Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

15 Οκτωβρίου 2011

Γέρασε μέσα σε λίγες ημέρες ,είναι 26 χρονών και φαίνεται 76!!


Η όμορφη Nguyen Thi Phuong έχασε τη λάμψη και την ομορφιά της μέσα σε πέντε ημέρες, όταν όπως ισχυρίζεται... η ίδια έπαθε μία σοβαρή αλλεργία από κατανάλωση θαλασσινών.




Μέσα σε λίγες ημέρες το δέρμα της έχασε την ελαστικότητά του κι όσο πέρναγε ο καιρός απέκτησε γερασμένη όψη, ώστε αν και ήταν μόλις 23 χρονών να φαίνεται 50 χρόνια μεγαλύτερη. Τώρα, είναι 26 χρονών, κυκλοφορεί δημοσίως με μάσκα και δεν μπορεί παρά να στεναχωριέται εμ τη χαμένη της νεότητα κι ομορφιά.

Η νεαρή γυναίκα επειδή ήταν πολύ φτωχή δεν μπόρεσε να πάει σε νοσοκομείο. Αγόρασε ένα φάρμακο για να καταπολεμήσει τη φαγούρα που της προκάλεσε η αλλεργία στα θαλασσινά. Η φαγούρα πέρασε αλλά το δέρμα της άρχισε να... σακουλιάζει. Στη συνέχεια αγόρασε άλλα φάρμακα που έδωσαν ακόμη χειρότερη όψη στο δέρμα της.

Κάποιοι γιατροί θεωρούν ότι η γυναίκα πάσχει από ένα σύνδρομο που πλήττει περίπου 2.000 ανθρώπους παγκοσμίως και ονομάζεται λιποδυστροφία. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι η λήψη ακατάλληλων στεροειδών φαρμάκων προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στη νεανική όψη της γυναίκας.



tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός