Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

11 Οκτωβρίου 2011

Ας αγοράσουμε,... ένα ελληνικό νησί"

Προκλητική πρόταση να αγοράσει η Λιθουανία ελληνικό νησί και να το μετατρέψει σε τουριστικό θέρετρο κατέθεσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της χώρας, Arturas Zuokas. Μέχρι και 7 εκατ. ευρώ είναι αρκετά δηλώνει στους Λιθουανούς επιχειρηματίες που τυχόν ενδιαφέρονται.




Ο δήμαρχος του Βίλνιους προέτρεψε τη Παρασκευή, σύμφωνα με το Emirates247.com, τους Λιθουανούς επιχειρηματίες να αγοράσουν ένα ελληνικό νησί δίνοντας έως και 7 εκατ. ευρώ (9,3 εκατ δολάρια), με σκοπό να το μετατρέψουν σε τουριστικό θέρετρο που θα ελκύει επισκέπτες από τη Βαλτική.
"Όταν το ελληνικό νησί περάσει υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Λιθουανίας, θα είναι ένα υπέροχο μέρος για τους Λιθουανούς και όχι μόνο, ενώ θα αποτελεί και μια παγκόσμια διαφήμιση για τη Λιθουανία", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, ο 43χρονος, συνέχισε τις προκλητικές του δηλώσεις λέγοντας πως το τουριστικό θέρετρο θα διαθέτει σπα, μουσεία και θέατρα, καθώς επίσης και την οικία του Λιθουανού πρέσβη στην Ελλάδα.
Ωστόσο, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Zuokas θεωρούν τουλάχιστον γελοίες τις δηλώσεις του. "Το Βίλνιους είναι βυθισμένο στο χρέος. Ο δήμαρχός του αντί να ενδιαφέρεται για τους πολίτες της πρωτεύουσας της Λιθουανίας επιχειρεί να τραβήξει την προσοχή", δηλώνει ο συντηρητικός Vidas Urbonavicius.
Οι προκλητικές δηλώσεις του έρχονται λίγες μέρες αφότου βραβεύτηκε με το εναλλακτικό Νόμπελ Ειρήνης, επειδή αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα του πάρκινγκ, ισοπεδώνοντας ένα πολυτελές όχημα παρκαρισμένο παράνομα, με ένα τεθωρακισμένο όχημα.









www.oparlapipas.com

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός