι έχουν άσπρα μαλλιά. Γιατί, τελικά, άσχετα από το γυμνασμένο σώμα, τους εικοσάχρονους γκόμενους και τα νεανικά ρούχα, δεν θα έπρεπε η 53χρονη Madonna να έχει ρίζες άλλου -γκρίζου κατά προτίμηση- χρώματος;
Αντίθετα, όλες αυτές οι… πονηρές celebrities βάφουν σκόπιμα τις ρίζες τους σε σκούρες αποχρώσεις με στόχο να διατηρήσουν την αυταπάτη της αιώνιας νιότης. Επιγραμματικά αναφέρουμε τις: Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Kate Moss, Elle Macpherson, Cindy Crawford -ενώ σίγουρα, σύντομα θα καταφύγουν στη βαφή και πολλές άλλες τώρα που το μυστικό βγήκε στη φόρα!


 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ??? ΚΑΝΤΕ LIKE !!!



Πηγή:fashionlove

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός