Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

26 Οκτωβρίου 2011

O Jobs θαύμαζε τον Mr. Facebook


Εδώ και 20 μέρες που ο ιδρυτής της Apple Steve Jobs έχει φύγει από τη ζωή, καθημερινά μαθαίνουμε πράγματα για τον ιδιότροπο αλλά συναρπαστικό χαρακτήρα του.




Ένα από τα χαρακτηριστικά του, το οποίο αναδεικνύει και η βιογραφία του δια χειρός Walter Isaacson, είναι ότι ο Jobs δεν ενθουσιαζόταν εύκολα από τους ανθρώπους, αντίθετα κοίταζε τους περισσότερους αφ υψηλού, όσο σημαντικοί κι αν ήταν. Τα βέλη του δέχτηκαν άλλωστε, μέσω του βιβλίου του Isaacson, τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, όσο και ο Μπιλ Γκέιτς ή οι άνθρωποι της Google. Εκείνος που όχι μόνο δεν δέχτηκε κριτική αλλά αποθεώθηκε από τον Jobs ήταν ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook.

Ο Jobs είπε χαρακτηριστικά στον βιογράφο του: «Θαυμάζω τον Mark Zuckerberg. Τον ξέρω πολύ λίγο, αλλά τον θαυμάζω επειδή δεν ξεπουλήθηκε, επειδή θέλησε να χτίσει μία εταιρεία. Τον θαυμάζω πολύ».

Ο ίδιος ο ιδρυτής της Apple εξήγησε ότι απεχθανόταν τους ανθρώπους που είχαν σαν οδηγό τους το χρήμα και έχτιζαν αυτοκρατορίες μόνο και μόνο για να τις πουλήσουν, ενώ αντίθετα εκτιμούσε απεριόριστα όσους ήθελαν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν καλά προϊόντα στην κοινωνία.



www.protothema.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός