Δημοφιλείς αναρτήσεις

Banner

Blog Archive

Γίνε αναγνώστης μας!

3 Φεβρουαρίου 2011

Ελένη Φουρέιρα: «πείραξαν» τις φωτογραφίες μου




Κάθε σχέση με τις φωτογραφίες από το παρελθόν αρνείται η Ελένη Φουρέιρα, που με μήνυμά της στο Twitter αφήνει να εννοηθεί πως κάποιος τις... επεξεργάστηκε για να την κάνει άλλο άνθρωπο!


Στα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η τραγουδίστρια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είναι τώρα. Τα μαλλιά της είναι απλώς σπαστάπιο σκούρα και σαφώς λιγότερο πυκνά, ενώ το χρώμα της επιδερμίδας της είναι άσπρο.

Μόνο τα... πόδια φαίνεται πως έχουν μείνει ίδια από το 2006 που τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες (στο νυχτερινό κέντρο Odeon όπου τραγουδούσε με τον Γιάννη Τάσσιο) μέχρι σήμερα, ενώ οι τρέσες στο μαλλί και το σολάριουμ φαίνεται πως πάνε σύννεφο πλέον. Από μεσογειακό στυλ, φουλ... μεξικάνικο μέσα σε 5 χρόνια σου λέει!

«Πόσο αστείο είναι αυτό που έκαναν με την φωτογραφία μου. Με έκαναν άλλον άνθρωπο. Καμία σχέση. Χα χα, ωραία θα ήμουν χοντρούλα και ασπρούλα», έγραψε η Ελένη στο Twitter.


star.gr

0 σχόλια:

Moιραστείτε αυτό το blog με τους φίλους σας:

Τυχαίες αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adsense

Θέλεις να γράψεις άρθρο στο CLIKare ?

Συνολικές προβολές σελίδας

Πρoσθεσε το banner μας !!!

Κάνε copy-paste τον παρακάτω κωδικό !!!
< a href="http://clikare.blogspot.com/" target="_blank"> < img width="170" height="150" border="0" src="http://i.imgur.com/nBl3XGT.jpg?1?1254" /></a>

ΖΩΔΙΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ TV

ask2use

Καιρός