Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

10 Οκτωβρίου 2011

Ιρανή ηθοποιός θα πληρώσει ακριβά τη δουλειά της

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και μαστίγωμα! Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενενήντα χτυπήματα με μαστίγιο καταδικάστηκε η Ιρανή ηθοποιός Μαρζιέχ Βαφαμέχρ, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε ταινία που αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες στην Ισλαμική Δημοκρατία.Ο δικηγόρος της άσκησε έφεση στην καταδίκη.

Η Βαφαμέχρ είχε συλληφθεί τον Ιούλιο, εξ αιτίας της συμμετοχής της στην ταινία «Η Τεχεράνη μου Πωλείται» (My Tehran for Sale, 2009, 96'), η οποία έγινε στόχος έντονων επικρίσεων από τους συντηρητικούς κύκλους.

Η υπόθεση της ταινίας, που αποτέλεσε συμπαραγωγή με την Αυστραλία, αναφέρεται σε μια νεαρή ηθοποιό στην Τεχεράνη. Οι αρχές απαγορεύουν μια παράστασή της και εκείνη αναγκάζεται να ζήσει παράνομα για να εκφραστεί καλλιτεχνικά.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars, δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημη άδεια να διανεμηθεί η ταινία στις αίθουσες εντός του Ιράν, αλλά έχουν ήδη γίνει προβολές παράνομα.

Η ηθοποιός είχε απελευθερωθεί στα τέλη του Ιουλίου μετά την καταβολή εγγύησης, το ύψος της οποίας δεν αποκαλύφθηκε.

Δείτε το βίντεο


www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός