Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

20 Οκτωβρίου 2011

Νέο πληκτρολόγιο και ποντίκι από την Logitech για Gamers !

Όλοι οι Gamers ανά τον κόσμο περιμένουν σαν τρελοί τίτλους που τα τελευταία χρόνια έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία. Ένα από αυτά είναι και το Call of Duty: Modern Warfare 3 και η Logitech αποφάσισε να κυκλοφορήσει πληκτρολόγιο και ποντίκι προσαρμοσμένα στο παιχνίδι.







Το Logitech G9X ποντίκι και το Logitech G105 πληκτρολόγιο θα έχουν το λογότυπο του παιχνιδιού όπως φαίνεται καθαρά και στις εικόνες.

Το νέο πληκτρολόγιο είναι εξοπλισμένο με ένα πράσινο οπίσθιο φωτισμό LED νυχτερινής όρασης που παραπέμπει σε στρατιωτικό στυλ. Ακόμα έχει έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα για πιο εύκολο χειρισμό του παιχνιδιού αλλά και μια θύρα USB.

Το ποντίκι έρχεται με αισθητήρα λέιζερ, έχει ενσωματωμένη μνήμη που αποθηκεύει έως και 5 προφίλ και ένα dual-mode τροχό κύλισης που δεν θα χάσετε ούτε δευτερόλεπτο στην εναλλαγή των όπλων.

Το πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτώβρη με κόστος 79,99 δολάρια ενώ το ποντίκι θα φτάσει τον Νοέμβριο και θα κοστίζει 100 δολάρια.



techfan.gr


0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός