Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Οκτωβρίου 2011

Το πιο… γρήγορο γραφείο του κόσμου!

Είστε υπερβολικά πολυάσχολος και δεν θέλετε να χάνετε χρόνο…
από τη δουλειά σας όταν μετακινήστε (με προσωπικό οδηγό, εννοείται); Η Brabus σας σκέφτεται και δημιούργησε την Brabus 800 iBusiness 2.0, τον ταχύτερο εργασιακό χώρο που πατάει στη γη, χάρη στον κινητήρα V12 με ισχύ 800 PS!


Το αυτοκίνητο βασίζεται σε μια Mercedes-Benz S65, η οποία ωστόσο έχει υποστεί αρκετές μετατροπές και έχει εξοπλιστεί με προϊόντα της Apple. Στο χώρο αποσκευών υπάρχει ένας υπολογιστής Mac Mini, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με μια μεγάλη οθόνη TFT 15,2” στην οροφή. Η οθόνη συνδέεται επίσης με τα δύο iPad 2 που βρίσκονται στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια αεροπορικού τύπου. Στο ένα από αυτά μάλιστα υπάρχει και Bluetooth πληκτρολόγιο της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε με ευκολία στο iPad 2. Κι επειδή φυσικά όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν αξία αν δεν ήταν συνδεδεμένα στο internet, το αυτοκίνητο της Brabus είναι εξοπλισμένο με σύστημα Wi-Fi, το οποίο συνδέεται σε δίκτυο 3G.


Οι Γερμανοί ωστόσο φρόντισαν και για την ψυχαγωγία των επιβατών. Δημιούργησαν ένα application για το iPad μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να χειρίζεται όλες τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της S-Class από το πίσω κάθισμα. Επίσης, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα iPod Touch 64 GB, ακουστικά και δέκτη τηλεόρασης.


Το πακέτο iBusiness 2.0 μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε έκδοση της S-Class και όχι μόνο στην S65. Και όπως είναι φυσικό, η μετατροπή συνδυάζεται με δερμάτινες επενδύσεις σχεδόν σε όλη την καμπίνα των επιβατών.

Θα προτιμούσατε να οδηγείτε αυτό το αυτοκίνητο ή να βρίσκεστε στο πίσω κάθισμα;

 
 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ???? ΚΑΝΤΕ LIKE !!!
 
 
 
 
 
Πηγή: 24ωρο

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός