Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

9 Οκτωβρίου 2011

Γύρω στα 20 δις $ το χρόνο στοιχίζει στην Τουρκία ο πόλεμος κατά των Κούρδων !

Στο απίστευτο ποσό των 18,4 δις δολαρίων το χρόνο φτάνει το κόστος του πολέμου στο τουρκικό Κουρδιστάν για το τουρκικό κράτος, σύμφωνα με ομολογία του Τούρκου υπουργού Faruk Çelik . Ο Çelik είναι υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και όπως δήλωσε σε ΜΜΕ συνολικά το τουρκικό κράτος από το 1984 που ξεκίνησε ο αγώνας του PKK έχει δαπανήσει για τον πόλεμο 400 δις δολάρια.







Σχετικά με το ίδιο θέμα ο εκπρόσωπος του Εθνικού Κουρδικού Κογκρέσου Hamma Mirwaisi ανέφερε ότι το τελικό κόστος του πολέμου για την Τουρκία μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από ότι μέχρι στιγμής εκτιμάται με αποτέλεσμα σήμερα η τουρκική κυβέρνηση να δαπανά περισσότερα από όσα είναι τα έσοδα της.

Συμπληρώνοντας ο εκπρόσωπος του Κουρδικού Κογκρέσου δήλωσε ότι η τουρκική οικονομία είναι εκτός ελέγχου και το φάσμα της πτώχευσης της γίνεται ολοένα και πιο ορατό. Η Τουρκία σήμερα είναι αναγκασμένη να δανείζεται για να μπορεί να διεξάγει τον πόλεμο κατά του Κουρδικού λαού και να μπορεί να κατέχει το Κουρδιστάν.

Για την επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας ο Mirwaisi πρότεινε την εφαρμογή οικονομικού μποϊκοτάζ από τους Κούρδους κατά της Τουρκίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.



www.defencenet.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός